Αυτό δίχνει πως η CH6 δν είναι ελαστική κ ταυτόχρονα νευρική...στα 35 με 36gr maximum...Η jk6 της bofors ειχε φασμα απο 32 εως 38 με αστεροειδες και εως 42 με
Γεμίζεται από τα 33 ως 35 σε αστέρι...ακόμη δν τη δοκίμασα στα 36 με ρέλι γιατί δν βρείκα χρόνο...επίσης δν βοηθούν κ οι θερμοκρασίες πλέον...από Νοέμβρη τώρα...η ch6 οχι πανω απο 35.
Το 24άρι είναι κάτω από 5€Από ομορφιά σκίζει αλλά και από τιμή μάλλον θα ξεσκίζει
το διάβασα κι εγώ ότι έφτιαξε φυσίγγια με τη CH6 που αντικατέστησε τη JK6Έφτιαξε κ ο Οσκαρ 3 νέα φυσίγγια από τα οποία θα τα πασάρει στα ράφια σε λίγες ημέρες.
Semi Magnum 40gr με M92s
32 gr με CH6
31gr μισόταπο με CH6
Τουλάχιστο μπράβο του που ένας κατασκευαστής έδωσε βάση σε αυτή την πυρίτιδα τη CH6
Κ ο Κένταυρος με ch6 τα έχει ναι.το διάβασα κι εγώ ότι έφτιαξε φυσίγγια με τη CH6 που αντικατέστησε τη JK6
νομίζω ότι και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ το ίδιο έχει κάνει στα JK6 BOFORS εδώ και 2-3 χρόνια
δεν τα έχω ρίξει ποτέ τα oscar αλλά διαβάζω καλά λόγια
Μ92S έρωτας....Έφτιαξε κ ο Οσκαρ 3 νέα φυσίγγια από τα οποία θα τα πασάρει στα ράφια σε λίγες ημέρες.
Semi Magnum 40gr με M92s
32 gr με CH6
31gr μισόταπο με CH6
Τουλάχιστο μπράβο του που ένας κατασκευαστής έδωσε βάση σε αυτή την πυρίτιδα τη CH6
Με sg magnum στα 40γρ ναδεις τη κανειΜ92S έρωτας....
https://www.anestisoutdoor.com/products/A1-SPECIALE-26/Από ομορφιά σκίζει αλλά και από τιμή μάλλον θα ξεσκίζει
Α το έβγαλε σε παραγωγή τελικά αυτό, ωραία θα δοκιμαστεί γιατί είναι το μοναδικό 26αρι στην αγορά αν δεν κάνω λάθος.https://www.anestisoutdoor.com/products/A1-SPECIALE-26/
Αν κρίνω από τη τιμή που παίζει το νέο του 26αρι, τότε και αυτό θα τσιμπάει.
Μόνο σε αυτό το κατάστημα το έχω δει Μιχάλη.Α το έβγαλε σε παραγωγή τελικά αυτό, ωραία θα δοκιμαστεί γιατί είναι το μοναδικό 26αρι στην αγορά αν δεν κάνω λάθος.
Το ονομάζει Α1 speciale και είναι γεμισμένο από οτι αναφέρει με AS! Ποιος ο λόγος όλων αυτών των ανακριβειών? Λες και θα πουλήσει περισσότερο αν γράφει Α1 ή...ή...https://www.anestisoutdoor.com/products/A1-SPECIALE-26/
Αν κρίνω από τη τιμή που παίζει το νέο του 26αρι, τότε και αυτό θα τσιμπάει.
Σε 26 γραμμαρια βγαζει εδω και καιρο ο Ρουμελιωτης με psb-6. Πολυ ωραιο φυσιγγι. Το εριξα αρκετα και εμεινα ευχαριστημενος. Δυστυχως στην τελευταια μου παραγγελια δεν ειχε για να παρω και απο αυτο μια κουτα. Και τιμη 4,50!!!Α το έβγαλε σε παραγωγή τελικά αυτό, ωραία θα δοκιμαστεί γιατί είναι το μοναδικό 26αρι στην αγορά αν δεν κάνω λάθος.
Δεν το ήξερα αυτό. Καλά που μου το είπες γιατι σκοπεύω να κάνω μια παραγγελία αυτές τις μέρες όποτε αν έχει θα παρω αλλιώς μπορεί να περιμένω.Σε 26 γραμμαρια βγαζει εδω και καιρο ο Ρουμελιωτης με psb-6. Πολυ ωραιο φυσιγγι. Το εριξα αρκετα και εμεινα ευχαριστημενος. Δυστυχως στην τελευταια μου παραγγελια δεν ειχε για να παρω και απο αυτο μια κουτα. Και τιμη 4,50!!!
Αν δεν κανω λαθος και ο Ρουμελιωτης βγαζει με M92S στα 38 γραμμαρια. Φετος αν δεν μας τα χαλασουν τα σχεδια θα δοκιμαστει.Μ92S έρωτας....
Την ίδια απορία είχα κ εγώ!!Το ονομάζει Α1 speciale και είναι γεμισμένο από οτι αναφέρει με AS! Ποιος ο λόγος όλων αυτών των ανακριβειών? Λες και θα πουλήσει περισσότερο αν γράφει Α1 ή...ή...