Αυτό δε γινεται να σου πω φυσίγγια πόσα και ποια θα πάει καλύτερα το ένα και πίσσα το άλλο αλλά τα όπλα που ανέφερα ποιο πάνω ως καλύτερα δε στο είπα γιατί είναι μυστικό έχουν βιυτηχτει και λίγο στο δηλητήριο αλλά δεν ξέρω ποιο δηλητήριο είναι .
Ρε συ θυμάμαι τον Δημήτρη Benelli που έλεγε ότι στην πόλη του γέμιζε ένας το ίδιο ακριβώς σεταπ σε 2 διαφορετικούς χρώματος κάλυκες (όλα ίδια μόνο το χρώμα άλλαζε) και κάποιοι έπαιρναν μόνο το ένα χρώμα. ΑχαχαχΑυτό δε γινεται να σου πω φυσίγγια πόσα και ποια θα πάει καλύτερα το ένα και πίσσα το άλλο αλλά τα όπλα που ανέφερα ποιο πάνω ως καλύτερα δε στο είπα γιατί είναι μυστικό έχουν βιυτηχτει και λίγο στο δηλητήριο αλλά δεν ξέρω ποιο δηλητήριο είναι .
Όχι... Το ότι κάποιες τουφεκανε πιο σφιχτά από άλλες είναι γεγονός αλλά διορθώνεται απλά βάζοντας ένα πιο ανοιχτό τσοκ..Δηλαδή το mod θα αποδίδει full ;;;
Αυτό κάνουν οι διευρυμένοι αυλοί κ γενικά οι κανες με αρμονία στη γεωμετρία τους... Πάνε το ίδιο καλά, αποδίδουν παρόμοια ποσοστά συγκέντρωσης, σε μεγάλο εύρος φυσιγγίων... Δεν έχουν αποκλίσεις μεγάλες...Θέλω τα ονομαστικά σε μεγάλη γκάμα
Bill τα έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα που αναφέρεις. Εγώ δεν μπορώ να είμαι απόλυτος, ειδικά για πράγματα που δεν τα γνωρίζω σε βάθος. Γι αυτό ζήτησα την γνώμη συναδέλφων σκοπευτών, που ρίχνουν και με πιο ποιοτικά όπλα να μας πουν. Επίσης, για να είμαι και μέσα στο κλίμα της ισοπέδωσης, , το ότι καταλήγουμε εμείς εδώ μέσα, σε κάποια συμπεράσματα, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστά.Μεγάλος μύθος ... δες προηγούμενο ποστ
Ποια κάνη είναι αυτή Άρη ... SX4 κάνει ;Όχι... Το ότι κάποιες τουφεκανε πιο σφιχτά από άλλες είναι γεγονός αλλά διορθώνεται απλά βάζοντας ένα πιο ανοιχτό τσοκ..
Αυτό κάνουν οι διευρυμένοι αυλοί κ γενικά οι κανες με αρμονία στη γεωμετρία τους... Πάνε το ίδιο καλά, αποδίδουν παρόμοια ποσοστά συγκέντρωσης, σε μεγάλο εύρος φυσιγγίων... Δεν έχουν αποκλίσεις μεγάλες...
Διαχειρίζονται καλύτερα τις περισσιες πιέσεις... Ρίχνεις δέκα διαφορετικά φυσίγγια κ έχουν πανομοιότυπα ποσοστά συγκεντρώσης όλα μεταξύ τους...
Αυτό δεν το βλέπεις σε όλα τα όπλα...
Δηλώνω λάτρης αυτών των τουφεκιών γιατί πραγματικά έχουν το κάτι το μαγικό στα χέρια!Έχω ανεβάσει εγώ κάποιες δοκιμές αλλά δεν ανέφερα το όνομα του τουφεκιου.Γράψε φίλε μου, αλλά προσωπικά τουφεκιές θέλω με γνωστά φυσίγγια γιατί δεν έχω βρει να κυκλοφορεί ούτε μία αποτύπωση με perazzi στο internet.
Κ η δική μου με 18.8, γιατί δεν κάνει όσα αναφέρειςΌχι... Το ότι κάποιες τουφεκανε πιο σφιχτά από άλλες είναι γεγονός αλλά διορθώνεται απλά βάζοντας ένα πιο ανοιχτό τσοκ..
Αυτό κάνουν οι διευρυμένοι αυλοί κ γενικά οι κανες με αρμονία στη γεωμετρία τους... Πάνε το ίδιο καλά, αποδίδουν παρόμοια ποσοστά συγκέντρωσης, σε μεγάλο εύρος φυσιγγίων... Δεν έχουν αποκλίσεις μεγάλες...
Διαχειρίζονται καλύτερα τις περισσιες πιέσεις... Ρίχνεις δέκα διαφορετικά φυσίγγια κ έχουν πανομοιότυπα ποσοστά συγκεντρώσης όλα μεταξύ τους...
Αυτό δεν το βλέπεις σε όλα τα όπλα...
Να παρεις με 18.7 johnnyΚ η δική μου με 18.8, γιατί δεν κάνει όσα αναφέρεις
Έπεσες στην περίπτωση και εσύ, σαν εμένα με την 1187 με τον ιδανικό αυλό 18.55 και την φαρμακερή κάνη ...Κ η δική μου με 18.8, γιατί δεν κάνει όσα αναφέρεις
Τι είναι ρε σεις;.. Απολυτήριο λυκείου; χαχαΝα παρεις με 18.7 johnny
Να σου πω ότι το τάδε όπλο κάνει αυτά που αναφέρεις δεν μπορώ κ αυτό γιατί έχω δηλώσει πολλές φορές ότι η κάθε κάνη είναι διαφορετική...Ποια κάνη είναι αυτή Άρη ... SX4 κάνει ;
Πόσος αυλός 18.8 ; 18.6 ; 18.5 ;
Να μπουμπουνήσω μερικά και με αυτή.
Τι έχεις δοκιμάσει κ δεν κάνει ακριβώς?Κ η δική μου με 18.8, γιατί δεν κάνει όσα αναφέρεις
Τι τα αγοράζετε αυτα τα παλιοτούφεκα την ιδια δουλεια κάνουν ολαΔηλώνω λάτρης αυτών των τουφεκιών γιατί πραγματικά έχουν το κάτι το μαγικό στα χέρια!Έχω ανεβάσει εγώ κάποιες δοκιμές αλλά δεν ανέφερα το όνομα του τουφεκιου.
Κυνηγετικά. Κυνηγάω 7 χρόνια με ενα mx8 δισκάνδαλο κυνηγετικό, μπορώ να πω ότι είναι βλητικά το όπλο που δεν σε κρεμάει στις βολές με ότι φυσίγγιο και αν βάλεις αν και κατά κορον χρησιμοποιώ δικά μου. Είναι πάρα πολύ εύχρηστο τουφέκι και μπένεις εύκολα και γρήγορα στον στόχο.
Σκοπευτικά. Είναι όντως ένα όπλο, ειδικά στο τραπ που θα σου δώσει αυτό το 1 ίσως και παραπάνω δισκάκι που θες. Τωρα πως το κάνει? Μόνον οι μεγάλοι Ντανιέλε και Ματαρέλι θα μπορούσαν να σου απαντήσουν. Εχει μία μαγική κίνηση και είναι ευκολο στον χηρισμό σε αντιθέση με τα ase90 & so που ενώ είναι οπλάρες ήταν εξαιρετικά μόνο σε ανώτατου επιπέδου σκοπευτές.
Κάννες. Οσο για τις καννες τους υπάρχει μία μυστηκοπάθεια ειδικά από την ίδια την εταιρεία για το ποιον τϋπο ατσάλι χρησιμοποιεί και το οποίο δεν το αναγράφει! Κατά καιρούς ως MAP φίμες λενε ότι χρησιμοποίησε αρκετά διαφορετικούς τύπους ατσαλιού και τους ονόμαζε όλους ως, ειδικός χάλυβας. Λένε ότι τα πρώτα της δεκαετίας του 60 έβαζε ειδικό σουηδικό ατσάλι, μετά έβαζε böhler, cogne, krup & Manufrance!!! Τώρα δεν γνωρίζουμε, αν και μάλλον βάζει ιταλικό ατσάλι UM.
Το δικό μου είναι το μοναδικό που έχω συναντήσει το οποίο αναγράφει τον τύπο του ατσαλιού και είναι x8ni9 και μαλλον είναι krup.
Οι λάτροις των κυνηγετικών perazzi που τους αρέσουν οι μακρινές τουφεκιες αναζητοϋν αυτά που κατασκευάστικαν τα 2, 3 χρόνια που έβαλε τα ατσάλια της manufrance και αυτά με böhler.
Χρειάστηκε να δοκιμάσω έναν σκασμό από φυσιγγια για να καταλήξω σε ένα δύο....μεγάλες διαφορές σε συγκεντρώσεις....από ένα πχ γουιντσεστερ 42 γραμ.με το φουλ της μου έδωσε ένα 60+-%στα 36μ. Με ένα 38γρ.της τσεντιτ 40%+- κλπΤι έχεις δοκιμάσει κ δεν κάνει ακριβώς?
Αυτό με τις τάπες κ εμένα μου το έλεγαν όλοι όταν πήρα το 725.... Ειδικά για τον Θώδη που τύχαινε κ τον χρησιμοποιούσα τότε μόνο ότι δεν θα χορεύει ζεμπεκιες στην κάνη δεν μου λέγανε... Στην πράξη λοιπόν κ με καμία χιλιάδα δοκιμές δεν το είδα αυτό το πράγμα... Όλες οι τάπες πήγαιναν τουλάχιστον πάνω στην αναμενόμενη απόδοση...Χρειάστηκε να δοκιμάσω έναν σκασμό από φυσιγγια για να καταλήξω σε ένα δύο....μεγάλες διαφορές σε συγκεντρώσεις....από ένα πχ γουιντσεστερ 42 γραμ.με το φουλ της μου έδωσε ένα 60+-%στα 36μ. Με ένα 38γρ.της τσεντιτ 40%+- κλπ
Απέχει κατά πολύ από αυτό που έγραψες περί ίδιας κ ίσης διαχείρισης διαφόρων φυσιγγιωνδιαφορετική απόδοση κ έχει να κάνει από ότι κατάλαβα, με την τάπα ,δεν τις πάει ολες