Ναι το έχει κλείσει χρόνιαgvp9000... Βασιλη, το οπλο αυτο το brno το ειχε πάρει ο φίλος μου απο τον Διαμαντή στην Αντίκυρα.. Τον γνωρίζεις;
Η συγκέντρωση που βγάζει το όπλο είναι η αναμενόμενη βάση σύσφιξης κ απόστασης... Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο...
ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΝΗΣσε ένα πλήθος δοκιμών, συνθηκών κ χρόνου μιας 8ετιας περίπου, ότι φυσίγγια κ αν δοκίμασα, ακόμα κ αυτά που τα έριξα με αλλά μου όπλα κ δεν μου άρεσαν η σκόρπιζαν, τα πήγαινε πάντα στις ονομαστικές αποδόσεις των τσοκ... Αν τα 3 άστρα πρέπει να δίνουν ένα 70 % στα 35 μέτρα, όλα τα φυσίγγια που έχω δοκιμάσει, εμπορικά κ ιδιογομωση κ είναι πραγματικά πολλά, θα δώσουν αυτό το ποσοστό... Κάποια κ παραπάνω αλλά κανένα λιγότερο...στο κυνήγι κ σε ημερήσια παπιών τα σκοτώματα που κάνει έχουν ταυτότητα χαρακτηριστικη, δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό, πρέπει να το βιώσεις για να το ζήσεις...
ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΥ ΟΠΛΟΥΜε τη μ2 μπορεί να παίρνω περισσότερα πουλιά, αλλά δεν σκοτώνει έτσι, πως να το κάνουμε κ ας μην την αλλάζω για κανένα όπλο γιατί αυτό που μας βολεύει στο κυνήγι είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων...
Παρα πολλα...λιγα τουφεκια μπορουν να την κοντραρουν...Η λατρεμένη μ2... Εκλεισε πολλα σπίτια απο τοτε που βγηκε...
Αυτο ειναι...πριν μερικα χρόνια το πουλησε ο φιλος μου στην κρητη... Εκει πηγε το οπλοΞεχασα να τα ανεβασω πριν
ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΝΗΣ
Τα όπλα είναι τόσο "καλά" όσο το "χέρι" που τα κρατάει.ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΥ ΟΠΛΟΥ
Ήταν πολύ κοντές Λευτέρη γαι το σκητ.Νομίζω μέχρι 61εκ. Ήταν κυλινδρικές και ήταν για μονόβολα.Αν θυμάμαι καλά, τις δεύτερες κάνες στις φωτογραφίες που βάλατε (αυτές που μοιάζουν με δίδυμες καμινάδες) ο κατασκευαστής τις πρότεινε για το άθλημα του skeet, τουλάχιστον αυτό μου είχε πει ο φίλος που είχε ένα τέτοιο με κάποια ζευγάρια κάνες.
Για την κάρπωση θηράματος μιλάω .... όχι για την ποιότητα κατασκευής ...Τα όπλα είναι τόσο "καλά" όσο το "χέρι" που τα κρατάει.
Εκεί έχω καταλήξει.
Μπα, δεν σε παρεξηγεί ο ΜπίλιΓια την κάρπωση θηράματος μιλάω .... όχι για την ποιότητα κατασκευής ...
Για να μην γίνει παρεξήγηση ...
ναι 66 εκ για σκητ ήτανΑν θυμάμαι καλά, τις δεύτερες κάνες στις φωτογραφίες που βάλατε (αυτές που μοιάζουν με δίδυμες καμινάδες) ο κατασκευαστής τις πρότεινε για το άθλημα του skeet, τουλάχιστον αυτό μου είχε πει ο φίλος που είχε ένα τέτοιο με κάποια ζευγάρια κάνες.