Κ εγω με τον 2 δεν τα παω πολυ καλα, θα τη θυμαμαι την οδηγια...
Πως να την ξεχάσεις, δύο μόνο τα έχουμε.Κ εγω με τον 2 δεν τα παω πολυ καλα, θα τη θυμαμαι την οδηγια...
Αλλοιως θέλεις μοιρογνωμονιο...Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο βατήρας ν2 θέλει σκοπευτή με αρχι*#*
Είναι γεγονός γιατί οι μυς στο στήθος είναι πιο φουσκωτοι από ότι σε έναν αδύνατο άνθρωπο., κανονας όμως είναι ότι οι ευσωμοι θελουν παντα πολύ πιτς
Να τους μακρύνεις εννοείς.εγώ θα πήγαινα να του διευρύνω τους κώνους
Αυτο πως σκέφτεσαι να το κάνεις, κομματάκι δύσκολο να κοπεί 0/2 χιλ.Μάλλον θα πας 5/7 χιλ.Οπότε βαλτου ένα πέλμα μισό πόντο παχυτερο.θα δώσω 2 χιλιοστά πιτς για να κουμπώνω καλύτερα και να κατέβει μια ιδέα η τουφεκιά.
Όλοι οι βατηρες και οι δίσκοι χρειάζονται σεβασμό και συγκέντρωση , και ο 1 βατηρας είναι εύκολος αλλά σκεψου να ξεκινήσεις από εκεί με ένα ζερο, σου χαλάει την ψυχολογία για την υπόλοιποι πούλα. Ή σκέψη είναι δεν υπάρχει δύσκολος και εύκολος, όλοι οι δίσκοι περνονται και όλοι χανονται. Τι πιο δύσκολο είναι ή διαχείρηση του στρες, της συγκέντρωσης και να μην μετράς τα πιάτα των άλλων και γενικά το σκορ. Μεγάλο κεφάλαιο το σκητ, ο τρόπος που στεκεσαι στο βατήρα, που κοιτάς, πως επωμιζεις, ακόμα και πως ζητάς το δίσκο, όλα παίζουν το ρόλο τους.ο 2 και ο 6 βατηρας είναι οι πιο ευκολοι στο σκητ κατά τηνγνωμη μου , αρκει να κανουμε 2 απλα πραγματα , ανοιχτα οι κανες , και ριχνουμε επανω στον δισκο , απαλη κινηση και μπαμ , οι πιο πολλες αποτυχιες σε αυτά τα πιατα είναι να ριχνουμε μπροστα από το δισκο
ΝαιΝα τους μακρύνεις εννοείς.
Παχύτερο πέλμα με τίποτα, ήδη φλερτάρει το κοντάκι με τους 40 πόντους. Αυτά τα αναλαμβάνει ο μάστορης που κάνει παπάδες. Δεν ξέρω πως θα το κάνει.Αυτο πως σκέφτεσαι να το κάνεις, κομματάκι δύσκολο να κοπεί 0/2 χιλ.Μάλλον θα πας 5/7 χιλ.Οπότε βαλτου ένα πέλμα μισό πόντο παχυτερο.
Εμένα πάλι το pull από τον βατήρα 2 μου δίνει την εντύπωση ότι βάζω την περισσότερη προσκόπευση από οποιοδήποτε άλλο πιάτο στο γήπεδο του skeet.ο 2 και ο 6 βατηρας είναι οι πιο ευκολοι στο σκητ κατά τηνγνωμη μου , αρκει να κανουμε 2 απλα πραγματα , ανοιχτα οι κανες , και ριχνουμε επανω στον δισκο
Αν ο μάστορας το κόψει 5/7 χιλ και δεν θέλεις να αγορασεις καινούργιο πελμα 5χιλ παχυτερο, τότε μπορεί να προσθέσει ένα φιλέτο πλαστικο 5χιλ ανάμεσα στο κοντακι και στο πελμα και τό μήκος του κοντακιου δεν πρόκειται να επηρεαστεί καθόλου. Απλό είναι και έχει και ένα πλεονεκτημα, αφαιρεις το φιλέτο το χειμώνα με τα χοντρα ρούχα και το οπλο σου έρχεται καλύτερα. Σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να κολλήσει το φιλέτο στο πελμα.αχύτερο πέλμα με τίποτα, ήδη φλερτάρει το κοντάκι με τους 40 πόντους. Αυτά τα αναλαμβάνει ο μάστορης που κάνει παπάδες. Δεν ξέρω πως θα το κάνει
εχω δει παγκοσμιους πρωταθλητες να χανουν στο 7 το εξερχομενο μαρκ , όλα τα πιατα είναι το ιδιο σε αγωνα , εγραψα περι ευκολιας και εννοουσα ότι ο 2 πουλ και ο 6 μαρκ σχεδόν δεν χρειαζονται προσκοπευση ,όπως και ο 1 πουλ , όπως ο 7 μαρκ , όπως ολος ο 8 , στον 2 είναι πολύ συνηθισμενο επειδή είναι μικρη η γωνια του προς τον σκοπευτή συνυθως οι πιο πολλοι να ξαφνιάζονται και να ριχνουν 2 μετρα μπροστα , δεν θελω να μπω πολες λεπτομέρειες , οποιος ριχνει σκητ καταλαβαινει τι γραφωΌλοι οι βατηρες και οι δίσκοι χρειάζονται σεβασμό και συγκέντρωση , και ο 1 βατηρας είναι εύκολος αλλά σκεψου να ξεκινήσεις από εκεί με ένα ζερο, σου χαλάει την ψυχολογία για την υπόλοιποι πούλα. Ή σκέψη είναι δεν υπάρχει δύσκολος και εύκολος, όλοι οι δίσκοι περνονται και όλοι χανονται. Τι πιο δύσκολο είναι ή διαχείρηση του στρες, της συγκέντρωσης και να μην μετράς τα πιάτα των άλλων και γενικά το σκορ. Μεγάλο κεφάλαιο το σκητ, ο τρόπος που στεκεσαι στο βατήρα, που κοιτάς, πως επωμιζεις, ακόμα και πως ζητάς το δίσκο, όλα παίζουν το ρόλο τους.
Πολύ ωραία δουλειά. Μου αρέσει αυτή η ανοιχτοχρωμη ριγα ειδικά στα ρετρό τουφεκια.Αποφάσισα και εγώ να μαστορέψω πάλι ...
Μετά την τοποθέτηση του πέλματος στο 525 αποφάσισα να κάνω μια παρέμβαση ακόμα κατασκευάζοντας μια φλάντζα για τοποθέτηση ανάμεσα στο πέλμα και το ξύλο.
Η ιδέα ήρθε αρχικά για αισθητικούς λόγους αλλά και πρακτικούς , καθώς εχω παρατηρήσει οτι στις αυθόρμητες επομήσεις δεν κουμπώνω σωστά (επομήζω γενικά χαλαρά) με αποτέλεσμα να βλέπω λίγο ρίγα .
Το υλικό.. προστατευτικό τοίχων (όπως αυτά στα νοσοκομεία ) το χρώμα βαθύ κρεμ.
πείρα μέτρα με βάση το πέλμα & έκανα δύο γιατί κάποια θα χαλούσε (ετσι και έγινε χαχαχ)
και το αποτέλεσμα μετά από τρίψιμο με γυαλόχαρτα . Στο τέλος δοκίμασα και την ταινία που ειχε γράψει ένας φίλος εδώ για να γλιστράει και πρέπει να πω ότι για την ώρα κάνει δουλειά
Η φλάντζα αύξησε το μήκος κατά 2mm και έχω την αίσθηση οτι έχω ποιο όμοιες επομήσεις .. δεν έχω κάνει δοκιμή σε πίνακα, αλλά το καλό είναι οτι είναι αναστρέψιμη η παρέμβαση εκτός απο δυο μικρές γρατσουνιές στο κοντάκι !!!.buy buy.
όντος του πάει πολύ .. δείχνει πολύ ποιο όμορφο από κοντά .Πολύ ωραία δουλειά. Μου αρέσει αυτή η ανοιχτοχρωμη ριγα ειδικά στα ρετρό τουφεκια.
Που βρίσκουμε αυτό το υλικό;
Ρώτησε αν μπορείς που το βρίσκουμε.όντος του πάει πολύ .. δείχνει πολύ ποιο όμορφο από κοντά .
το υλικό το πείρα από "μπάζα" μιας ανακαίνισης σε νοσοκομειακή μονάδα. μπορώ να ρωτήσω και να σου πώ από που το παίρνουν.
Παντός jnp αν θες έχω κομμάτι που μου εχει περισσέψει (έχω και σε γκρι χρώμα) τα οποία μπορώ να σου τα δώσω .
το υλικό δουλεύεται τέλεια και έχει μια μικρή ευκαμψία .
Πολύ ωραία δουλειά!Μετά την τοποθέτηση του πέλματος στο 525 αποφάσισα να κάνω μια παρέμβαση ακόμα κατασκευάζοντας μια φλάντζα για τοποθέτηση ανάμεσα στο πέλμα και το ξύλο.
Το υλικό λέγεται 'ΦΑΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΙΧΟΥ'' σαν αυτό που έχει εδω http://www.ergonomia.com.gr/72D5CAF9.el.aspxΡώτησε αν μπορείς που το βρίσκουμε.
Σε πρώτη ευκαιρία θα ήθελα ένα κομμάτι αν σου περισσευει,ευχαριστώ.
Ζόρικα υλικά, αντοχής!Το υλικό λέγεται 'ΦΑΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΙΧΟΥ'' σαν αυτό που έχει εδω http://www.ergonomia.com.gr/72D5CAF9.el.aspx
Φυσικά και μου περισσεύουν κομμάτια .
Όντος μειώνει την εικόνα της ρίγας altairlusso! Θα τω δω κ στην πράξη ! Εύχομαι να μην χρειαστεί αλλαγή στο πιτς..δεν πιστεύω να επηρεάστηκε τόσο !Πολύ ωραία δουλειά!
Ουσιαστικά τοποθέτησες έναν αποστάτη (spacer) και μάκρυνες λίγο το κοντάκι . Αυτό θα μειώσει λίγο την εικόνα της ρίγας αφού όσο μακραίνουμε ένα κοντάκι τόσο το όπλο "χαμηλώνει". Το θέμα είναι μήπως χρειάζεσαι ρύθμιση το pitch για να γίνουν πιο σταθερές και με καλύτερη εφαρμογή πέλματος-ώμου, οι επωμίσεις σου.
Το πίτς δεν πολυεπηρεαζεται, ίσως τώρα τουφεκας ελάχιστα πιο κάτω.Όντος μειώνει την εικόνα της ρίγας altairlusso! Θα τω δω κ στην πράξη ! Εύχομαι να μην χρειαστεί αλλαγή στο πιτς..δεν πιστεύω να επηρεάστηκε τόσο !
Γιαννη, μην το λες καμια φορα γιατι κ εγω εβαλα το καλοκαιρι ενα πελμα (που επηρεαζε το πιτς αφου η πανω του ακρη ηταν λιγο πιο μακρια, οσο συμπτωματικα κ μια ροδελα που ειχα προσθεσει) που ηταν αψογο το καλοκαιρι, εριχνε την τουφεκια σωστα, καπινζε τα δισκακια, εβλεπα κ ριγα μια χαρα... Ετσι κ εβαζα καμια ζακετουλα παρολλο που συνεχιζα να βλεπω ριγα, το οπλο χαμηλοτουφεκαγε...Μου ειχαν μπει υποψιες απο κατι μερες στα τρυγονια... Με το μπουφαν κ ενω συνεχιζα να βλεπω ριγα, η τουφεκια πηγαινε 40 ποντους απο κατω... Ειδικα στα δικαννα η επισκεψη σε εναν καλο γνωστη με τα κυνηγετικα μας ρουχα θεωρω πως ειναι επιβεβλημενη...Το πίτς δεν πολυεπηρεαζεται, ίσως τώρα τουφεκας ελάχιστα πιο κάτω.
Πιστεύω οι αλλαγές είναι αμελητέες.