gvp9000
Banned
Και δεν παίρνω άλλη μια M2 για ανταλλακτικά ;;;Akkar Churchill HD
2 μόνο κομμάτια !!!
Τιμή 970 ευρώ
Και δεν παίρνω άλλη μια M2 για ανταλλακτικά ;;;Akkar Churchill HD
2 μόνο κομμάτια !!!
Τιμή 970 ευρώ
Ντάξει είπαμε να μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.Και δεν παίρνω άλλη μια M2 για ανταλλακτικά ;;;
Θες άλλη μια M2 για ανταλλακτικά.....καρφωθηκες μόνος σου...που πήγες και έμπλεξες με τους νερό σωλήνες.......Και δεν παίρνω άλλη μια M2 για ανταλλακτικά ;;;
Ναι, αλλα που να βρεις αλλου τετοιο με τετοιες κανες δηλητηριο?Δεν είναι καθόλου φθηνό.
Για Remington την πέρασες ,δεν χρειάζεται ,όταν πήρες την m2 έκανες την καλύτερη επένδυση σε όπλο!!Και δεν παίρνω άλλη μια M2 για ανταλλακτικά ;;;
Μεσα στα επομενα πεντε χρονια θα χαθουν τοσα πολλα που το να βγουμε για κυνηγι για αποτοξινωση θα ειναι η τελευταια μας σκεψηΕλπιζω να μην επαληθευτουν οσα ακουγονται στην πιατσα για το φθινοπωρο και μετα...
Γιατι αν επαληθευτουν, ολα αυτα που κουβεντιαζουμε τωρα για τουρκικους τενεκεδες και φυσιγγια θα μας φαινονται απλα μ@λ@κιες...
Αν η συγκληση είναι για μονοβολα θα είναι πολύ ενδιαφέρον όπλο.Στο θέμα μας όμως, που είναι το συγκεκριμένο όπλο. Σαν όπλο είναι εντυπωσιακό, γιατί εδώ έχουμε έναν βαλακωδη νόμο που απαγορεύει τα κοντά όπλα. Αρα κοντό όπλο ίσον κάτι που δεν βλέπουμε συχνά και άρα με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει. Σε τακτικό επίπεδο, με μια ψύχραιμη ματιά, δεν βλέπω να έχει να πει και πολλά. Ένα δίκαννο με ράγα πικατινι κοντό. Προσωπική άποψη,τίποτα το ιδιαίτερο.
Στο θέμα μας όμως, που είναι το συγκεκριμένο όπλο. Σαν όπλο είναι εντυπωσιακό, γιατί εδώ έχουμε έναν βαλακωδη νόμο που απαγορεύει τα κοντά όπλα. Αρα κοντό όπλο ίσον κάτι που δεν βλέπουμε συχνά και άρα με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει. Σε τακτικό επίπεδο, με μια ψύχραιμη ματιά, δεν βλέπω να έχει να πει και πολλά. Ένα δίκαννο με ράγα πικατινι κοντό. Προσωπική άποψη,τίποτα το ιδιαίτερο.
Για όποιον ενδιαφέρεται να κυνηγήσει αγριογούρουνο με δίκαννο, αποκλειστικά με μονόβολα ναι, σίγουρα για αυτόν θα έχει ενδιαφέρον ΑΝ έχει κατασκευαστεί με τέτοιο σκεπτικό. Αλλά να σου πω την αλήθεια, μόνο έναν έχω δει να πηγαίνει για γουρουνια με δίκαννο. Ήταν ένας παππούς στην Ορεινή Ναυπακτία και εγώ τότε ήμουν δεκαπέντε χρονών ( χωρίς όπλο). Από τότε δεν έτυχε να ξανά δω κάποιον σε γουρουνοπαρεα να κρατάει δίκαννο.Αν η συγκληση είναι για μονοβολα θα είναι πολύ ενδιαφέρον όπλο.
Ναι ,δεν βγαίνουν πολλά για τριχωτά ,είναι και ακριβότερα και έτσι οι κυνηγοί έχουν βολευτει τις καραμπίνες .Φυσικά το Δικανο για γουρούνια θα το προτιμούσα δισκανδαλο.Για όποιον ενδιαφέρεται να κυνηγήσει αγριογούρουνο με δίκαννο, αποκλειστικά με μονόβολα ναι, σίγουρα για αυτόν θα έχει ενδιαφέρον ΑΝ έχει κατασκευαστεί με τέτοιο σκεπτικό. Αλλά να σου πω την αλήθεια, μόνο έναν έχω δει να πηγαίνει για γουρουνια με δίκαννο. Ήταν ένας παππούς στην Ορεινή Ναυπακτία και εγώ τότε ήμουν δεκαπέντε χρονών ( χωρίς όπλο). Από τότε δεν έτυχε να ξανά δω κάποιον σε γουρουνοπαρεα να κρατάει δίκαννο.
Σωστά το λες.Προσωπικα σαν οπλο σελφ ντιφενς ακομη και αν δεν ηταν απο τους τουρκοσπορους το θεωρω λαθος
Το οπλο γιαυτο το σκοπο κατ εμενα παντα( και ισως να εχω λαθος) πρεπει να ειναι κοντο με αναλογες βασεις αλλα χραπα χρουπα με αποθηκη για 5 φυσιγγια
και αλλα 5 στο κοντακι
Οποιος εχει κανει εκπαιδευση μαχης εντος κτηριων ξερει γιατι το πιστευω αυτο
Δεν το λεει καπου - ειναι η δικη μου αποψη
Και τονιζω ξανα ισως εχω λαθος
Home defence στα 970Ε?Και δεν παίρνω άλλη μια M2 για ανταλλακτικά ;;;
Για αυτο μιλας?Νέα μόδα ...υπάρχει και πλαγιοκαννο της stoeger που νομίζω τα φτιάχνει η boito σίγουρα θα αρχίσουν να εισάγουν και άλλα μοντέλα
Ρόπαλο baseball 20 ευρώ.Home defence στα 970Ε?
Μ2 με 53εκ κανη...
αν ο αλλος ξερει δυο πραματα με το ροπαλο απλα θα τον οπλισεις και θα σε σκοτωσει στο ξυλο με την σημασια της λεξηςΡόπαλο baseball 20 ευρώ.
Θες να με πλησιάσεις ; Κόπιασε ...
Υπάρχουν πιο φθηνά, ακόμα πιο αποτελεσματικά, ακόμα πιο εύχρηστα, πιο ελαφρά και μη θανατηφόρα εργαλεία ... από το ρόπαλο.
Αρκεί να προφτάσεις να τα πιάσεις στα χέρια σου εκείνη την στιγμή.
Γι αυτό είπα ότι υπάρχουν και πιο αποτελεσματικά.αν ο αλλος ξερει δυο πραματα με το ροπαλο απλα θα τον οπλισεις και θα σε σκοτωσει στο ξυλο με την σημασια της λεξης
Αυτό ξαναπές το ...Εκει οτι μας φωτισει Ο Θεος και να μας προσεχει να μην μας τυχει ποτε