Τε'ι'κ μα μπρεθ αγουε'ι' τοπ Γκαν
Τε'ι'κ μα μπρεθ αγουε'ι' τοπ Γκαν
Νιού σαν(ιός) ον δε μπλοκ εντ δε νε'ι'μ ιζ ευλογία των πιθήκωνΕλπιζω να μην επαληθευτουν οσα ακουγονται στην πιατσα για το φθινοπωρο και μετα...
Γιατι αν επαληθευτουν, ολα αυτα που κουβεντιαζουμε τωρα για τουρκικους τενεκεδες και φυσιγγια θα μας φαινονται απλα μ@λ@κιες...
Οντως σε καποιες περιπτωσεις. Το καλο θα ειναι να ριξουν τις τιμες οι αλλοι.Αυτο που βλεπω με τα Τουρκικης κατασκευης οπλα ειναι οτι η τιμη τους εχει πλησιασει τα γνωστα Ιταλικα....εκει δε νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης.....
Ένας λόγος τις έριξαν είναι το τουρκικό όπλο.Οντως σε καποιες περιπτωσεις. Το καλο θα ειναι να ριξουν τις τιμες οι αλλοι.
ουτε μεταχειρο δεν επαιρνεςΈνας λόγος τις έριξαν είναι το τουρκικό όπλο.
Δε θυμάμαι παλιότερα να είχε μπενελι μπερετα με 750 ευρώ.
Συνάδελφε, κυνήγησα με ιταλικά όπλα σχεδόν 45 χρόνια (Franchi 3 διαφορετικά μοντέλα και ένα Benelli). Εξαιρετικά. Δεν έχω να προσάψω τίποτα κακό (ίσως πλην της τελευταίας Franchi Fast). Πέρυσι με μεγάλη δυσφορία και επιφυλακτικότητα αναγκάστηκα για οικονομικούς λόγους να πάρω ένα Impala Plus.Αυτο που βλεπω με τα Τουρκικης κατασκευης οπλα ειναι οτι η τιμη τους εχει πλησιασει τα γνωστα Ιταλικα....εκει δε νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης.....
Δεν είσαι ο μόνος ευχαριστημένος να είσαι σίγουρος .Συνάδελφε, κυνήγησα με ιταλικά όπλα σχεδόν 45 χρόνια (Franchi 3 διαφορετικά μοντέλα και ένα Benelli). Εξαιρετικά. Δεν έχω να προσάψω τίποτα κακό (ίσως πλην της τελευταίας Franchi Fast). Πέρυσι με μεγάλη δυσφορία και επιφυλακτικότητα αναγκάστηκα για οικονομικούς λόγους να πάρω ένα Impala Plus.
Πέραν των εθνικών/εθνικιστικών θεμάτων, που ο καθένας μας έχει τους λόγους του να έχει διαφορετικές απόψεις και οι οποίες για μένα είναι απόλυτα σεβαστές, καθαρά και μόνο τεχνικά και βλητικά, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το όπλο. Αν δεν συνυπολογίσω την αξιοπιστία/αντοχή στο χρόνο, που δεν την ξέρω ακόμα, ειλικρινά μου αρέσει περισσότερο από τις Franchi. Θα μου πεις, αν είχαν περίπου τα ίδια λεφτά τι θα προτιμούσα, έ εκεί πράγματι η απάντηση είναι (για μη τεχνικούς λόγους) προφανής .
Όχι όμως ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Και μόλις την έκανα. (Εννοώ τα καλά τούρκικα με τα "φθηνά" ιταλικά). Αλλά με 500€ το ένα και 800+ το άλλο μόνο αν....μου αυξάναν τη σύνταξη στα αρχικά της επίπεδα θα επέλεγα ιταλικό. Και έχω την εντύπωση (ίσως κάνω λάθος) ότι αυτές οι διαφορές εξακολουθούν να ισχύουν.
Όλα αυτά αντανακλούν προσωπικές μου απόψεις.
Το ξέρω καλά. Μακάρι και να παραμείνω.Δεν είσαι ο μόνος ευχαριστημένος να είσαι σίγουρος .
Είδα μια λυμενη στοκ Καλκατζακο. Δε μου άρεσε καθόλου. Το φινίρισμα άθλιο. Μη τα κοιτάς καθόλου.Αυτές οι DERYA αξίζουν? Βλέπω πολυ χαμηλές τιμές και με προβληματίζει το θέμα της ποιότητας τους .
Η παλιές όλες προβλήματα η καινούργιες που είναι για πρακτικαλ της έχουν φτιάξει, αλλά η άλλες όλο προβλήματα, αερίου είναι.Αυτές οι DERYA αξίζουν? Βλέπω πολυ χαμηλές τιμές και με προβληματίζει το θέμα της ποιότητας τους .
Δικιο εχεις Βασίλη. Δε θελω να κανω υποδειξεις αλλα μηπως θα ηταν καλο οταν αντιλαμβανεστε κατι τετοιο να στελνετε κανενα προσωπικό μηνυμα? Και βαζω και τον εαυτο μου μεσα.Μάγκες κάποιοι το έχετε τραβήξει πάρα πολύ το θέμα και νομίζω ότι εκμεταλλεύεστε καταστάσεις. Πρέπει πάλι να καθαρίσουμε 10 σελίδες μηνύματα. Να ξαναπώ λοιπόν ότι η τωρινή διαχείριση αυτού του φόρουμ επιτρέπει τις κυνηγετικές συζητήσεις γύρω από τα τουρκικά όπλα. Συζητήσεις για την πολιτική πλευρά των ελληνοτουρκικών καλό θα ήταν να τις κάνετε εκτός φόρουμ. Έχουμε πει πολλές φορές ότι σε αυτόν τον χώρο πρέπει να μπαίνουμε να ξεσκάμε και να συζητάμε για το κυνήγι, την φύση και οτιδήποτε τριγύρω τους, όχι για να μαλώνουμε. Σας παρακαλώ άλλη μια φορά να σεβαστείτε την επιλογή μας.
Καλό θα ήταν σίγουρα. Αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος για κάτι τέτοιο. Είμαστε λίγα άτομα για τον όγκο των μηνυμάτων του φόρουμ. Και επίσης, είμαστε εργαζόμενοι με προσωπική ζωή ο καθένας οπότε ο χρόνος μας περιορίζεται όπως καταλαβαίνεις. Η θέληση υπάρχει πάντως.Δικιο εχεις Βασίλη. Δε θελω να κανω υποδειξεις αλλα μηπως θα ηταν καλο οταν αντιλαμβανεστε κατι τετοιο να στελνετε κανενα προσωπικό μηνυμα? Και βαζω και τον εαυτο μου μεσα.