Μου φαινεται δυσκολο, για να μην πω αδυνατο, ισως καποιες εξωτερικες ''πινελιες''.Άμα δείτε την ποιότητα που εξάγουν οι τούρκοι στις ΗΠΑ θα πάθετε πλάκα. Και για τα λεφτά που ζητανε για τα χειροποίητα δίκανα και την ποιότητα τους.
Μου φαινεται δυσκολο, για να μην πω αδυνατο, ισως καποιες εξωτερικες ''πινελιες''.Άμα δείτε την ποιότητα που εξάγουν οι τούρκοι στις ΗΠΑ θα πάθετε πλάκα. Και για τα λεφτά που ζητανε για τα χειροποίητα δίκανα και την ποιότητα τους.
Έτσι τα βαφτίζουν Γιώργο, τώρα αν είναι τελειωμένα στο χέρι και όχι εξ ολοκλήρου στο χέρι δεν το γνωρίζω. Θα ανεβάσω ένα βιντεάκι πιο μετά από την έκθεση των ΗΠΑ (american shot show) να δείτε μερικά πλάνα.Μου φαινεται δυσκολο, για να μην πω αδυνατο, ισως καποιες εξωτερικες ''πινελιες''.
Το λεω γιατι οι οπλουργοι πρεπει να εχουν πειρα και εμπειρια και να υπαρχει καποια παραδοση στο εργοστασιο και αυτο αυξανει πολυ και το κοστος.Έτσι τα βαφτίζουν Γιώργο, τώρα αν είναι τελειωμένα στο χέρι και όχι εξ ολοκλήρου στο χέρι δεν το γνωρίζω. Θα ανεβάσω ένα βιντεάκι πιο μετά από την έκθεση των ΗΠΑ (american shot show) να δείτε μερικά πλάνα.
Προτιμώ ένα Baikal IZ-27 δισκάνδαλο καραδοκιμασμένο να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.Φυσικά και ένα B525 καλοδεχούμενο…Άμα δείτε την ποιότητα που εξάγουν οι τούρκοι στις ΗΠΑ θα πάθετε πλάκα. Και για τα λεφτά που ζητανε για τα χειροποίητα δίκανα και την ποιότητα τους.
Σοβιετικό φυσικά όχι ότι και οτιΠροτιμώ ένα Baikal IZ-27 δισκάνδαλο καραδοκιμασμένο να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.Φυσικά και ένα B525 καλοδεχούμενο…
Με αυλό 18,2 και 32-33 γραμμάρια δισκάνδαλο με 6αρια διασποράς πρώτο και 4άρι συγκεντρωτικό δεύτερο το κυνηγάω στο λαγό πολλά χρόνια.Προβλήματα μηδέν.Σοβιετικό φυσικά όχι ότι και οτι
Το ξέρω! Μια παραδοσιακή βαφή θέλει στις κάννες για φρεσκάρισμα μόνο.Χαλάλι τα χρήματα.Συνεχίζει ακάθεκτα τόσα χρόνια.Ούτε και θα εχεις
Μάλλον οι αγοραστές στα μεταχειρισμένα δεν τα προτιμούν.Τα προσπερνάνε.Δεν βλέπω στο car πολλά τουρκικα, αντιθέτως
Sarsilmas silah καπως έτσι το όνομα και τα nissan που συναρμογολούσαμε στο βόλο ελληνικά ήτανε ή γιαπωνέζικα ?Για διαβάστε εδώ για την recta λεει οτη δεν είναι τουρκική η συγκεκριμένη
Από βρωμοτούρκικο καλύτερα σοβιετικό!Σοβιετικό φυσικά όχι ότι και οτι