Ξέρεις αν έχει φλάτζες;
Και τα κια ,χιουνται είναι αξιόπιστα , αξιόλογα και όμορφα βλέπεις οι άλλοι κατασκευαστές να έχουν πρόβλημα όπως το εννοείς;Αν αυτό το όπλο είναι αξιόπιστο σε αυτή την τιμή, τότε όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές έχουν πρόβλημα.
https://kalkantzakos.com/el/product/m3000-synthetic-karampina-stoeger
Καλά ντε, μη βαράς!Και τα κια ,χιουνται είναι αξιόπιστα , αξιόλογα και όμορφα βλέπεις οι άλλοι κατασκευαστές να έχουν πρόβλημα όπως το εννοείς;
Με βάρεσες και τώρα γελάς;Καλά ντε, μη βαράς!
Έχει.Ξέρεις αν έχει φλάτζες;
...και η μόνη που ανταγωνίζεται σε αντοχή τις Μπενέλλι στα τρυγόνια της Αργεντινής.Βρείτε ενα μεταχ. 390 σε καλή κατάσταση με κανά 500άρικο max και πιείτε του το αίμα. Δε θα χαλάσει ποτέ (αν δεν είσαι σβαρνιάρης). Η πιο καλοκατασκευασμένη, συμπαγή, γλυκόριχτη και ευπροσάρμοστη στο χρήστη αυτογεμή καραμπίνα, με την καλύτερη σκανδάλη που πέρασε από τα χέρια μου. Μετά πάρτε και ότι άλλο θέλετε να κάνετε την καύλα σας.
Τη montefeltro ξέρω, όχι άλλη benelli....και η μόνη που ανταγωνίζεται σε αντοχή τις Μπενέλλι στα τρυγόνια της Αργεντινής.
Η σκανδάλη σε όλες τις Beretta είναι λίγο πολύ όμοιες.Βρείτε ενα μεταχ. 390 σε καλή κατάσταση με κανά 500άρικο max και πιείτε του το αίμα. Δε θα χαλάσει ποτέ (αν δεν είσαι σβαρνιάρης). Η πιο καλοκατασκευασμένη, συμπαγή, γλυκόριχτη και ευπροσάρμοστη στο χρήστη αυτογεμή καραμπίνα, με την καλύτερη σκανδάλη που πέρασε από τα χέρια μου. Μετά πάρτε και ότι άλλο θέλετε να κάνετε την καύλα σας.
Όπου δεν πίπτει λόγος....Με βάρεσες και τώρα γελάς;
Πρόβλημα δεν θα έχει κανείς, χώρο έχει για όλους ανάλογα με την οικονομική του επιφάνεια. Ποτέ τα "καλά" καινούργια (Ιταλικά, Αμερικάνικα) δεν θα βρούνε μπροστά τους τούρκικο όπλο. Στα (πολύ) μτχ ίσως.Αν αυτό το όπλο είναι αξιόπιστο σε αυτή την τιμή, τότε όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές έχουν πρόβλημα.
Ναι, αλλά η απάντηση είναι : Αν βρεις.Βρείτε ενα μεταχ. 390 σε καλή κατάσταση με κανά 500άρικο max και πιείτε του το αίμα. Δε θα χαλάσει ποτέ (αν δεν είσαι σβαρνιάρης). Η πιο καλοκατασκευασμένη, συμπαγή, γλυκόριχτη και ευπροσάρμοστη στο χρήστη αυτογεμή καραμπίνα, με την καλύτερη σκανδάλη που πέρασε από τα χέρια μου. Μετά πάρτε και ότι άλλο θέλετε να κάνετε την καύλα σας.
Τιμή αυτού?Παιδια μιας και αναφερατε την STOEGER M3000 Ο Καλκατζακος εχει αυτη τη στιγμη την ανανεωμενη Μ3000 την V2.Eιναι πιο ομορφη κ πιο ωραιο πελμα.απλα δεν την εχει στη σελιδα του.μιλαω για την συνθετικη.
470Τιμή αυτού?
μια χαρά για τα λεφτά του αξιόπιστο μιας και είναι ο μηχανισμός ίδιος με την franchi πολύ καλή ΤουφεκιάΑν αυτό το όπλο είναι αξιόπιστο σε αυτή την τιμή, τότε όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές έχουν πρόβλημα.
Ε ήταν η ποιο φθηνή για αυτό δεν θα έπαιρναν Benelli τον 2000€+ για να της νοικιάζουνΤη montefeltro ξέρω, όχι άλλη benelli.
Αν έχουν την ίδια τουφεκιά και αξιοπιστία, παραβλέπεται ( Affiniti = Stoeger X 2) .Πανο εχουν μια μεγαλη διαφορα στην βαφη της βασης.αλλο 450ε κ αλλο 850ε.επειδη τις ειχα κ τις δυο (STOEGER K AFINITTY) η βαση της τουρκαλας γρατσουνιοταν κ με το νυχι πραγμα που δεν γινοταν με την ιταλιδα.
Προσωπικά,δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο για την βλητική απόδοση των τούρκικων.Αν έχουν την ίδια τουφεκιά και αξιοπιστία, παραβλέπεται ( Affiniti = Stoeger X 2) .
Ξέρω ότι θα με κράξετε, αλλά καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, έχοντας συγχρόνως Affinity & Impala Plus, τολμώ να πω ότι η τουρκάλα (δυστυχώς) μου άρεσε κυνηγητικά περισσότερο από την όμορφη ιταλίδα.Προσωπικά,δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο για την βλητική απόδοση των τούρκικων.
Για τα υπόλοιπα....![]()