τι μετραει εδω θαλη ?
Έφτιαξε πολλά ίδια φυσίγγια με τη MEC 9000 λέει και το μόνο διαφορετικό που έκανε είναι το καψύλι και μετά ταχογραφούσε τα φυσίγγια. Το 1211, 1214, 1223 είναι ο μέσος όρος των ταχυτήτων που έβγαλε με τα φυσίγγια που είχαν διαφορετικό καψύλι.τι μετραει εδω θαλη ?
Ρυθμηζεις ΜΙΑ φορα την μηχανη στο υψος που θες και κλεινεις εκει ολλα τα φυσιγγια σου !! Εκτος απο τα μαγγνουμ !! Και παιζεις με τα βυσματα !Ερώτηση, αν πάρω μηχανή η οποία κλείνει με 6άστερο σύστημα κάθε φορά θα πρέπει να ρυθμίζεται για ένα συγκεκριμένο ύψος κάλυκα-συγκεκριμένη γόμωση σωστα ; Επίσης ανάλογα τη γόμωση θα χρειαστεί και καλυκοκόπτης για να μπορέσει να γίνει το κλείσιμο ;
Ναι οκ αν βάλω πιο ψηλό συγκεντρωτήρα δε θα χρειαστεί πάλι ρυθμιση ;Ρυθμηζεις ΜΙΑ φορα την μηχανη στο υψος που θες και κλεινεις εκει ολλα τα φυσιγγια σου !! Εκτος απο τα μαγγνουμ !! Και παιζεις με τα βυσματα !
Τι σου ειπα !!! Δεν το καταλαβες ετσι ;Ναι οκ αν βάλω πιο ψηλό συγκεντρωτήρα δε θα χρειαστεί πάλι ρυθμιση ;
Όχι. Αν σου βγαίνει η ογκομετρια με πιο ψηλό συγκεντρωτήρα δεν χρειάζεται, εφόσον το ύψος κάλυκα παραμένει το ίδιο.Ναι οκ αν βάλω πιο ψηλό συγκεντρωτήρα δε θα χρειαστεί πάλι ρυθμιση ;
Κατάλαβα ότι ρυθμίζω τη μηχανή να κλείνει στα 58χιλιοστα, αν βάλω συγκεντρωτήρα αρκετά ψηλό πως θα κλεισω στα 58 ας πούμε θα αναγκαστει να συμπιεστεί ο συγκεντρωτήρας δεδομένου οτι δεν εχουν ολοι οι συγκεντρωτήρες το ίδιο ύψος ούτε ας πουμε κάθε πυρίτιδα έχει τον ίδιο όγκο. Δεν εχω μηχανή δεν ειμαι ιδιογομωτής να καταλάβω κάποια πράγματα θέλω.Τι σου ειπα !!! Δεν το καταλαβες ετσι ;
Σε καμία να μάθω μερικα πραγματα για ιδιογόμωση θέλωMagus για ποια μηχανή μιλάς; Δεν είναι όλες ίδιες. Σε ποια μηχανή αναφέρεσαι;
Αρα αν αλλάξω τα υλικά τα οποία απαιτούν περισσότερο χώρο εντός του κάλυκα θα πρέπει η μηχανή να ξαναρυθμιστεί για να κάνει το κλεισιμο.Όχι. Αν σου βγαίνει η ογκομετρια με πιο ψηλό συγκεντρωτήρα δεν χρειάζεται, εφόσον το ύψος κάλυκα παραμένει το ίδιο.
Κατάλαβα ότι ρυθμίζω τη μηχανή να κλείνει στα 58χιλιοστα, αν βάλω συγκεντρωτήρα αρκετά ψηλό πως θα κλεισω στα 58 ας πούμε θα αναγκαστει να συμπιεστεί ο συγκεντρωτήρας δεδομένου οτι δεν εχουν ολοι οι συγκεντρωτήρες το ίδιο ύψος ούτε ας πουμε κάθε πυρίτιδα έχει τον ίδιο όγκο. Δεν εχω μηχανή δεν ειμαι ιδιογομωτής να καταλάβω κάποια πράγματα θέλω.
Σε καμία να μάθω μερικα πραγματα για ιδιογόμωση θέλω
Όχι απαραίτητα,εκτως και θέλεις εσύ να πιεστούν τα υλικά σου περισσότερο η λιγότερο.Αρα αν αλλάξω τα υλικά τα οποία απαιτούν περισσότερο χώρο εντός του κάλυκα θα πρέπει η μηχανή να ξαναρυθμιστεί για να κάνει το κλεισιμο.
Κάθε συνταγή έχει τον δικό της ύψος συγκεντρωτήρα για να βγεί η ογκομετρία. Συνήθως 11 χιλιοστά κενό από τα σκάγια μέχρι τα χείλη του κάλυκα πριν το κλείσιμο. Επιλέγεις τον συγκεντρωτήρα που συμπιέζεται περίπου 1-2 χιλιοστα στο κλεισμένο φυσίγγι. Ξεκίνα με ημιδιαφανείς κάλυκες για να βλέπεις την συμπίεση του συγκεντρωτήραΚατάλαβα ότι ρυθμίζω τη μηχανή να κλείνει στα 58χιλιοστα, αν βάλω συγκεντρωτήρα αρκετά ψηλό πως θα κλεισω στα 58 ας πούμε θα αναγκαστει να συμπιεστεί ο συγκεντρωτήρας δεδομένου οτι δεν εχουν ολοι οι συγκεντρωτήρες το ίδιο ύψος ούτε ας πουμε κάθε πυρίτιδα έχει τον ίδιο όγκο. Δεν εχω μηχανή δεν ειμαι ιδιογομωτής να καταλάβω κάποια πράγματα θέλω.
Σε καμία να μάθω μερικα πραγματα για ιδιογόμωση θέλω
Μάθε πρώτα πως δουλεύει κάθε μηχανή, ή μάλλον η μηχανή που θέλεις να πάρεις και μετά ασχολήσου με τις ρυθμίσεις που πρέπει να της κάνεις φίλε.Σε καμία να μάθω μερικα πραγματα για ιδιογόμωση θέλω
Έχετε να προτείνεται κάποιο ρέλι που να προσαρμόζεται σε δράπανο ;Μάθε πρώτα πως δουλεύει κάθε μηχανή, ή μάλλον η μηχανή που θέλεις να πάρεις και μετά ασχολήσου με τις ρυθμίσεις που πρέπει να της κάνεις φίλε.
Στη Lee Load all πχ δεν κάνεις καμία ρύθμιση.
Αν μετά θέλεις να ρελιάσεις, ρυθμίζεις μόνο το δράπανο ρελιάσματος, τίποτα στη μηχανή.
Εννοείς κάποιο στροφείο;Έχετε να προτείνεται κάποιο ρέλι που να προσαρμόζεται σε δράπανο ;
Πρέπει να διαβάσεις αρκετά την θεωρία η οποία υπαρχει ελεύθερα στο διαδίκτυο.θα σου λυθουν το 75% από της σποριες που έχεις.Αρα αν αλλάξω τα υλικά τα οποία απαιτούν περισσότερο χώρο εντός του κάλυκα θα πρέπει η μηχανή να ξαναρυθμιστεί για να κάνει το κλεισιμο.
Καλησπερα, θα ηθελα να διαβασω και εγω αν εχεις ευκαιρο καποιο link εσυ 'η καποιος αλλος συνάδελφοςΠρέπει να διαβάσεις αρκετά την θεωρία η οποία υπαρχει ελεύθερα στο διαδίκτυο.θα σου λυθουν το 75% από της σποριες που έχεις.