Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πάλι καλά γιατί μέχρι τις 6:15 έλεγα ότι δε θα κάνω μπαμ. Το φετινό είναι μαρτύριο της σταγόνας...
XPxGQT9.jpg

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ!!!! Εστω και αυτά τα λίγα, εστω και στο παρά 5!View attachment 67052
Ε όχι και λίγα. Να είσαι καλά που κυνηγάς για όλους μας. Εγώ τόσα κάνω σε μια βδομάδα.
Πραγματικά , ως γέρων, σε χαίρομαι.

Ε όχι και λίγα. Να είσαι καλά που κυνηγάς για όλους μας. Εγώ τόσα κάνω σε μια βδομάδα.
Πραγματικά , ως γέρων, σε χαίρομαι.
Οχι και γέρων! ώριμος.... Λιγα πέρασαν αλλά αστόχησα μόνο σε ένα! Χθες πέρασαν πολλές τσίχλες και ελάχιστα κοτσυφια. Σημερα καθόλου τσίχλες (4-5) και ένα τσακ πιο πολλά μαύρα. Οχι κάτι το τρομερό σε καμία περίπτωση. Ηταν το καλύτερο κλείσιμο μιας τραγικης ημέρας στο εργοστάσιο. Επισης ήμουν πολύ "χαλαρος" από τα παυσίπονα που κουμπωνω από τις 2 τα ξημερώματα όπου ξύπνησα με αφορητους πόνους στο γόνατο.

Οχι και γέρων! ώριμος.... Λιγα πέρασαν αλλά αστόχησα μόνο σε ένα! Χθες πέρασαν πολλές τσίχλες και ελάχιστα κοτσυφια. Σημερα καθόλου τσίχλες (4-5) και ένα τσακ πιο πολλά μαύρα. Οχι κάτι το τρομερό σε καμία περίπτωση. Ηταν το καλύτερο κλείσιμο μιας τραγικης ημέρας στο εργοστάσιο. Επισης ήμουν πολύ "χαλαρος" από τα παυσίπονα που κουμπωνω από τις 2 τα ξημερώματα όπου ξύπνησα με αφορητους πόνους στο γόνατο.
Δούλευα σχεδόν 40 χρόνια, καταλαβαίνω από εργοστάσιο και στρες. Περαστικά σου, keep walking...

Πρόσεχε το μιτσο να πας να το δεις φίλε το γωνατο είναι πουστικο.. μην έχεις τραβήγματα αργότερα…

Πρόσεχε το μιτσο να πας να το δεις φίλε το γωνατο είναι πουστικο.. μην έχεις τραβήγματα αργότερα…
Χεστα Ηλία , το έχω χρονια. Μερικη ριξη έξω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό. Δεν με ενοχλεί συνέχεια. Αλλα όταν με πιάνει μου αλλάζει τον αδοξαστο στον πόνο. Ο γιατρός λέει ξεκούραση και χειρουργείο αλλα με 1 μήνα εκτός εργασίας τον ήπιαν στο εργοστάσιο αφού δεν υπάρχει άλλος και τον ήπια και εγώ στα μελισσια!

Status
Not open for further replies.
Back