Τι είναι αυτό ρε καπιταλα? Έχεις γήπεδο γκόλφ?Πριν κάνα ενάμιση μήνα λίγα πράματα με κοτσύφια κατω απο το σπίτι στον κήπο έχει τώρα καμία εικοσαριά μέρες πρωί εχει αρκετα τώρα που γράφω τα κάνω χάζι απο το μπαλκόνι
Τι είναι αυτό ρε καπιταλα? Έχεις γήπεδο γκόλφ?Πριν κάνα ενάμιση μήνα λίγα πράματα με κοτσύφια κατω απο το σπίτι στον κήπο έχει τώρα καμία εικοσαριά μέρες πρωί εχει αρκετα τώρα που γράφω τα κάνω χάζι απο το μπαλκόνι
χαχα παίζει στον κήπο, πριν τσαλαβουτίσει δίπλα στην πισίναΤι είναι αυτό ρε καπιταλα? Έχεις γήπεδο γκόλφ?
Που είδες τρύπες εσυ ρεΤι είναι αυτό ρε καπιταλα? Έχεις γήπεδο γκόλφ?
Εμένα βρήκατε σήμεραχαχα παίζει στον κήπο, πριν τσαλαβουτίσει δίπλα στην πισίνα
η φωτογραφία είναι από το playroom, στο διάλειμμα από το μπιλιάρδο χαχαχα
Φίλε μου Σάκη... Παίζουν τρελαααααα τα τσιχλακιαααααααακωμη παιδες παιζουνε τα τσιχλοκοτσιφααααα,,ειδηκα τα κοτσιφια μεσα στης ρεματιεςςς ξεπεταγωντεεεε σαν τρελαααα![]()
Μπράβο πάντα έτσι να υπάρχει πνεύμα δημιουργίας και ομαδικότηταςΟ Δήμος κλάδεψε ενα παρτέρι δίπλα από τα κάγκελα του δημοτικού σχολείου που δουλεύω με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλα τα μικροπούλια κι έναν κιτρινομύτης μου με καλημέριζε. Αφού συζητήσαμε για τα οικοσυστήματα με τους μαθητές αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια πρόχειρη φωλιά κι από το παράθυρο της τάξης να "παρακολουθούμε"...
![]()
Και έχει και πολύ τσίχλα ακόμα, τί μας έκανε ο καιρός φέτος ακριβώς ένα μήνα πίσω μας πήγε.Παρα πολύ κελαηδήμα σήμερα. Τα κοτσυφια φέτος δίνουν ρέστα τις τελευταίες μέρες άρα από πλευράς καιρού δεν θα έχουμε κάτι το εξαιρετικα χειμερινό. Περσι που το έστρωσε μέχρι χαμηλά 16-17 Μαρτίου τα κοτσυφια εδώ τέτοιες μέρες δεν κελαηδουσαν...
Σηκώνομαι στις 6:00 το πρωί μετά απο κάνα μισάωρο φεύγω για τη δουλειά γινόταν χαμός κατω στον κήπο απο τα κοτσύφιαΚαι έχει και πολύ τσίχλα ακόμα, τί μας έκανε ο καιρός φέτος ακριβώς ένα μήνα πίσω μας πήγε.
κλάδεμα ελιών σήμερα και γινόταν χαμός!!!! εκεί κράτησε όλο τον χειμώνα πουλιά και σήμερα ακούγονταν και επαιζαν μέχρι τις 10-10:30 που εβγαλε πολυ δυνατό αέρα.Και έχει και πολύ τσίχλα ακόμα, τί μας έκανε ο καιρός φέτος ακριβώς ένα μήνα πίσω μας πήγε.
Ηλια θυμισου τι σας έλεγα! εδώ έχουν φανεί και πολλά κοτσυφια χθες και σήμερα. επιστρέφουν κανονικά ακόμα και αν δεν πέρασαν από εδώ τον Οκτώβριο.Οταν γράφαμε ότι περνούσαν μόνο νύχτα πολλοί (οχι εσυ) ξεκίνησαν τις ειρωνείες. Και μια πρόβλεψη για του χρόνου, η χρονιά μάλλον θα είναι πολυ χειρότερη από αυτή που πέρασε....Χτες εδώ γεμάτες η ελιές κυχλες .., θα μας τρελάνουν φετος … σήμερα είχε μετανάστευση από υδρόβια τσικνοπουλια και παπια
καλυτερη θα ειναι ρε γκαντεμη!αρκει να εχουμε μπασιματα.η χρονιά μάλλον θα είναι χειρότερη από αυτή που πέρασε.....
Αυτό φοβαμε και εγώ για του χρόνου!!!!!Ηλια θυμισου τι σας έλεγα! εδώ έχουν φανεί και πολλά κοτσυφια χθες και σήμερα. επιστρέφουν κανονικά ακόμα και αν δεν πέρασαν από εδώ τον Οκτώβριο.Οταν γράφαμε ότι περνούσαν μόνο νύχτα πολλοί (οχι εσυ) ξεκίνησαν τις ειρωνείες. Και μια πρόβλεψη για του χρόνου, η χρονιά μάλλον θα είναι πολυ χειρότερη από αυτή που πέρασε....
θέλω να μας πει ο @periklis-ath μερικές χρονιές που είχαμε χειμώνα El Nino....καλυτερη θα ειναι ρε γκαντεμη!αρκει να εχουμε μπασιματα.
Έλα τώρα, μην ακούω τέτοια. Μπορεί να έχει φύγει ο...ΚούληςΚαι μια πρόβλεψη για του χρόνου, η χρονιά μάλλον θα είναι πολυ χειρότερη από αυτή που πέρασε....