Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
βροχή καλή με 5 βαθμούς στον κάμπο σήμερα. στο βουνό από ένα υψόμετρο και πάνω σίγουρα χιονίζει!!! λέτε να κατεβάσει τιποτα πιο χαμηλά????
Ανάβαση Αγίου με 4° και βροχή με ομίχλη μαζί στις 9:00 το πρωί.
Κοπάδια οι γερακοτσιχλες έκαναν πέρασμα
έτσι να σας μπριζωσω λιγάκι

Καλημέρα σε όλους!

Δεν ξέρω τι λέτε...αλλά μας έχουν φάει τα κοτσύφια!! Καθημερινές συναυλίες σε όλο το λεκανοπέδιο! Προχτές στην Πολιτεία που βρέθηκα για καφέ.....χαλούσε ο τόπος! Στα Μεσόγεια όπου και μένω.....τα ίδια! Κάθε γωνιά....και τραγούδι!

Είναι ο άτιμος....απίθανος με το κελάιδισμά του!!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Κι ο Γιαννάκος, ο 6χρονος ανηψάκος μου που μένει μόνιμα Αθήνα, τόνε βγάζει ο μπαμπάς του (αδελφός μου) και η μαμά του βόλτα σε κάτι αλσύλλια να ξεδώσει ο μικρός (Νέα Ιωνία και πέριξ) και μού λέει στο τηλ. ο μικρούλης: ''θείε Νικολό, είδα πάλι κότσυφα, αυτόν με την πορτοκαλιά μύτη...!!!''
Τον έχω μάθει καλά ποιος είναι ο κότσυφας, τον έχει δει κι από κοντά πολλές φορές... Σκοτωμένους βέβαια, αλλά τούς έβλεπε καλά-καλά και τους περιεργαζόταν... Μου λέει δε, ότι απ' τα πουλάκια που βαράω, ο κότσυφας τού αρέσει πιότερο...!! Ο αρσενικός (αγόρι τόνε λέει) ''με την πορτοκαλιά τη μύτη'' τού αρέθει, όχι ο θηλυκός (το κορίτσι)... Βρε τον μικρουλάκο, τι πλάκα που 'χει...!!

.sarcastic.

Βρήκες σπαράγγια?
Δεν είναι κατάσταση αυτή κάθε χρόνο και χειρότερα στα σπαράγγια, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πληθυσμού, δε γίνεται να κάνω πέντε εξόδους για μισή τηγανιά σπαράγγια, υπάρχει πρόβλημα παιδιά .bye.

Δεν είναι κατάσταση αυτή κάθε χρόνο και χειρότερα στα σπαράγγια, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πληθυσμού, δε γίνεται να κάνω πέντε εξόδους για μισή τηγανιά σπαράγγια, υπάρχει πρόβλημα παιδιά .bye.
Κάνε δέκα να πάρεις μια τηγανιά .my man.

Status
Not open for further replies.
Back