ασε μας παιδι μου πρωι πρωι να κανουμε την δουλεια μας!βροχή καλή με 5 βαθμούς στον κάμπο σήμερα. στο βουνό από ένα υψόμετρο και πάνω σίγουρα χιονίζει!!! λέτε να κατεβάσει τιποτα πιο χαμηλά????
Ανάβαση Αγίου με 4° και βροχή με ομίχλη μαζί στις 9:00 το πρωί.βροχή καλή με 5 βαθμούς στον κάμπο σήμερα. στο βουνό από ένα υψόμετρο και πάνω σίγουρα χιονίζει!!! λέτε να κατεβάσει τιποτα πιο χαμηλά????
αλήθεια ρε?????Ανάβαση Αγίου με 4° και βροχή με ομίχλη μαζί στις 9:00 το πρωί.
Κοπάδια οι γερακοτσιχλες έκαναν πέρασμα
έτσι να σας μπριζωσω λιγάκι
Αν δε μπορείς να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα έχω να σε παραπέμψω σε εξαιρετικό συνάδελφοαλήθεια ρε?????
ναι ρε !θα φτασαν στο προκοπι τωρα !προλαβαινουμε!αλήθεια ρε?????
ένα ψυχίατρο θέλω σε ένα μήνα περίπου....Αν δε μπορείς να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα έχω να σε παραπέμψω σε εξαιρετικό συνάδελφο![]()
Και η τσίχλα μια χαρά κελαιδαη ,άλλο που μόλις τελειώνει Δεν της δίνουμε πολύ σημασία, χαλάει τον τόπο και Σήμερα.Είναι ο άτιμος....απίθανος με το κελάιδισμά του!!
Βρήκες σπαράγγια?Είδα και σήμερα λίγα κυχλια εκεί που πήγα για σπαραγγια
Δεν είναι κατάσταση αυτή κάθε χρόνο και χειρότερα στα σπαράγγια, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πληθυσμού, δε γίνεται να κάνω πέντε εξόδους για μισή τηγανιά σπαράγγια, υπάρχει πρόβλημα παιδιάΒρήκες σπαράγγια?
Κάνε δέκα να πάρεις μια τηγανιάΔεν είναι κατάσταση αυτή κάθε χρόνο και χειρότερα στα σπαράγγια, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πληθυσμού, δε γίνεται να κάνω πέντε εξόδους για μισή τηγανιά σπαράγγια, υπάρχει πρόβλημα παιδιά![]()
-Ευχαριστω γιατρέ-Κάνε δέκα να πάρεις μια τηγανιά
Σατανά...-Ευχαριστω γιατρέ
-Τιποτα, 50€
-POS έχετε;
-Ναι, με κάρτα 100€
-![]()
Πουτανιαρηηηηη εκεί το σκορπάς το μαρούλι πονηρουληηηηηηηΣατανά...
100 ευρω για 15 λεπτα δαχτυλακι σε μερακληδες???
Καλυτερα να τα φαει κανεις σε νυχτερινες "βολτες" στην Πατησίων![]()
Μην του ανοίγεις τα μάτια ρε!Σατανά...
100 ευρω για 15 λεπτα δαχτυλακι σε μερακληδες???
Καλυτερα να τα φαει κανεις σε νυχτερινες "βολτες" στην Πατησίων![]()
Τον έχασες τον πελάτη γιατρέΠουτανιαρηηηηη εκεί το σκορπάς το μαρούλι πονηρουληηηηηηη
Μου τα πε ενας φιλος απο το χωριο,δεν τον ξερεις...Πουτανιαρηηηηη εκεί το σκορπάς το μαρούλι πονηρουληηηηηηη