Παληκάρια μήπως χρειάζεστε μια μακροχρόνια αποχή από το hunterslife ;
Έτσι κι αλλιώς, σέ λίγο θα φύγει το hunters και θα μείνει το lifeΠαληκάρια μήπως χρειάζεστε μια μακροχρόνια αποχή από το hunterslife ;
Δως της ενα φιλάκι!Ανταπόκριση από Ελσίνκι (προ ολίγου)!!
Σου λείψανε εΔως της ενα φιλάκι!
Δεν ξέρω πού να πρωτοδώσω φιλάκια εδώ. Είδα χήνες πιο πριν να βόσκουν στο πάρκο και 2-3 φάσσες επίσης... Χώρια τα ξανθά τριγύρω μου...Δως της ενα φιλάκι!
Πήγαινε στα σίγουρα στα ξανθάΔεν ξέρω πού να πρωτοδώσω φιλάκια εδώ. Είδα χήνες πιο πριν να βόσκουν στο πάρκο και 2-3 φάσσες επίσης... Χώρια τα ξανθά τριγύρω μου...
Το μοναδικό υποείδος που έχει ξεφύγει μέχρι τώρα απ' την πουλιαστρα μου. Έχω χρόνια να δω.Ανταπόκριση από Ελσίνκι (προ ολίγου)!!
Και εγώ το ίδιο γμτ, το μοναδικό είδος. Και εδώ πέρα έπινα τον καπουτσίνο μου και αυτές έπαιζαν τριγύρω στο πάρκο...Το μοναδικό υποείδος που έχει ξεφύγει μέχρι τώρα απ' την πουλιαστρα μου. Έχω χρόνια να δω.
Ναι, γιατι απο τις αλλες χορτασαμε φετος...Το μοναδικό υποείδος που έχει ξεφύγει μέχρι τώρα απ' την πουλιαστρα μου. Έχω χρόνια να δω.
Σε ένα μπασιμο όλα τα είδη δεν έχω ξαναδεί.Απο μια ωραια μερα περσι τον Οκτώβριο
View attachment 72622
Στα ξανθα να δώσεις.Δεν ξέρω πού να πρωτοδώσω φιλάκια εδώ. Είδα χήνες πιο πριν να βόσκουν στο πάρκο και 2-3 φάσσες επίσης... Χώρια τα ξανθά τριγύρω μου...
Εκει ψηλά στη Γκαντζολία Αλεξ ,ολα μπορεί να συμβούν.Σε ένα μπασιμο όλα τα είδη δεν έχω ξαναδεί.
Για αυτό έχει χρόνια να τις δεις. Δεν άφησε και καμιά να δει κανείς άλλος χριστιανος...Η πιο όμορφη τσίχλα κατ εμέ. Τελευταία φορά χτύπησα τέτοια το 19 πρέπει να ηταν. Πριν αρκετά χρόνια, πρέπρι να ναι γυρω στα 15 χρόνια πίσω , είχαν πέσει κάτι κοπάδια τέτοιες στα Καλύβια σε ένα σημείο και πηγαίναμε απογευμα με τον πατέρα μου της σηκώναμε με περπατητο και μετα τις περιμέναμε καρτέρι. Γυριζαν εκει μέσα. Πηγαίναμε στο σημείο μόνο εμείς κι ενας παππους που τις ειχε πάρει χαμπάρι δεν το πε σε κανεναν δεν το είπαμε ουτε εμείς κι οσο αυτες έπαιζαν εκει μέσα κάναμε ονειρικά απογευματινα.
Παλιότερα στη βόρεια Ελλάδα πεφτανε κατά χιλιάδες στα μήλα όταν τις πίεζε ο καιρός.Τωρα μόνο κάποιες χρονιές τις βλέπεις και όχι βέβαια σε αυτούς τους αριθμούς.την προηγουμενη δεκαετια στα ελατα ειχε αλλες χρονιες πολλες αλλες λιγες αλλα παντα καναμε μερικες. αποκορυφωμα το 16-17 που ειχαν πεσει στον καμπο χιλιαδες. Περσι ειδα ενα κοπαδακι να περναει πολυ ψηλα. Θελει πολλα κρυα στα βορεια για να κατεβουν μαζικα αυτες. Ειναι για εμενα το πιο ανοστο και συναμα το πιο χαζο ειδος απο τις τσιχλες. Κατα πολυ λιγοτερο καχυποπτες απο τις κυριαρες.
Η μεγάλη τσίχλα με το "φρύδι" (σαν την κοκκινοτσιχλα) είναι γερακοτσιχλα και η άλλη η μεγάλη που είναι ανάσκελα η πιτσιλωτη είναι δέντροτσίχλα , σωστά? Αυτά τα κυριαρινα ή αραιουδα πχ με μπερδεύουν.Απο μια ωραια μερα περσι τον Οκτώβριο
View attachment 72622
σωστα.Η μεγάλη τσίχλα με το "φρύδι" (σαν την κοκκινοτσιχλα) είναι γερακοτσιχλα και η άλλη η μεγάλη που είναι ανάσκελα η πιτσιλωτη είναι δέντροτσίχλα , σωστά? Αυτά τα κυριαρινα ή αραιουδα πχ με μπερδεύουν.