Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Για αυτό έχει χρόνια να τις δεις. Δεν άφησε και καμιά να δει κανείς άλλος χριστιανος...
Αν ήταν έτσι... δε θα υπήρχε ούτε τσίχλα απο μακελέματα που χω δει σε φωτογραφίες ειδικά. Απλά οχλήθηκαν και μετακινήθηκαν.

Σωπα ρε, δεν συμβαίνει και συνεχεια αλλά δεν ειναι και κατι απίθανο..
Δεν εχω δει ποτέ κοκκινότσιχλα τον Οκτώβρη...
Γερακότσιχλα δεν εχω δει γενικά, μόνο απο φωτο........

Και το ειχα απορία αν αυτά τα δυο είδη "περνάνε" το φθινόπωρο.....

Τασο στο Σουφλί είναι τα κυνήγια αυτα. Παντα καθε Οκτώβριο παίρνουμε απο ολα τα ειδη. Οι γερακότσιχλες βέβαια ειναι ελαχιστες σε σχέση με τα αλλα ειδη, οι κοκκινες λιγο περισσότερες.

Έχω πέσει σε απογευματινό μπάσιμο από δενδροτσιχλες και γερακοτσιχλες , αρχές Νοέμβρη στο νευροκοπι...δεν έχω ξαναδεί τόσα πουλιά.. δεν ήξερες που να τουφεκισεις...και ο καιρός χωρίς κρυο

Δενδροτσιχλες αρκετές περνάνε σε εμάς στα μπασιματα. Φέτος ήταν μέρες που έβλεπες καμιά 20αρια τέτοιες και 2-3 τσίχλες μόνο. Κρρρ κρρρρ κρρρρρρ
Κόκκινες με χιονιαδες καιρούς χτυπάω στα περπατητα ή απογευματινά, Φλεβάρη ιδίως.

Φέτος σε ένα απογευματινό μετά τα χιόνια, όπως καθόμουν βλέπω τρία μικροπουλα να έρχονται από μακριά. Σπίνοι λέω...
Μόλις μου έσκασαν στα μούτρα το ένα ήταν πράγματι σπίνος τα άλλα δύο όμως ζευγάρι κόκκινες, τόσο μικρές και με μπέρδεψαν. Πρόλαβα ίσα ίσα τη μία και την πήρα με τη δεύτερη τουφεκιά αν θυμάμαι καλά.

Τασο στο Σουφλί είναι τα κυνήγια αυτα. Παντα καθε Οκτώβριο παίρνουμε απο ολα τα ειδη. Οι γερακότσιχλες βέβαια ειναι ελαχιστες σε σχέση με τα αλλα ειδη, οι κοκκινες λιγο περισσότερες.
και στην ηπειρο ειναι συνηθες φαινομενο στα καλα μπασιματα και γινεται μετα του αγιου δημητριου.

κριαρι ειναι ρε???
Αφου κρρρρρρ κρρρρ κανουν οι ρουφιανες. Εδω γυρω οι πιο πολλοι ουτε κυργιαρες τις λενε ουτε δεντροτσιχλες. Κριαρινες τις λενε! Επισης τις γερακοτσιχλες τις λενε τσοτσιχλες!!!

Status
Not open for further replies.
Back