Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περιμέναμε να έρθει μια μέρα να μας αποζημιώσει για τα πρωινά ξυπνήματα και τα χιλιόμετρα που έχουμε κάνει φέτος και τελικά ήρθε! Πουλιά αρκετά, στο περπατητό πάντα, με πτήση πιο "νορμάλ" από τις προηγούμενες φορές μας έδωσαν ευκαιρία για αρκετές τουφεκιές. Το πρωί μέχρι τις 10 πολλά αίματα, μετά έστρωσε η κατάσταση. Είπα να πάρω τη Breda σήμερα έτσι για την αλλαγή. Φυσίγγια Lambro Tordo Anniversary No9.
Ελπίζω να παραμείνει έτσι η κατάσταση με τον αριθμό μέχρι το τέλος.
Έριξα και δύο "φανταστικά" σμπάρα σε έναν αυτιά που μου βγήκε στα 10 μέτρα!
Άγιος Βασίλειος (Το πρωί συναντήσαμε αρκετά αυτοκίνητα που πήγαιναν Χιλιομόδι αλλά δεν ξέρω τι έγινε σε εκείνη την πλευρά από πουλιά).
Fs6pXZj.jpg

Καλησπέρα σήμερα στο ίδιο μέρος ,με τον Δημήτρη και το επανιελ τον Φρέντυ με το που πήγαμε στο κυνηγότοπο που χρόνια πάμε και είμαστε σχεδόν μόνοι μας το πρωί βρήκαμε περί τα 10 τζιπακια δεν είχαμε που να κάτσουμε .τα νέα προφανώς διαδιδονται είτε καλά είτε κακα.Εγινε ένας χαμός στις πρωινές.τα κάψανε τα πουλιά ανελέητο ντουφεκιδι εμείς στα απόνερα πήραμε μόνο 1 πρωινή που ντουφεκισα.Ξεκινησαμε προς αντίθετη κατεύθυνση περπατητο και πήραμε 17 εγώ με 6 χαμένες και 10 ο Δημήτρης με 2 χαμένες και πάλι καλά. Κατά τις 1100 που αλλάξαμε μέρος δυστυχώς δεν βρήκαμε τίποτα σχεδόν.την επόμενη μας βλέπω για αλλαγή νομου γιατί το μέρος κάηκε πάντα μιλάω για κεντρική Εύβοια.

Last edited:
γιασας παιδεςςς θα μπωρουσα να πω πως σημερα στο απογευματινο καρτερι ειτανε ενα απο τα καλητερα της χρονιαςς, τα πουλια πωλλααα και 6,7,8,9 μαζι να πετανε πρως ολες την κατευηνσης,,,,5,20ωρα αρχησανε να αναιβενουνε αλα ψιλομεναααα.hair. εως της 5,50 ωρα ,, μετα αρχησανε να χαμηλονουνε και να σε περνουν το σκουφιιι.ha ha. περνωντας μεσα απο τις ελιες,,με δυο τουφεκια αριστεραμου και δεξιαμου στα 50,60 μετρα θα γηνωντανε ο χαμοςςςς,,,απωλογισμος 5 στο χερι και δυο χαμενες στο σουρουπο σημασια εχη παντως πως ειχε τσιχλονια και γουσταρα τουφεκιεςςςςς,,εαν συνεχηση ετσι θα εχη καλο παιχνιδι,,ΥΓ θα παιξανε σηγουρα πανω απο 150 πουλια και στα 300μετρα δεξιαμου και αριστερα αλα δυο φιλαρακια κανανε καρτερι και κανανε και αυτοι πωλες τουφεκιεςςςςς.well done. how much does an anthropologist make per month

γιασας παιδεςςς θα μπωρουσα να πω πως σημερα στο απογευματινο καρτερι ειτανε ενα απο τα καλητερα της χρονιαςς, τα πουλια πωλλααα και 6,7,8,9 μαζι να πετανε πρως ολες την κατευηνσης,,,,5,20ωρα αρχησανε να αναιβενουνε αλα ψιλομεναααα.hair. εως της 5,50 ωρα ,, μετα αρχησανε να χαμηλονουνε και να σε περνουν το σκουφιιι.ha ha. περνωντας μεσα απο τις ελιες,,με δυο τουφεκια αριστεραμου και δεξιαμου στα 50,60 μετρα θα γηνωντανε ο χαμοςςςς,,,απωλογισμος 5 στο χερι και δυο χαμενες στο σουρουπο σημασια εχη παντως πως ειχε τσιχλονια και γουσταρα τουφεκιεςςςςς,,εαν συνεχηση ετσι θα εχη καλο παιχνιδι,,ΥΓ θα παιξανε σηγουρα πανω απο 150 πουλια και στα 300μετρα δεξιαμου και αριστερα αλα δυο φιλαρακια κανανε καρτερι και κανανε και αυτοι πωλες τουφεκιεςςςςς.well done. how much does an anthropologist make per month
Φιλαρακι σε ποιο μερος κυνηγουσες;;;

Σχεδόν 2 ωρίτσες από τις 15:30, τρια ντουφεκια πήραμε 17 πουλάκια. Έξι πηρα και μια χαμένη τη μοναδική, που έπεσε σε ένα βατονα.Στη παρεα ήταν και ένα κοκερακι που μαζευε τα πουλιά! Σήμερα βγήκε το δικανακι με mezzo 30 gr.
Πουλακια αρκετά και σηκωνε και ένα ντουφεκι ακομα!

Πήγα κ εγώ καρτέρι κατά τις 16:30 κ βρίσκο ένα ιδιωκτήτη κ κλάδευε τη σταφίδα του. Με ρωτάει τη κάνεις εδώ; Κ του είπα ότι πήγα για καμιά τσίχλα.....Γελώντας μου λέει......Τώρα τη να βρεις ρε φίλε; Πρίν από 15 λεπτά πέρασαν περπατητό.......
Οπότε σήμερα έκατσα στο βεργή. Αν μπείκαν 15 τσίχλες στο λόγκο ζήτημα ήταν. Πήρα μια στο χέρι με θεαματική τουφεκιά κ 3 τραυματισμένες που χάθηκαν στα πυκνά (Δεν ήταν κέντρο οι τουφεκιές μου πιστεύω).....Όπως σας είχα πει προχθές ότι θα δοκίμαζα τα εξείς φυσίγγια: RIO TRAP 24gr No: 9

Last edited:
Εχθές καρτέρι και πάλι στο γνωστό μου μέρος με αποτέλεσμα να πάρω 11 τσίχλες αλλά στο χέρι να κρατήσω τις 9.
Τα πουλιά δεν ήταν πολλά αλλά αρκετά για να σε κρατάνε σε μια εγρήγορση.
Τις 3 από τις 11 τσίχλες τις πήρα με το 36άρι που το έβγαλα προς το τέλος του κυνηγίου και φυσίγγια Club 18 γραμμάρια και νούμερο 9.
Τις υπόλοιπες με την Fabarm,φυσίγγια Fantom CSB-1 9άρια και τσοκ Brain MR.

image hosting free no registration

Χθεσινή βόλτα προς Λειβαδειά....πολλά πουλιά αλλα αν δε ξέρεις το μέρος πως να μπεις και που να περιμένεις το ποιο πιθανό να μην πάρεις τίποτα....εώς 3-4 πουλάκια!!! Ευτυχώς η παρέα ντοπιοι κ ξέραν να περπατήσουν το μέρος. Παραδόξος πέσανε πολλά κ στο πρωινό καρτεράκι.Συνολικός απολογισμός 4 τουφέκια 90 πουλάκια...και αρκετά χαμένα....ευτυχώς είχαμε δυο σκυλάκια κ τρέχανε σαν παλαβά να μαζεύουνε!!!

Καλημέρα!
Για τους τύπους και μόνο....ο "αυτιάς" έχει κλείσει για φέτος από τις 10/1.
Καλή συνέχεια.
Γι'αυτό κι εγώ του έριξα "φανταστικά" (κατά φαντασίαν δηλαδή) σμπάρα και τον χαιρέτησα ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Ελπίζω οι περισσότεροι να το κατάλαβαν ότι δεν πυροβόλησα το λαγό! Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων! Μάλλον έπρεπε να χρησιμοποιήσω άλλες λέξεις για την διατύπωσή μου. Η λέξη "φανταστικά" έχει πολλαπλή έννοια
:).well done.

2η συνεχόμενη Κυριακή στο ίδιο μέρος, πέριξ Αλιάρτου...
πάλι με λίγο περπάτημα και πολλά τουφέκια στο μέρος, κρέμασα 8 και ένα που έχασα...
ο Άγγλος συνεργάτης εργάστηκε άοκνα και τα βρήκε όλα, σημειώνω ότι εφέτος κάνω ρεκόρ άχαστων πουλιών :D.
για το μοναδικό χαμένο της ημέρας φταίω μόνον εγώ με συνδυασμό λανθασμένων ενεργειών μου, από το τουφέκισμα μέχρι τη παρακολούθηση της πορείας του χτυπημένου πουλιού.
Κοτσύφια ελάχιστα, εφέτος σχεδόν ανύπαρκτα στα μέρη που έχω βγει...
τα περισσότερα που έχω δει εφέτος είναι...σήμερα που καμιά δεκαριά(!) ανέμιζαν πέριξ...όχθεων Ιλισσού ποταμού, 300μ πριν τον Φαληρικό όρμο στις 07.20 .
χάρηκα πολύ που βλέπω πλέον τον Κοκκινόκωλο συνεργάτη μου να τα ακούει και να σηκώνει ψηλά το κεφάλι και να τα κοιτά με αυτό το κλασσικό κοκκερίστικο βλέμμα απορίας :D:D:D
Λοιποί συνάδελφοι κινήθηκαν στις ίδιες επιδόσεις, συμφωνήσαμε όλοι ότι "δεν είχε" πουλιά και ο μαναδικός λόγος για τις καρπώσεις ήταν τα πολλά τουφέκια που ανάγκαζαν αυτά τα λίγα, να "σηκωθούν"

Ελπίζω οι περισσότεροι να το κατάλαβαν ότι δεν πυροβόλησα το λαγό! Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων! Μάλλον έπρεπε να χρησιμοποιήσω άλλες λέξεις για την διατύπωσή μου. Η λέξη "φανταστικά" έχει πολλαπλή έννοια
Ήσουν σαφής σε αυτό που έγραψες κανένας νοήμων δεν παρεξήγησε!:)

Status
Not open for further replies.
Back