Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα έχεις δουλέψει την JK6;
ομοιότητες διαφορές;
Οχι Μαριε...δεν την εχω δουλεψει τη JK6...αν μου τυχαινε, γιατι οχι...
Παντος στη CH6 δεν εχω βγαλει ασφαλει συμπερασματα ακομη...

Υ.Γ. Δεν γουσταρει στριμωγμα κ σκληρα βυσματα, γιατι σκορπαει...αντιθετος θελει λιγο φορτωμα για να δουλεψει στα ζωρια του καιρου...

Υ.Γ. Αυτή η CH6 που εχω ειναι η ×32 κ οχι ×36.

Οχι Μαριε...δεν την εχω δουλεψει τη JK6...αν μου τυχαινε, γιατι οχι...
Παντος στη CH6 δεν εχω βγαλει ασφαλει συμπερασματα ακομη...

Υ.Γ. Δεν γουσταρει στριμωγμα κ σκληρα βυσματα, γιατι σκορπαει...αντιθετος θελει λιγο φορτωμα για να δουλεψει στα ζωρια του καιρου...

Υ.Γ. Αυτή η CH6 που εχω ειναι η ×32 κ οχι ×36.
άρα τι "διαδοχος" της jk6 είναι; .think.

Μοναχικό περπατητο μετά το μεσημεριανό με αρκετό αέρα και φυσίγγια Άρτεμις 30γρ., συγκεντρωτικό φυσιγγι και να μην τραβάνε και τόσο και να τις κυνηγάω τραυματισμένες καο αρκετό αίμα. Στην αρχή με το 4* άστοχος, στη συνέχεια έβαλα το 5* και ήταν καλύτερα! Πήρα 8 στο χέρι (+1 μετά τη φώτο) και έχασα 3!

Και το τελευταιο καρτερακι ελαβε τελος κ για φετος....
Παρεα με τον κολλητο μου σημερα στα καρτερια με σερι ψιλοβροχο και ΦΟΥΛ υγρασια και σε πονηρη μερια...;)

Περασαμε ομορφα με γελια κ πειραγματα κ "κόντρες" για τις πιο θεαματικες ή γρηγορες τουφεκιες...:D

Όπως ξεκινησε με βροχη η σεζον για μ'ενα φετος στα τρυγόνια, ετσι κ με βροχη τελείωσε στα καρτερια του φλεβαρη...
Περασαν ΠΟΛΛΑ πουλια ως το σουρουπο.
(Στις 70+ τσίχλες, σταμάτησα να μετράω).
Απο 2άδες ως 5άδες επαιζαν...χτυπησαμε συνολο 19 πουλακια με προσεκτηκες τουφεκιες...θα μπορουσαμε κι αλλες αλλα δεν το επετρεπε το εδαφος πισω μας...:(
Ο φιλος 10 χερι +2 χαμενες
(στο καλο καρτερι το κολώπαιδο) :p κι εγω παρα διπλα 5 στο χερι +2 χαμενες...+ τα κλαμπάνια μας...μύρισε ο τόπος στην κυριολεξία μπαρούτη...ευχαριστηθείκαμε τουφεκιδή....terror.
Ελαχιστες οι τουφεκιες πέριξ...!!

20220227_180112.jpg
20220227_180105.jpg
20220227_193728.jpg20220227_193418.jpg

Όπλα: Benelli Crio 71cm 3* & S.P. Rizzini Hombra 66cm 3*&5* (σταθερό).

Φυσίγγια: Άrtemis 30gr No9 ΑΨΟΓΑ με τη βροχη ΔΙΧΩΣ ΑΙΜΑΤΑ & ιδιογόμωση CH6 30gr μισόταπα No9 αντίστοιχα...αποψε ήταν άλλα φυσίγγια σε σχεση με το πρωί...παλι ξερες ΟΛΕΣ κ ΔΙΧΩΣ ΑΙΜΑΤΑ αυτή τη φορά...τη στο καλό;;;...:rolleyes::rolleyes:
Θερμοκρασία: 11°C & 95% υγρασία!!

Με υγεία, να είμαστε όλοι μας καλα, με περισσοτερο φωτογραφικο υλικο κ πληροφορίες απο τα καρτερια των τρυγονιών στις 20/8 κι έπειτα...:)
Να είστε ολοι καλα!!

Μοναχικό περπατητο μετά το μεσημεριανό με αρκετό αέρα και φυσίγγια Άρτεμις 30γρ., συγκεντρωτικό φυσιγγι και να μην τραβάνε και τόσο και να τις κυνηγάω τραυματισμένες καο αρκετό αίμα. Στην αρχή με το 4* άστοχος, στη συνέχεια έβαλα το 5* και ήταν καλύτερα! Πήρα 8 στο χέρι (+1 μετά τη φώτο) και έχασα 3!

Εγω τα βλεπω καθαρα τα πουλια Άρη...
Αποψε ο Νικος τις λιανισε με 3* και ΟΥΤΕ ΤΣΑΚ ΑΙΜΑ ρε φιλε.....:oops:
Άβυσσος τα οπλα...

Τελικά, κατάφερα να βγω κι απόψε για το καθιερωμένο μου απογεματινό καρτεράκι...
Μόλις έκατσα, κατά τις 17:00, άρχισε να ψιχαλίζει και κράτησε αυτή η ψιχάλα με λίγες παύσεις/αυξομειώσεις ως τις 18:45 που έφυγα...
Σαν να είδα λίγα περσσότερα πουλάκια σήμερα απ' ό,τι στα προηγούμενα απογεύματα, αλλά μην φανταστείτε τίποτα το ιδιαίτερο...
Δυστυχώς, τα πιο πολλά περάσανε μακριά μου...
Πολύ λίγα περάσανε βολικά για ντουφεκιά...
Τελικώς, κατέρριψα 4 τσιχλάκια, όλα στην τσέπη.
Ντάξει, καλούτσικα ήτανε...
Είδα και δύο πολύ ψηλωμένα ψαρονο-σμήνη, από καμιά 30αριά πουλιά το καθένα... Είχα να δω ζαραβέλια (=ψαρόνια) από το φθινόπωρο... Πέρασε κι ένα ψηλωμένο μοναχό του από δαύτα, το οποίο το κράτησα, έστω και λαβωμένο, με τη δεύτερη κάννα του ντουμπλέ μου...
Άντε να δούμε κι αύριο... Θα μ' αφήσει άραγε ο καιρός για έν' ακόμη απογιοματινό καρτεράκι...;

Εγω τα βλεπω καθαρα τα πουλια Άρη...
Αποψε ο Νικος τις λιανισε με 3* και ΟΥΤΕ ΤΣΑΚ ΑΙΜΑ ρε φιλε.....:oops:
Άβυσσος τα οπλα...
Δεν είναι τα όπλα, είναι η θερμοκρασία Κωστή, τα έριξα μεσημέρι με μεγαλυτερη θερμοκρασία!
Τα έχω ρίξει και απογευματινό με καλά αποτελέσματα και κόβουν και μακριά!

είναι η θερμοκρασία Κωστή, τα έριξα μεσημέρι με μεγαλυτερη θερμοκρασία!
Οκ ως εδω...αλλα κ παλι σε περπατητο τις προαλλες με 17°C θυμαμαι με τα ιδια φυσιγγια ο Νικος, παλι τα πουλια ηταν καθαρα...

Status
Not open for further replies.
Back