Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πιστολαρα εριξα σημερα και αραξα μεσα! Πρεπει να ναι το 2ο ΣΚ τρια χρονια τωρα που δεν βγηκα με τουφεκι στο βουνο! Εκει με καταντησανε τα φετινα καμωματα της τσιχλας! Παντως καλο κανει η ολη φαση...θα εκτιμησουμε αρκετα νουμερα διψηφια και ας ειναι κατω απο το οριο! Γιατι περσι με 15 γκρινιαζαμε! Παρε τωρα ασσοδυο!

Παντως καλο κανει η ολη φαση...θα εκτιμησουμε αρκετα νουμερα διψηφια και ας ειναι κατω απο το οριο! Γιατι περσι με 15 γκρινιαζαμε! Παρε τωρα ασσοδυο!
Και με ντόρτια είμαστε θεοί!!!!:).

Υ/Γ :Συνδυάζοντας τα χαμηλά νούμερα, με τα παραπάνω χθεσινοβραδινά :
"άμα δεν πιάσεις ...πάτο...." δεν εκτιμάς καλα ;)

5 τουφεκιες ολες κι ολες, 1 τσιχλιτσα και μια καρακαξα, στην πρωινη βολτουλα σημερα περιξ Ασπροχωριου.
Ομορφο πρωινο, με ενα λαμπρο ηλιο, με αρκετα εως πολλα μικροπουλα αλλα μεχρι εκει.
Δυο τουφεκιες στην πρωτη τσιχλα της ημερας, δυο αστοχες τουφεκιες σε ψηλωμενα πουλια και η πεμπτη στην φιλη μου...
Καλα ηταν, υπαρχουν και χειροτερα, θα τα ριξουμε τα φυσιγγακια μας, μην ανησυχειτε...

Καλά ήμουν τόσο καιρό που δεν είχα βγάλει άδεια και πηγαινα μονάχα με την γκλίτσα στο βουνό αλλά έλα που η αρρώστια είναι ανίατη ..o_O
Επιστροφή λοιπόν απο το πρώτο τσιχλοκυνηγι της σεζόν και το μονο που φαγαμε μπόλικο ηταν το νερό !!! Πουλιά ελάχιστα και αυτά να βγαίνουν στα 50-60 μέτρα μακριά ... Δυο τουφεκισα όλες κι όλες και αυτές ηταν αρσενικές !!! :mad:
Όπως και να χει το ξημέρωμα στο βουνό και τα πειράγματα με τους φίλους είναι αυτό που με γεμίζει οπότε αν και μουσκεμένος γυρισα γεμάτος !!!
Εντύπωση πάντως συνεχίζει να μου κάνει οτι για ακόμη μια φορά δεν είδα ούτε ενα κοτσυφι

Status
Not open for further replies.
Back