Σταύρο βλέπω σε πίνακα δοκιμών, 616. 1,25 psb6. Aquila 28. 24 γραμμάρια κλείσιμο στα. 58 χιλιοστα βγάζει 700 bar, μάλλον είσαι πολύ ψηλά σε πιέσεις για 28 γραμμάρια.
Λευτέρη Καλησπέρα!
Να υποθέσω λόγω του μεγάλου βάρους γόμωσης (με πυρίτιδα Χ 24 καίμε 28 γρ.) , σε συνδυασμό με συνηθώς χαμηλό καψούλι και ρελι , η πυρίτιδα κάνει όλη την δουλειά με πολύ καλή καύση και δίνει την σταθερότητα?
Προϋποθέτει όμως ο "μάγειρας" να ξέρει τα όρια της(βασικά την ελαστικότητα της), και περισσότερη προσοχή από το ανάποδο ( με πυρίτιδα Χ 28 να κάψουμε 24 γρ.) , νομίζω...οχι οτι και αυτό δεν εγκυμονεί κινδύνους...τι λες?
Έχω συναντήσει κάμποσα εμπορικά φυσίγγια σπόρτινγκ (28 γρ.) με 24άρα πυρίτιδα. Αλλά και ιδιογομωτές που το έχουν κάνει. Το έχω ξαναγράψει παλιότερα εδώ.Το να καψεις μια πυριτιδα×24 ΑΠΟ ΤΑ 24 στα 28gr (ορια γομωσης της) θελει σωστη προεργασεια.....αρχικα 0,5 φορτωμα απο το συνηθες....χαμηλο καψουλι, μαλακη βυσματωση κ τελος οχι παραβιασμο στο κλεισιμο (πατημα)....γνωμη μου....
Επειδή δεν καταλαβαίνω πες μου είμαι εντός ή εκτός προδιαγραφών ςΠας σκοπευτηριο....κλεινεις 5διακα....Και δεν καταλαβες εαν εισαι εντος η εκτος προδιαγραφων ???
Δεν ξερω αν μας τρολαρεις....αν σοβαρολογεις παντως να ξερεις αυτο το σεταπ τα εχει ανετα τα 800bar... σε 1.33 που μου τοχε κλεισει ο Αντρεας δοκιμαστικά το καλοκαιρι ηταν ενοχλητικα ζωηροΗ πυρίτιδα που έχω είναι η psb 6 έχω φτιάξει για πρακτική σκοποβολή 28 γραμμάρια νούμερο σκαγιών 7 καψουλι ισχυρό πυρίτιδα 1.40 τάπα άκουιλα 22 χιλιοστών αστεροειδες κλείσιμο 5 σταδίων
Μόλις μου τελειώσει θα πάρω την psb 5 που είναι για 28 γραμμάρια
Λευτέρη μήπως έχεις πρόχειρο πίνακα και με τη csb5?Όλα στα 58 χιλιοστά κλείσιμο
12αρι...ευχαριστώ....ενας Ιταλός κάποια στιγμή μου είχε πει οτι η csb5 1.40x28 με 688 και SG25 βγάζει 650+ και ήθελα να το επιβεβαιώσωΣε όποιο διαμετρημα θέλεις.
Δεν ξέρω από που προέρχεται αυτός ο πίνακας, και πόσο αξιόπιστος είναι. Κάτι δεν μου πάει καλά ... Και γενικά τους Ιταλούς δεν τους πολυεμπιστεύομαι !!!Όλα στα 58 χιλιοστά κλείσιμο
Αν ισχύει αυτό Γιώργο, τότε όσοι έχουμε ρίξει το 30άρι του Αντρέα (1,55 χ 30) πρέπει ... να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί στην Τήνο να προσκυνήσουμε τη Μεγαλόχαρη ... που έχουμε ακόμη τα χέρια και τα μάτια μας !!!!!!12αρι...ευχαριστώ....ενας Ιταλός κάποια στιγμή μου είχε πει οτι η csb5 1.40x28 με 688 και SG25 βγάζει 650+ και ήθελα να το επιβεβαιώσω
Δίχως κανονάκι δοκιμών δεν γίνεται δουλειά...πάντως και εγώ είμαι επιφυλακτικός με όσα γράφουν στα σαιτ τους οι εταιρείεςΑν ισχύει αυτό Γιώργο, τότε όσοι έχουμε ρίξει το 30άρι του Αντρέα (1,55 χ 30) πρέπει ... να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί στην Τήνο να προσκυνήσουμε τη Μεγαλόχαρη ... που έχουμε ακόμη τα χέρια και τα μάτια μας !!!!!!
![]()
![]()
Έχεις την CSB2 για Cal.16?Σε όποιο διαμετρημα θέλεις.