ν350η την 3ν37Να μπορω να γεμισω απο 36 εως και 52 γραμμαρια σκαγια φιλε !!!
ν350η την 3ν37Να μπορω να γεμισω απο 36 εως και 52 γραμμαρια σκαγια φιλε !!!
Αυτό βρήκα εγώ ...
View attachment 46492
ασε αυτες τις ταμπελες ειναι μονο σε 12/76 δες στου γκαλαντι καυω-κατω εχει τις vihtavuoriΒασιλη εαν ειναι μεχρι 44 γραμμαρια δεν την θελω....Εχω την MG2 που γαζωνει σε αυτα τα γραμμαρια !!!
Εαν καπου λαθος ας με διορθωσουν οι Λευτερηδες που την ξερουν φιλε !!!
ασε αυτες τις ταμπελες ειναι μονο σε 12/76 δες στου γκαλαντι καυω-κατω εχει τις vihtavuori
Δημήτρη την έχεις χρησιμοποιήσει ... Κάτι θυμάμαι δεν σου έβγαζε ταχύτητες ...Εγω εχω Ν320 και δεν βρικα πουθενα αλλου εκτος απο του γκαλαντι το σαιτ
θα την κανω να μου βγαλει δεν ειναι εκει το θεμα! εφτιαξα κατι 9 βολα και τα χαρισα σε ενα φιλο που δεν ηθελε κλωτσο ενα 420 το πηρα!! απλα δεν ασχοληθηκα πολυ τι να κανω αφου βγαζω τουφεκιες φαρμακι πανω απο τα 430 μ/δ με συγγεντρωσεις πολυ καλες και πολυ αποτελεσματικα στο κυνηγι εγω φταιω!!!!!Δημήτρη την έχεις χρησιμοποιήσει ... Κάτι θυμάμαι δεν σου έβγαζε ταχύτητες ...
ps
Αμ και εσύ ρε φίλε αχόρταγος είσαι σε ταχύτητες ...
Μπας και την είχες μουλιάσει ;;;![]()
θα την κανω να μου βγαλει δεν ειναι εκει το θεμα! εφτιαξα κατι 9 βολα και τα χαρισα σε ενα φιλο που δεν ηθελε κλωτσο ενα 420 το πηρα!! απλα δεν ασχοληθηκα πολυ τι να κανω αφου βγαζω τουφεκιες φαρμακι πανω απο τα 430 μ/δ με συγγεντρωσεις πολυ καλες και πολυ αποτελεσματικα στο κυνηγι εγω φταιω!!!!!![]()
Κιομως Νικο τα 430 μ/δ εχει αποδειχθει οτι αν ειναι μεγαλο το γουρουνι δεν το ριχνει σε αποσταση πανω απο25-30 μετρα ,τα 11/0 ,τα 12/0 και τα 13 /0 ειναι αλλο εργο ,στο εχω ξαναπει !!Μητσαρα 420-430 -440 ειναι πολυ καλη ταχυτητα σε 11/0 βολια !!!
Ποσο μαλλον στα 12/0 !!!!
Στα περισσοτερα μετρα ( οχι με στρωματοποιηση ) τρως κλωτσο....και πρεπει να ''συνελθεις'' για να
ριξεις 2ρη τουφεκια !!!
Για μενα με V1,5-430m/s το γουρουνι δεν εχει καμια τυχη μεχρι και τα 45 μετρα αρκει να παρει τα βολια
επανω του φιλε !!!
Και εχεις και το πλεονεκτημα 2ης και 3ης τουφεκιας !!!![]()
Κιομως Νικο τα 430 μ/δ εχει αποδειχθει οτι αν ειναι μεγαλο το γουρουνι δεν το ριχνει σε αποσταση πανω απο25-30 μετρα ,τα 11/0 ,τα 12/0 και τα 13 /0 ειναι αλλο εργο ,στο εχω ξαναπει !!
Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την εμονη που εχουν οι γουρουναδες να λενε (60 κιλα καθαρο !!! ) καθαρο κρεας κυνηγανε !!! Πως περιμενουν να καταλαβει ο αλλος ποσο ειναι το γουρουνι αασσ και χωρις το κεφαλι λες και ακεφαλο τρεχει το γουρουνι ο ακεφαλος καπρος το καινουριο θρυλερΤι εννοεις μεγαλο γουρουνι ?? Ποσα κιλα καθαρο κρεας ??
Απ'οτι μου λενε οι φιλοι γουρουνοκυνηγοι που εχω 60 κιλα καθαρο κρεας...= διπλασιο σε βαρος γουρουνι!!
Τωρα εαν ειναι μονιας...θελει μονοβολο....αυτο μου λενε...αυτο σου λεω..
ΥΓ. Θα δω και τα 12/0 και βγαλω συμπερασμα φιλε !!
Γτ το λες αυτο φιλε μου εγω κσι πολλοι άλλοι μεχρι 50 μέτρα 60ρι γουρούνι πέφτουν άνεταΚιομως Νικο τα 430 μ/δ εχει αποδειχθει οτι αν ειναι μεγαλο το γουρουνι δεν το ριχνει σε αποσταση πανω απο25-30 μετρα ,τα 11/0 ,τα 12/0 και τα 13 /0 ειναι αλλο εργο ,στο εχω ξαναπει !!
60 αρη ζωων βαρος ναι ανετα μεχρι και τα 50 μετρα το θεμα ειναι οτι στα 50 πραγματικα μετρα θα το βλεπεις σαν λαγουδακι + οτι τα 9 βολα τα εμπορικα στα 50 μετρα ας πουμε εχουν μια διασπορα 10 μετρα μονο απο τυχη θα παρει το γουρουνι κανενα σκαγι και πολα αλλα που μπερδευουν πολοιΓτ το λες αυτο φιλε μου εγω κσι πολλοι άλλοι μεχρι 50 μέτρα 60ρι γουρούνι πέφτουν άνετα
60 αρη ζωων βαρος ναι ανετα μεχρι και τα 50 μετρα το θεμα ειναι οτι στα 50 πραγματικα μετρα θα το βλεπεις σαν λαγουδακι + οτι τα 9 βολα τα εμπορικα στα 50 μετρα ας πουμε εχουν μια διασπορα 10 μετρα μονο απο τυχη θα παρει το γουρουνι κανενα σκαγι και πολα αλλα που μπερδευουν πολοι
Ναι αλλα οχι στα 50 μετρα μεχρι τα 30Αυτες οι ταχυτητες σκοτωνουν Μητσαρα....Και μιλαμε για φυσιγγια Ιδιογομωσης φιλε !!!
Ρωτησε τον Αλεξ ( Βerben ) να σου πει.....ποσα γουρουνια ''μαγκιόρα'' εχουν πεσει απο τα χερια του
πατερα του αδελφου του και τα δικα του !!
Μην αμφιβαλεις φιλε !!!
ΥΓ. Αλεξ σορυ φιλε που ανεφερα το ονομα σου....![]()
Ναι αλλα οχι στα 50 μετρα μεχρι τα 30
60ρι κρέας σε 60ρι ζωο ειναι 30 35 κιλα κρέας... Τα εμπορικά ναι τα ιδιογομωσης δυσκολο να εχουν μεγαλη διασπορά60 αρη ζωων βαρος ναι ανετα μεχρι και τα 50 μετρα το θεμα ειναι οτι στα 50 πραγματικα μετρα θα το βλεπεις σαν λαγουδακι + οτι τα 9 βολα τα εμπορικα στα 50 μετρα ας πουμε εχουν μια διασπορα 10 μετρα μονο απο τυχη θα παρει το γουρουνι κανενα σκαγι και πολα αλλα που μπερδευουν πολοι