Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς Βίκτορα, είναι γιατί μας αρέσει η ποιότητα και όχι η ποσότητα...Τα σκοπευτικα ειναι το βασανο. Στα κυνηγετικα ειμαστε πιο τσιγκουνηδες![]()
Μυρο αυτές να παρεις , απαγορευεται αυστηρως και δια ροπαλου να ζυγιζεται πυριτιδα σε ζυγαρια με μεγαλο ευρος ζυγισματος , και το μυστικο είναι να τσεκαρεις συνεχεια το καλιμπραρισμα τηςΠώς σας φενεται αυτήhttp://www.skroutz.gr/s/7046101/OEM-YO-J275.html?from=recommendations για πυριτιδα και αυτή http://b.scdn.gr/images/sku_main_images/008376/8376227/20160217143717_fuzion_fz1100.jpeg για τα σκάγια; πια η γνώμη σας!;
Παιδια εχει κανεις μπουκαλες πυριτιδας και σκαγιων για μηχανη MEC;Υπαρχει καμια πατεντα΄;Ευχαριστω.
Δυο μπουκαλια απο coca cola 1.5lt και θα κανεις τη δουλεια σου!!Παιδια εχει κανεις μπουκαλες πυριτιδας και σκαγιων για μηχανη MEC;Υπαρχει καμια πατεντα΄;Ευχαριστω.
Μπουκαλια coca cola του 1 λιτρου,τα τρως λιγακι στο στομιο για να βιδωνη καλυτερα.αν θες τα κοβεις περιπου6-8 ποντους απο το στομιο και με λαμαρινα φτιαχνεις δυο λαμες που τις βαζεις σταυρωτα με ενα κενο 1 ποντου (κατα το υψος) για σταθεροποιηση τις ροης και τις πιεσης.η φτιαχνεις ενα Λ με τη λαμαρινα και το βαζεις στο ιδιο σημειο.προσοχη πρεπε να αφησεις περιπου ενα ποντο κενο γυρο απο τη κατασκευη σου για σταθερη ροη.αν θες κανεις μια τρυπα στη κορυφη τις μπουκαλας και τη κλεινης με φελο ψαρεματος.....αν παλι θες ενωνεις τις μπουκαλες με ταινια προσαρμοζεις και μια μηχανη κουρεματος και εισαι αρχοντας στο θεμα ροης.....Παιδια εχει κανεις μπουκαλες πυριτιδας και σκαγιων για μηχανη MEC;Υπαρχει καμια πατεντα΄;Ευχαριστω.
Χμ εδιαφερον σακη.....βιδωνη η μπουκαλα; Μπορεις να βαλεις καμια φωτο;Για την πυριτιδα εγω βαζω γυαλινο μπουκαλι απο αμπελισιους, ειναι λιγο μανικι επειδη δεν μπορεις να προσθεσεις πυριτιδα αλλα δεν κολαει η πυριτιδα και δεν εχεις θεματα με στατικο ηλεκτρισμο
Που φτασαμε νερο απο Νορβηγια.......Καλησπέρα και από εμένα πήρα από Σούπερ Μάρκετ Καλλίθεα σήμερα μπουκάλι νερού από Νορβηγία με επωνυμία ISBRE ενός λίτρου βιδώνει σχεδόν τέλεια και΄δεν είναι τόσο κωνικό σαν της κόκα κόλας. Ευχαρίστω τους παραπάνω φίλους .![]()
24 % τα 0.50€ νομίζω είναι λίγα και για τους δύο...-23% ΦΠΑ
Και 13€ το πήραμε εμείς πέρσι στην Αλεξανδρούπολη. Αν το ξαναβρεις 8,5 πες μου να τα αγοράσουμε όλαΤο biturbo το έχω πάρει και 8.50€ και 10€.