Υλικά για ιδιογόμωση

Παλι καλα που εχω στοκαρει ορισμενα υλικα και δεν θα βγω στην ζητιανια να βρω..ειδικα την mb32 που τηβ θελω για τις περδικες την εχω σε αποθεμα

Φυσικα θα σου πω...12/65 cx2000 mb32 1.75 κουβετ μαλλινη γνησια κερωμενη 33.5 ν.7 κλεισιμο με χαρτακι στα 60
Πω πω ρε φίλε αυτός είσαι να πουμε!!.well done.
Και με χαρτακι κλεισμένο ε???.love..love..love.
Φυσίγγι όνειρο..και ταιριάζει πολύ σε αυτό το παραδοσιακό κυνηγι.RESPECT.

Σε αυτο το κυνηγι θελω να γινεται οσο πιο παραδοσιακα μπορω..αν ειχα και χαρτινους θα γεμιζα αυτους αλλα δεν με πειραζει..μαλλινο γνησιο ρελιαστο και δικαννακι και βουρ για τα γκρεμια
Ωραίος, μπράβο Μίλτο !!! .well done.
S/P Lanber 66cm 4/2 ... απότι βλέπω στην υπογραφή σου. .xm.Χμμμ, Εδώ τα χαλάς λίγο του Τάσου, που είναι φανατικός πλαγιοκαννάκιας και έχει δηλώσει ότι απεχθάνεται τα σ/π ... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Εκει οντως ειμαι λιγο αναποδος ενω μου αρεσει το παραδοσιακο πλαγιο δισκανδαλο δικανο δεν με βολευει στο κυνηγι και εχω το ποζε μονοσκανδαλο με αυτοματους εξολκεις..βλεπεις η συνηθεια..8 χρονια απο οταν εβγαλα αδεια πρωτη φορα κυνηγαω με καραμπινα και με βολευει το μονο σκοπευτικο επιπεδο..με το πλαγιο νομιζω οτι εχω αυτοκινητοδρομο για ριγα

Παρε D20 που ειναι παραπλησια.

Αυτη την αισθηση του χαρτινου με μαλλινη (λιπασμενη) και ρελιαστο κλεισιμο ειναι η ιδανικη για την εναρξη

Drago πότε είχε?? 2 χρόνια σχεδόν ψάχνω...
Για συγκετρωτηρα drago λεο βασιλη.Drago εχω ακομα καμια 300gr.θα πεση σε τσιχλοκοτσιφα.sarcastic. και κατη αλλο ρε παιδια γιατι αύξηση 1,50ευρώ στησ πυρητιδεσ στον Κένταυρο.για μενα απαραδεκτο 19,50 ευρο η a1 μην τρελαθουμε και ολλασ.αμαν

Last edited by a moderator:
Back