Τι να πω φιλε μου ασ επερνε μισο ευρο οχι 1,50ευρ. ξεκινησαμε την ιδιογομωση για Οικονομία και μερακη.αν είναι να το πληρωνο στο κοκκαλο οχι ρε φιλε δεν συμφερη στα τσιχλοφυσηγγα τουλάχιστον με τα δικα μου οικονομικά..offΗλια, αλλαξε η συσκευασια του Κενταυρου, ισως γιαυτο
Τι περιμένεις;
Ακουω προσφορα για αυτη που τελειωνει σε....S.Εχασες....buy. Κανε καμια προσφορα με καμια που τελειωνει σε ...S καλυτερα μπας κ τα βρουμε...![]()
Αν είχε κανενα αξιόλογο ιδιογωμοτη στα μέρη μου δεν θα περίμενα τίποτα..Τι περιμένεις;
Να ηξερες μονο ποσοι ιδιογομοτες εχουν προσπαθησει να φτιαξουν σκαγια......μιλαμε 2-2,5ευρο κατω στο κουτιΤο μεγαλο εξοδο ειναι τα σκαγια. Εκει ειναι το ζουμι, τα 2-3 ευρω παραπανω η πυριτιδα δεν παιζει σημασια
Με μισο κιλο θα σε παρω παρεα πανω να σας μαθω τα μυστικα του βαλτου κ του Long range shooting...Ακουω προσφορα για αυτη που τελειωνει σε....S.![]()
Έχει τύχει να δω σκαγια( βάζα και βάζα..) από παλιούς ηλικιωμενους ιδιογωμοτες που ήταν μυτερά σαν σουβλια,κόσκινο η σουρωτήρι και από κάτω νερό..Να ηξερες μονο ποσοι ιδιογομοτες εχουν προσπαθησει να φτιαξουν σκαγια......μιλαμε 2-2,5ευρο κατω στο κουτι
Φιλος το εχουμε ξαναπει εγω δεν σηκωνω ποτε μου αν δεν ειναι 25-30 μετρα οποτε τα long range shooting δεν μου πανε ουτε τα θελω....οσο για τα φυσιγγια θα με κανεις να κατουρηθω απο τα γελια μεσημεριατικαhot sun1Με μισο κιλο θα σε παρω παρεα πανω να σας μαθω τα μυστικα του βαλτου κ του Long range shooting...Με ενα κιλο, θα μαθω κ στο κουμπαρακι σου που απο οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να το εχει κ πολυ κ δωρο κ απο ενα κουτι φυσιγγια στον καθενα, να δειτε τι παει να πει ιδιογομωση...
![]()
Τασο δεν μιλαμε για κοσκινα η σουρωτηρια.......Έχει τύχει να δω σκαγια( βάζα και βάζα..) από παλιούς ηλικιωμενους ιδιογωμοτες που ήταν μυτερά σαν σουβλια,κόσκινο η σουρωτήρι και από κάτω νερό..
Πολυ ταλαιπωρία για το τίποτα,ο ένας καθόταν με κοφτακι κ έκοβε τις μύτες(!!!!!!)
Το ξέρω Γρήγορη..Άπλα θυμήθηκα τα παιδεματα των παλιών..Τασο δεν μιλαμε για κοσκινα η σουρωτηρια.......
Με μισο κιλο θα σε παρω παρεα πανω να σας μαθω τα μυστικα του βαλτου κ του Long range shooting...Με ενα κιλο, θα μαθω κ στο κουμπαρακι σου που απο οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να το εχει κ πολυ κ δωρο κ απο ενα κουτι φυσιγγια στον καθενα, να δειτε τι παει να πει ιδιογομωση...
![]()
Έπειτα ειναι και το άλλο..Με τι τρόπο θα σκληρύνουν τα σκαγια..Η κατασκευη σκαγιων εχει πολυ ψαξιμο και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να φτιαξεις..σιγουρα γλυτωνεις μεγαλα εξοδα..εχω δει ορισμενα βιντεο κατασκευης σε σκαφες με τρυπες για τις εξοδους του λιωμενου μολυβδου απο μπεκ αυτα για το υγραεριο
Μια παρεα απο 3-4 ατομα μπορει να τα καταφερη....για νουμερα 7-8-9 τα 8 μετρα υψος ειναι αρκετα...κυκλοφορητης νερου,ψυγειο αυτοκινητου με θερμοστατη σε συγκεκριμενη θερμοκρασια,μπολικο ψυκτικο υγροΗ κατασκευη σκαγιων εχει πολυ ψαξιμο και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να φτιαξεις..σιγουρα γλυτωνεις μεγαλα εξοδα..εχω δει ορισμενα βιντεο κατασκευης σε σκαφες με τρυπες για τις εξοδους του λιωμενου μολυβδου απο μπεκ αυτα για το υγραεριο