Αυτο εχω
.guitar..shoot..ha ha ha..eat.
.violin.
.freezing cold..freezing cold.
Ακριβως μιλτο γιααυτο το λογο θελουμε το υψος.πολυ κοπος για ενα τσουβαλι8 μετρα γιατι;για να παρει την σφαιτικοτητα το σκαι;ορεξη να χεις βασικα και γινεται η δουλεια..προσωπικα αν ειχα τον χρονο χρονο δεν θα με χαλαγε να βγαζω την φορα ενα τσουβαλακι σκαγια
Να ξερες ποσες φορες ειχαμε φτιαξει σκαγια με τον πατερα μου....Να ηξερες μονο ποσοι ιδιογομοτες εχουν προσπαθησει να φτιαξουν σκαγια......μιλαμε 2-2,5ευρο κατω στο κουτι
Το ολο μυστικο ειναι στην κλιση και στη θερμοκρασια του ψυκτικου υγρου που πρεπει να παραμενη σταθερη......μολις ειναι ετοιμα αναλαμβανει η μπετονιερα να τα τελειοποιησηΕχω δει εναν τροπο που δεν χρειαζεται καθολου υψος απο το φουρνακι..απλα στα μπεκ βαζεις απο κατω σε συγκεκριμενη κλιση ενα ειδικο πανι δεν θυμαμαι ακριβως τι και τα σκαγια με το που πεφτουν κυλανε απλα ακουμπανε πανω στο υφασμα αυτο και στρογγυλευουν..θα βρω που το ειδα και τι χρησιμοποιουν και θα το γραψω
8 μετρα πηγαδι φιλε εχει η Ρεμινγκτον , υπαρχει και με πρεσα συστημα , αλλα το πιο σωστο είναι αυτό , πηγαδι και υψος , τελεια σφαιρικοτηταΜια παρεα απο 3-4 ατομα μπορει να τα καταφερη....για νουμερα 7-8-9 τα 8 μετρα υψος ειναι αρκετα...κυκλοφορητης νερου,ψυγειο αυτοκινητου με θερμοστατη σε συγκεκριμενη θερμοκρασια,μπολικο ψυκτικο υγρο
Τασο .. αμα γεμίζεις 40 γραμμάρια για τσίχλες.... ο μάστορας θελει και λιγο σιλικόνη για στούμπωμα... χαχαχαχα αλλα και ενα κατσαβιδάκι στην τσέπη για να βγάζεις τους κάλυκες ... καλά τα λέω ?Αν είχε κανενα αξιόλογο ιδιογωμοτη στα μέρη μου δεν θα περίμενα τίποτα..
Αλλα έτσι τι να την κάνω?να την πάρω κ να μου λένε να κλείνω με σιλικόνη?
Για να λέω ολα αυτά..Εχω δει πολλά..![]()
Τασο .. αμα γεμίζεις 40 γραμμάρια για τσίχλες.... ο μάστορας θελει και λιγο σιλικόνη για στούμπωμα... χαχαχαχα αλλα και ενα κατσαβιδάκι στην τσέπη για να βγάζεις τους κάλυκες ... καλά τα λέω ?
![]()
Φίλε δεν έκατσες πολύ,αλλιώς θα πηγεναμε σπίτι του ,ειλικρινά δεν θα σου έμενε αντερο από τα γέλια!!
Α και που σε καραμπίνα 3,5αρα μαγκνουμ για έξτρα αντοχη,Γιατί έχει σπάσει ενα δυο όπλα παλαιότερα..
Πήρα το βιβλίο του χατζιωτη μου λέει αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί δεν τραβάνε οι συνταγές του..![]()
Δεν σου λέω τίποτα,Όλα τα λεφτά ο τύπος..Αλλά δυστυχώς δεν ακούει κουβέντα από κανέναν και τον φοβαμε ρε γαμωτο..οχι ρε γαμώτο... χαχαχα μιλάμε για ντοκιμαντέρ ο άνθρωπος .
αλη μια αφορμή να ξανα ερθω στο νησί![]()
Για λεγεΝα ξερες ποσες φορες ειχαμε φτιαξει σκαγια με τον πατερα μου....
Που θα παει ολα θα γινουν....αρκει να εχει ορεξη η παρεα...παντως τα 8 μετρα το ψυγειο κυκλοφορητες,μπετονιερες μπεκ υπαρχουν...που θα παει θα χειμωνιαση να οργανωθουμε λιγακι8 μετρα πηγαδι φιλε εχει η Ρεμινγκτον , υπαρχει και με πρεσα συστημα , αλλα το πιο σωστο είναι αυτό , πηγαδι και υψος , τελεια σφαιρικοτητα
Τώρα αν πω να δούμε καμιά φωτό θα εισακουστώ;εχω ακομα κανα 2κιλο
Τώρα αν πω να δούμε καμιά φωτό θα εισακουστώ;![]()
Θα εισακουστεις, αλλα πρεπει να τα ξεθαψω πρωτα.
Να ειστε επιεικεις ομως, ειναι η προσπαθεια ενος 8χρονου και του μπαμπα του![]()
εχετε προχωρησει , μπραβο , και μπετονιερα ετοιμη , δεν παιζεστε ρε μαγκεςΠου θα παει ολα θα γινουν....αρκει να εχει ορεξη η παρεα...παντως τα 8 μετρα το ψυγειο κυκλοφορητες,μπετονιερες μπεκ υπαρχουν...που θα παει θα χειμωνιαση να οργανωθουμε λιγακι