Υλικά για ιδιογόμωση

Θεωρητικα ναι, πρακτικα για μενα οχι... Το 615 καιει καλυτερα τις πιο δυστροπες διβασικες...
αν κ στους πινακες ισχυος το 616 ειναι πιο κατω απο το cx 2000 σε πολλα σεταπ αποδυκνειεται καλυτερο ειδικα στις b&p.
γιαυτο εκανα κ τον συλογισμο κ βλεπωντας απο τις απαντυσεις σας ειναι μαλλον σωστος, θα παρω λιγα 615 να τα δοκιμασω στην πραξη ευχαριστω :)

Καλημέρα σε όλη την παρέα..
Πριν λίγες μέρες μου έδωσε ένας φίλος κάτι πλαστικους κάλυκες που είχε από έναν θείο του.
Οι κάλυκες είναι μα καψυλιο 688.
Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να είναι αγορασμενοι κοντά στο 2000. Θα υπάρξει πρόβλημα να τους χρησιμοποιήσω;
Είναι σαν να τους πήρα χθες. Ούτε ίχνος υγρασίας . Ήταν σε αποθήκη διατηριμενοι.. Τι πιστεύετε έχει αλλάξει κάτι στα καψυλια από τότε; αν είναι εικοσαετιας; δεν θυμάται από ποτε είναι..

Δεν υπάρχει θέμα πιστεύω. Αφού λες ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Έχω ρίξει φυσίγγια εικοσαετίας και βάλε, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μου έχουν τύχει και αφλογιστίες σε φυσίγγια (νεώτερα) που μου δώσανε, αλλά είχαν εμφανή σημάδια σκουριάς στον μεταλλικό πάφυλα και στο καψούλι ... ;)

Back