NIKOS ORFANIDIS
Banned
βαλε με 686 και 1,50χ30 μαληνη ντιανα
Nικολα πολυ ψοφιο το βλεπω για μαλλινο κ ρελι...βαλε με 686 και 1,50χ30 μαληνη ντιανα
Γιαννη Χρηστο με λενε...λεω να ξεκινησω με 1.60/32/615-overpowder-μαλλινη-ρελι και 1.55/33/2000/sg25-ρελι τι λες?Οταν λες σουμες εννοεις συγκεντρωση..ευχαριστω...Δημητρη,η sipe ειναι ισως η πιο σταθερη πυριτιδα σε βαθος χρονου.
Απο συσταση,αποδοση κι αναλογιες γομωσης.
Αν εχεις την βεβαιοτητα πως δεν εχει αλλοιωθεί,μπορεις να το επιχειρησεις.
Αν εχεις καψουλια 615,γεμισε την ξεκινωντας από το 1.50 που σου ειπε κι ο Νικος,αφηνοντας σταθερο το φορτιο.
Εναλλακτικη το 686...
Δεν πολυδιαφερουν.
Δεν θα την εβαζα πανω απο 32 γραμμαρια σε #8 και ψιλοτερο.
Πιστευω,πως θα την βρεις κοντα στο 1.60....
Μιλαμε για παραδοσιακη βισματωση με χαρτονακι overpower!
Με πλαστικο κυαθιο ή couvette αλλαζουν τα πραγματα!
Μην ενθουσιαστεις βλεποντας τιποτα "σουμες",γυρω στο 1.50!
Πρεπει να τρυπαει κιολας!
Απολογουμαι Χρηστο!Γιαννη Χρηστο με λενε...λεω να ξεκινησω με 1.60/32/615-overpowder-μαλλινη-ρελι και 1.55/33/2000/sg25-ρελι τι λες?Οταν λες σουμες εννοεις συγκεντρωση..ευχαριστω...
Χρηστο το πρωτο θα φτιαξεις....απλα θα κοιταξεις μηπως θελει 1.65 αργοτερα...
Αν εχεις χαρτηνους καληκες με 6.45 το 1.65 χ 32 ειναι οτι πρεπει....
Δεν ξερω ρε Μιχαλη το φοβαμαι το 6.45..ασε που δεν εχω κ στροφειο για χαρτινο..Χρηστο το πρωτο θα φτιαξεις....απλα θα κοιταξεις μηπως θελει 1.65 αργοτερα...
Αν εχεις χαρτηνους καληκες με 6.45 το 1.65 χ 32 ειναι οτι πρεπει....
Ευχαριστω Γιαννη θα το δοκιμασω οπως προτεινεις....Απολογουμαι Χρηστο!
Ναι,συγκεντρωση εννοω.
Μ'αρεσει η πρωτη!
Ήρθε εδώ η ch-6?Έμαθα ότι η JK6-B δεν έρχεται πλέον και μου πρότεινε ο Κένταυρος μία εναλλακτική που είναι ίδια (δε θυμάμαι όνομα).
Την έχει δοκιμάσει κανένας αυτή την εναλλακτική σε συνταγές του; Είναι όντως ίδια με τη JK6 B;
Πρέπει να κάνω κάποια τροποποίηση στη συνταγή;
Ευρυπίδη δεν θυμάμαι πως μου την είπε. Πάντως ναι, έχει έρθει αντικαταστάτριά της και μου την έδειξε. Μάλλον αυτη που λες θα είναι.Ήρθε εδώ η ch-6?
Ναι ευριπο εδώ και καιρό..Ήρθε εδώ η ch-6?
Η ch που έχει έρθει εδώ είναι η χ32 όποτε προσοχή στα στησίματα... υπάρχουν παρα πολλές δοκιμές με αυτή σε ομάδα στο Facebook αλλά δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να τις δημοσιεύσω εδώ..Ευρυπίδη δεν θυμάμαι πως μου την είπε. Πάντως ναι, έχει έρθει αντικαταστάτριά της και μου την έδειξε. Μάλλον αυτη που λες θα είναι.
Αν την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και ξέρει περισσότερα ας ενημερώσει παρακαλώ.
Τουλάχιστον το λινκ για να διαβάσω μπορείς να το δώσεις;Η ch που έχει έρθει εδώ είναι η χ32 όποτε προσοχή στα στησίματα... υπάρχουν παρα πολλές δοκιμές με αυτή σε ομάδα στο Facebook αλλά δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να τις δημοσιεύσω εδώ..
Θα σου τις στείλω όλες σε μήνυμα και θ πάρεις μια ιδέα πως θα την δουλέψεις! Τσέκαρε τα μηνύματα σου.. Τώρα όσον αφορά την πυριτιδα την έριξαν στην αγορά ως αντικαταστάτρια της jk6 η οποία ήταν x34-36 προοδευτικότητας ενώ αυτή είναι x32... γιαυτο προσοχή μην παίξεις με τίποτα δοσολογίες από την jk6 και έχουμε προβλήματα.. πιο πάνω είπα έριξαν.. όποτε κάποια άλλη θα θέλουν να κόψουν η δεν θα ξανάεισάγουν κάποια όπως η όλη ιστορία με τις ισπανικές.. δεν τις κακολογώ απλά αντί τα 20 υλικά να γίνουν 40 προσπαθούν να τα κάνουν 3 και αυτά εξαναγκασμένα.... γνώμη για την ch-6 δεν έχω γιατί εάν δεν δοκιμαστεί στον κυνηγότοπο... χιόνι υγρασία ξεροβόρι ζέστη δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις...Τουλάχιστον το λινκ για να διαβάσω μπορείς να το δώσεις;
Όταν λες προσοχή στα στησίματα τί εννοείς;
Εσένα ποια είναι η γνώμη σου για αυτή την πυρίτιδα σε σχέση με την JK6B;
Ευχαριστώ.
Θα σου τις στείλω όλες σε μήνυμα και θ πάρεις μια ιδέα πως θα την δουλέψεις! Τσέκαρε τα μηνύματα σου.. Τώρα όσον αφορά την πυριτιδα την έριξαν στην αγορά ως αντικαταστάτρια της jk6 η οποία ήταν x34-36 προοδευτικότητας ενώ αυτή είναι x32... γιαυτο προσοχή μην παίξεις με τίποτα δοσολογίες από την jk6 και έχουμε προβλήματα.. πιο πάνω είπα έριξαν.. όποτε κάποια άλλη θα θέλουν να κόψουν η δεν θα ξανάεισάγουν κάποια όπως η όλη ιστορία με τις ισπανικές.. δεν τις κακολογώ απλά αντί τα 20 υλικά να γίνουν 40 προσπαθούν να τα κάνουν 3 και αυτά εξαναγκασμένα.... γνώμη για την ch-6 δεν έχω γιατί εάν δεν δοκιμαστεί στον κυνηγότοπο... χιόνι υγρασία ξεροβόρι ζέστη δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις...
ελπίζω να σε βοήθησα...
Να είσαι καλά και πάντα προσοχή!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!