Υλικά για ιδιογόμωση

Ααα και κατη αλο.η sipe ειναι παντα κορηφη παντος καιρου,αλα μην ιποτηματε της ισπανηδες,δουλεβουν και σε φουλ υγρασεια και σε μιον.δεν ειναι τηχεο οτη κανουν θραφση στην αγγλια που μονο καλοκερια δεν εχουν.psb2 special δεν εχω δουλεψη ουτε εγω αλα την ψαχνο δεν εχουν φερη ακομα ελλαδα.η glanular ειναι επησης σφακτης παντος κερου

Ααα και κατη αλο.η sipe ειναι παντα κορηφη παντος καιρου,αλα μην ιποτηματε της ισπανηδες,δουλεβουν και σε φουλ υγρασεια και σε μιον.δεν ειναι τηχεο οτη κανουν θραφση στην αγγλια που μονο καλοκερια δεν εχουν.psb2 special δεν εχω δουλεψη ουτε εγω αλα την ψαχνο δεν εχουν φερη ακομα ελλαδα.η glanular ειναι επησης σφακτης παντος κερου
Γιαννο απο σενα υην κολλησα την sipe και δεν προκειται να την αφησω ποτε..τα σκοτωματα που κανει ειναι φανταστικα..οσο για τις ισπανιδες δεν ειναι τυχαιο που ο κολλωσος eley γεμιζει την πλειοψηφια των φυσιγγιων του με αυτες και δουλευουν αψογα στο κλιμα της Αγγλιας

Γιαννο απο σενα υην κολλησα την sipe και δεν προκειται να την αφησω ποτε..τα σκοτωματα που κανει ειναι φανταστικα..οσο για τις ισπανιδες δεν ειναι τυχαιο που ο κολλωσος eley γεμιζει την πλειοψηφια των φυσιγγιων του με αυτες και δουλευουν αψογα στο κλιμα της Αγγλιας
Αυτο ακριβος

Αμα μπορουσε ας εκανε και αλλος. Eley-Maxam ειναι πλεον η εταιρια Μιλτο, αγοραστηκε απο τους Ισπανους. Για την αποδοση ομως θα συμφωνησω

Αμα μπορουσε ας εκανε και αλλος. Eley-Maxam ειναι πλεον η εταιρια Μιλτο, αγοραστηκε απο τους Ισπανους. Για την αποδοση ομως θα συμφωνησω
Αυτο το ακουσα τωρα τελευταια Βικτωρα οτι εξαγοραστηκε..παει να μπει παντου η maxam..την ηξερα χρονια για τις αριστες εκρηκτικες υλες που εχει και προμηθευει ολη την Ελλαδα αλλα βλεπω οτι ανοιγει και αλλα πολλα κεφαλαια

Καλα κανουν, εφοσον το προιον τους ειναι καλο, και ως εταιρια φαινεται σοβαρη. Προσωπικα ειμαι αντιθετος στη γιγαντωση ομως και τον συγκεντρωτισμο των εταιριων σε 2-3 μεγαλες, προτιμω την ποικιλια. Ειναι ομως, κατα γενικη ομολογια, καλης ποιοτητας υλικα, και αυτο ειναι απο μονο του αρκετο

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να γεμίσω με α1 περί τα 20 με 24 γραμμάρια δεν θέλω τίποτα το απαιτητικό και ούτε πολλά φυσίγγια θέλω να φτιάξω αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει τι και πώς..
Δεν υαπαρχη λογος να πας την α1 σε κοντρα δοσι σε αυτα τα γρα.....α παρε csb5 και θα εισαι οκ

Καλα κανουν, εφοσον το προιον τους ειναι καλο, και ως εταιρια φαινεται σοβαρη. Προσωπικα ειμαι αντιθετος στη γιγαντωση ομως και τον συγκεντρωτισμο των εταιριων σε 2-3 μεγαλες, προτιμω την ποικιλια. Ειναι ομως, κατα γενικη ομολογια, καλης ποιοτητας υλικα, και αυτο ειναι απο μονο του αρκετο
Ενας παππους που δουλευε στην αποθηκη της maxam στην Ελλαδα και κατασκευαζε τις υλες για τα ορυχεια και τα εργα που γινοντε στην επικρατεια μου ελεγε ποσο ποιοτικα υλικα και αψεγαδιαστα ειναι και ποσο επαγγελματιες ειναι γενικα στον χωρο..δυσκολα μου ελεγε θα πετυχεις αστοχια ή δεν θα σου πετυχει εκρηξη

IMG_20180718_215550.jpg
IMG_20180718_215158.jpg
IMG_20180718_221142.jpg
IMG_20180718_221355.jpg

.sarcastic. .sarcastic.
Τι περιγραφή να κάνω ρε Σταμάτη;;; Μια εικόνα = 1000 λέξεις, έτσι δε λένε;;; .big smile. Ήταν και αργά, και νύσταζα ... .sleepy.
Τέλος πάντων ... Κάλυκας FIEM 12/70/12, καψούλι 688, πυρίτιδα προφανώς CSB-5 ...;) Σκάγια Νο 8, με καλή σφαιρικότητα και ομοιομορφία, βγαίνουν περίπου 14,7 ανά γραμμάριο και 412 στο σύνολο.
Τον συγκεντρωτήρα δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω, δεν γράφει και τίποτα. Οι εγκοπές στο ποτηράκι του μοιάζουν με τους B&P αλλά το αμορτισέρ με τα ρομβάκια είναι πολύ διαφορετικό από του B&P Diamant. Επίσης δεν πρέπει να είναι ούτε LBRS γιατί και το ποτηράκι είναι διαφορετικό και τα ρομβάκια έχουν διαφορές (από ότι είδα σε φωτογραφίες στο ιντερνετ) ...
Κλείσιμο στα 57,2 - 57,3 χιλιοστά ...
Έριξα σχεδόν 3 κουτιά, μια χαρά μου φάνηκαν. Αν και όπως έγραψα σε άλλο τόπικ, τα σχήματα χθες ήταν πολύ ζόρικα και δεν έκανα καλά σκορ, πάντως πρέπει να' ναι αρκετά συγκεντρωτικά.
Από ανάκρουση δεν κατάλαβα τίποτα το ιδιαίτερο, δεν ένιωσα διαφορά από τα σπορτινγκ του Κένταυρου. Σίγουρα πιο μαλακά από τα NSI DUE και τα RIO.
Ταχύτητες δεν μπορώ να εκτιμήσω, πάντως την V1 = 415 m/s που γράφουν στο κουτί τη θεωρώ πολύ "αισιόδοξη" !!! Έχει γραφτεί εδώ ότι του Κένταυρου βγάζουν αρχική γύρω στα 390 m/s, αν όντως ισχύει αυτό, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μόνο το πιο ισχυρό καψούλι (το 688 έναντι του 686) μπορεί να δώσει επιπλέον 25 m/s !!! ... o_O

Εγώ τα πήρα χθες πρώτη φορά, από το σκοπευτήριο επειδή δεν είχα μαζί μου άλλα φυσίγγια, μάλιστα όχι ακριβώς από το σκοπευτήριο αλλά από αυτόν που δουλεύει το κυλικείο, είναι κι αυτός σκοπευτής και τα παίρνει σε ποσότητες κυρίως για τον εαυτό του αλλά δίνει και σε φίλους που και που, και μου τα χρέωσε 6 € το κουτί, δεν ξέρω πόσο έχουν στα μαγαζιά.
Το σκοπευτήριο απ' ότι είδα αυτό τον καιρό έχει τα NSI DUE και τα χρεώνει 6,5 ή 7 €, δεν είμαι σίγουρος, ... αλλά είδα τα Gorilla και προτίμησα αυτά από περιέργεια για να τα δοκιμάσω ...
Φαίνεται Στέλιο ότι βγαίνουν αρκετές παραλλαγές σε αυτό το σχέδιο συγκεντρωτηρα, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν της fiocchi(αλλά λέω αφού δεν ξέρει ο Στέλιος εγώ καλύτερα να βγάλω το σκασμό) αγόρασα κάποιους την περασμένη και είχαν το ίδιο σχέδιο περίπου αλλά οι εγκοπες στα gorilla μοιάζουν με αυτούς της b&p.
Αυτοί είναι από την fiocchi δεν ήξερα ότι βγάζει και συγκεντρωτηρες?
upload img

Πολλά κεράσια ακουο απο πέρσι με της ισπανικές πυρίτιδες και γενικά τα υλικά τα ισπανικά και αυτό που καταλαβαίνω ειναι ότι ποσοστό κέρδους ειναι μεγαλύτερο σε σχέσει με άλλες εταιρίες άσχετα με την ποιότητα τους την οποία δεν αφισβητω διόλου.
Πρωσοπικα δυο παρτίδες καλυκες που πήρα απο διαφορετικούς προμηθευτές η πρώτη 100αδα ήταν πολυ καλη την πάτησα και περνώ δεύτερη παρτίδα 500αδα η οποία ήταν για τα σκουπίδια.
Όταν γέμιζα και ρελιαζα μισό έφευγε το καψουλι, και δεύτερων ποτέ δεν μπόρεσα να κόψω δυο καλυκες και να έχουν το ιδιο ύψος, ψάχνωντας ανακαληψα την αιτία του κακού ήταν στραβά τα πυθμενια και αυτό Έβγαινε στο ρέλιασμά Με λίγα λόγια στραβός κάλυκας . Τώρα από πυρίτιδες έχω δοκιμάσει την PSB 1 με την οποία δεν είχα παράπονο μια Χαρα ειναι, με την PSB 2 δεν τα βρήκα πουθενά ούτε στο 12 ούτε στο 20 ,με της csb5 και 6 είμαι πολυ ευχαριστημένος. Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή να δωκιμασω την csb2. Με χαλάει πολυ αυτή η προσπάθεια να μας επιβάλουν με κάθε τρόπο τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Back