Υλικά για ιδιογόμωση

Καλημέρα σας έπεσαν στα χέρια μου τριών ειδών τάπες που είναι πάνω από 40 χρόνια . Ερώτηση μπορώ να τις δουλέψω και πως ; Με sipe τι δοσολογία ; ΕυχαριστώView attachment 31599View attachment 31600View attachment 31601

Ωραιες Γιαννη!!!! Ποιες απο αυτες συμπιεζονται....και ποιες οχι ???
Αυτη με τον φελλο πανω - κατω στην μεση τι εχει ???
Η τελευταια τι ειναι μαλλινη....και ποσα χιλιοστα ?? 10 ή 12 χιλιοστα ???

Ξεκινώντας από δεξιά είναι 22χιλ και είναι μαλινη πάνω κάτω με χαρτί . Στην μέση είναι 18χιλ έχει πάνω κάτω φελο και στην μέση πεπιεσμένο χαρτί. Και η τελευταία είναι 13χιλ πεπιεσμένο χαρτί.Αξιζει τον κόπο η να τις αφήσω για ενθύμιο..think.
16302293537805020877339244989856.jpg

Ξεκινώντας από δεξιά είναι 22χιλ και είναι μαλινη πάνω κάτω με χαρτί . Στην μέση είναι 18χιλ έχει πάνω κάτω φελο και στην μέση πεπιεσμένο χαρτί. Και η τελευταία είναι 13χιλ πεπιεσμένο χαρτί.Αξιζει τον κόπο η να τις αφήσω για ενθύμιο..think.
View attachment 31606
Όλες συμπιέζονται αλλά πολύ λίγο. Μόνο η μαλινη μάλλον λόγω ύψους λίγο παραπάνω.

View attachment 31606

Όλες συμπιέζονται αλλά πολύ λίγο. Μόνο η μαλινη μάλλον λόγω ύψους λίγο παραπάνω.

Γιαννη εξαρταται απο το ποσο μεγαλη ιδιογομωτικη ''ανησυχια'' εχεις φιλε!!!!
Εγω ισως δοκιμαζα καποιες απο περιεργεια.....αλλα δεν θα τις ξοδευα στο κυνηγι με ΤΙΠΟΤΑ φιλε!!!
Αυτα ειναι παλια ΜΑΛΑΜΑΤΑ!!!! ;) :)

Γιαννη εξαρταται απο το ποσο μεγαλη ιδιογομωτικη ''ανησυχια'' εχεις φιλε!!!!
Εγω ισως δοκιμαζα καποιες απο περιεργεια.....αλλα δεν θα τις ξοδευα στο κυνηγι με ΤΙΠΟΤΑ φιλε!!!
Αυτα ειναι παλια ΜΑΛΑΜΑΤΑ!!!! ;) :)
κ.Νικο δεν το έχω με την ιδιογωμοση σαν εσάς απλά θα ήθελα να φτιάξω μερικά φυσίγγια να με αυτές τις τάπες έτσι . Και τις υπόλοιπες να τις κρατήσω. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την ποσότητα της μπαρούτης .

Back