Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αλεξ τεληκα ποιο απο τα δυο ειναι καλητερο goose vs kicks γιατι μας εχεις μπερδεψει λιγο
Ανακαληψα ενά τυπο εδω που σου φτιαχνει οτι τσοκ θελεις με οτι γεομετρια θελεις με οτι φρενα γουσταρεις εχει τορνο CNC και τα χρεωνει 60$ δεν ειναι γνωστος ουτε εχει ιστοσεληδα οσοι φτιαξαν μηναν πολυ ευχαριστημενει αντιγραφει τα παντα και τα κανει και καλητερα θα τον επησκευτω οταν μπωρεσω
Ποιος? Στςιλε κ σς πμ αμα δε θες δημοσια

Ποιος? Στςιλε κ σς πμ αμα δε θες δημοσια
Δεν ειναι ελλαδα για αμερηκη μηλαγα αλλα και στην ελλαδα αν εχει καποιος τορνο cnc σου κανει παπαδες παρεπηπτωντος ο σωτηροπουλος σου κανει οτι τσοκ θελεις εχω κανει ενα σε αυτον με πολυ καλα αποτελεσματα

Αντε να ξεσκουριασουμε λιγο...
Περασαν μερικες το πρωι για το απαγορευμενο, μου περασαν παλι κοντα με αποτελεσμα οι δυο πρωτες τουφεκιες να πανε στον γαμο του καραγκιοζη αλλα με αποζημιωσε η τριτη τουφεκια με Ρουμελ psb1 34gr no6 και kicks που την τσαλακωσε στου διαολου τη μανα...
Δεν ηταν μονο το τσαλακωμα που εφαγε αλλα την ειχαν περασει σουβλακι τα 6αρια στο στηθος, εκανα 40 λεπτα να την βρω την ατιμη και για χαρη της δεν τουφεκισα αλλες δυο φορες που περασαν δυο πενταδες.
Δεν σου το ειχα πει Outlander;;; τσοκαρα το kicks....sarcastic.
412BiVB.jpg
Εσυ μου τα λεγες ,εγω δεν σε ακουγα.sarcastic..sarcastic.

Πηγα μια βολτιστα το πρωι με ψιλοβροχο και μετα το γυρισε σε χιονι σε 300 350 μετρα υψομετρο, μονο δυο περασαν παρα πολυ μακρια και δεν ασχοληθηκα καθολου να παω σε δυο αλλες μεριες να τσεκαρω, ειχε αρκετο περπατημα και επειδη εβρεχε ασταματητα απο χθες το απογευμα η λασπη ηταν με το κιλο...
Επεστρεψα σπιτι στεγνωνω τη νεροσωληνα μου και μετα εχει καθαρισμα και λαδωμα.

Tον επιλογο θελουμε... .terror.
Φίλτατε Αρι ,οι επίλογοι είναι δυο.Ο πρώτος όμως έχει να κάνει με τους μαλάκες και δεν θέλω να ξαναμπώ σε τέτοια κουβέντα.Με όλους αυτούς που νομίζουν πως κρατάνε πολυβόλα και έριχναν 3αρες και 5αρες σ αυτά τα ύψη με ένα και μοναδικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα κοπάδια να αναγκάζονται να φεύγουν για Τουρκία και το απόγευμα να επιστρέφουν ξανά σ αυτά τα ύψη και να μπαίνουν στο απαγορευμένο.Ακόμη και σε λιγα χαμηλωμένα πουλιά το έργο ήταν το ίδιο.Τριάρες και 5αρες με μηδενικό αποτέλεσμα . Το θράσος τους ,ήταν τέτοιο που έμπαιναν και μέσα στο απαγορευμένο τα απογεύματα για να τουφεκίσουν χαμηλότερα τα μεγάλα κοπάδια που το πρωί περνούσαν πάνω απο 150μ - δηλαδή στα 130 μ. :DΚι όλα αυτά δίπλα απο την Δαδιά. Όσο κιαν προσπάθησα να επικοινωνήσω με κάποιον φορέα ,στάθηκε αδύνατο. Βλέπεις σ αυτη τη χώρα κυριαρχεί και παραμένει στο απυρόβλητο ,ο μαλάκας ,ο παράνομος ,ο εξυπνάκιας .
Εμεις κυνηγούσαμε ψηλότερα όλες τις μερες και σε μερος που δεν το γνωρίζαμε .Πηγαίναμε λίγο ψάχνοντας και παρακολουθώντας ..Μια μέρα παράτησα το καρτέρι μου και περπάτησα πάνω απο 5χλμ για να δω τι γίνεται εκεί που άκουγα τις ομοβροντίες. Νόμιζες ότι οι τουφεκιές ήταν σε γάμο. Να βλέπεις να περνάνε 3 ,4 ή και 5 πουλιά σε ύψος πάνω απο 70 μ και να ακούς να αδειάζουν οι καραμπίνες. Οπότε καταλαβαίνεις .....
Τώρα για τον δεύτερο επίλογο που αφορά έμενα και τον Κώστα ,πήραμε λίγα πουλιά τα οποία τα καταευχαριστηθήκαμε .Με μετρημένες τουφεκιές και προσπαθούσαμε πάντα μονοτούφεκα να μην χαλάσουμε τα πουλιά .Την πρώτη μέρα είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά ήμασταν πολύ μετρημένοι στις ντουφεκιές .Τουφεκούσαμε μόνο μονά πουλιά καθ ότι δεν ξέραμε καλά το μέρος και το ψάχναμε για να δούμε πως θα στηθούμε καλύτερα την δεύτερη μέρα που τελικά δεν μπορέσαμε να πάμε. Ακόμη και σε κοπάδια 15 πουλιών στα 30μ δεν ρίχναμε την πρώτη μέρα .Αν θελαμε την πρωτη μερα να τουφεκίσουμε οτι μας περνούσε θα ειχαμε παρει πολλά πουλιά.
Πολύ ωραία μέρη.Πεύκο ,βελανιδιές ,ανοίγματα μεγάλα .Κυνήγι πολυτελείας και οχι αυτό το μανίκι που τραβάω στα μέρη μου.
Ωραία τα gorilla 34gr ,Φαρμάκι ! Ομως εγώ έχω και μια καψούρα με το percorso και τα τίμησα δεόντος τις τελευταιες μέρες με τις χαμηλές θερμοκρασίες.Νομίζω οτι ταχω βρει πολύ μαζί του τόσα χρόνια τώρα. Το τσοκ που είχαμε πάνω και οι δύο ήταν το carlson F.
Πολλά και τα χλμ. Κάθε μερα που ανέβαινα ,έκανα πάνω 150χλμ .Λίγες οι μέρες ,μια γιορτές ,μια οι πάγοι και τα χιόνια και πέρασαν γρήγορα ρε γαμώτο.....

Last edited:
Φίλτατε Αρι ,οι επίλογοι είναι δυο.Ο πρώτος όμως έχει να κάνει με τους μαλάκες και δεν θέλω να ξαναμπώ σε τέτοια κουβέντα.Με όλους αυτούς που νομίζουν πως κρατάνε πολυβόλα και έριχναν 3αρες και 5αρες σ αυτά τα ύψη με ένα και μοναδικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα κοπάδια να αναγκάζονται να φεύγουν για Τουρκία και το απόγευμα να επιστρέφουν ξανά σ αυτά τα ύψη και να μπαίνουν στο απαγορευμένο.Ακόμη και σε λιγα χαμηλωμένα πουλιά το έργο ήταν το ίδιο.Τριάρες και 5αρες με μηδενικό αποτέλεσμα . Το θράσος τους ,ήταν τέτοιο που έμπαιναν και μέσα στο απαγορευμένο τα απογεύματα για να τουφεκίσουν χαμηλότερα τα μεγάλα κοπάδια που το πρωί περνούσαν πάνω απο 150μ - δηλαδή στα 130 μ. :DΚι όλα αυτά δίπλα απο την Δαδιά. Όσο κιαν προσπάθησα να επικοινωνήσω με κάποιον φορέα ,στάθηκε αδύνατο. Βλέπεις σ αυτη τη χώρα κυριαρχεί και παραμένει στο απυρόβλητο ,ο μαλάκας ,ο παράνομος ,ο εξυπνάκιας .
Εμεις κυνηγούσαμε ψηλότερα όλες τις μερες και σε μερος που δεν το γνωρίζαμε .Πηγαίναμε λίγο ψάχνοντας και παρακολουθώντας ..Μια μέρα παράτησα το καρτέρι μου και περπάτησα πάνω απο 5χλμ για να δω τι γίνεται εκεί που άκουγα τις ομοβροντίες. Νόμιζες ότι οι τουφεκιές ήταν σε γάμο. Να βλέπεις να περνάνε 3 ,4 ή και 5 πουλιά σε ύψος πάνω απο 70 μ και να ακούς να αδειάζουν οι καραμπίνες. Οπότε καταλαβαίνεις .....
Τώρα για τον δεύτερο επίλογο που αφορά έμενα και τον Κώστα ,πήραμε λίγα πουλιά τα οποία τα καταευχαριστηθήκαμε .Με μετρημένες τουφεκιές και προσπαθούσαμε πάντα μονοτούφεκα να μην χαλάσουμε τα πουλιά .Την πρώτη μέρα είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά ήμασταν πολύ μετρημένοι στις ντουφεκιές .Τουφεκούσαμε μόνο μονά πουλιά καθ ότι δεν ξέραμε καλά το μέρος και το ψάχναμε για να δούμε πως θα στηθούμε καλύτερα την δεύτερη μέρα που τελικά δεν μπορέσαμε να πάμε. Ακόμη και σε κοπάδια 15 πουλιών στα 30μ δεν ρίχναμε την πρώτη μέρα .Αν θελαμε την πρωτη μερα να τουφεκίσουμε οτι μας περνούσε θα ειχαμε παρει πολλά πουλιά.
Πολύ ωραία μέρη.Πεύκο ,βελανιδιές ,ανοίγματα μεγάλα .Κυνήγι πολυτελείας και οχι αυτό το μανίκι που τραβάω στα μέρη μου.
Ωραία τα gorilla 34gr ,Φαρμάκι ! Ομως εγώ έχω και μια καψούρα με το percorso και τα τίμησα δεόντος τις τελευταιες μέρες με τις χαμηλές θερμοκρασίες.Νομίζω οτι ταχω βρει πολύ μαζί του τόσα χρόνια τώρα. Το τσοκ που είχαμε πάνω και οι δύο ήταν το carlson F.
Πολλά και τα χλμ. Κάθε μερα που ανέβαινα ,έκανα πάνω 150χλμ .Λίγες οι μέρες ,μια γιορτές ,μια οι πάγοι και τα χιόνια και πέρασαν γρήγορα ρε γαμώτο.....
Ωραία ήταν Μητσαρα αλλά λίγο όντως! Όμορφος τόπος να μην θες να φύγεις από το βουνό.... Τα καρτερια όντως πολυτελείας... Μόνο τραπεζάκι για καφέ δεν είχαν :D

Αντε να ξεσκουριασουμε λιγο...
Περασαν μερικες το πρωι για το απαγορευμενο, μου περασαν παλι κοντα με αποτελεσμα οι δυο πρωτες τουφεκιες να πανε στον γαμο του καραγκιοζη αλλα με αποζημιωσε η τριτη τουφεκια με Ρουμελ psb1 34gr no6 και kicks που την τσαλακωσε στου διαολου τη μανα...
Δεν ηταν μονο το τσαλακωμα που εφαγε αλλα την ειχαν περασει σουβλακι τα 6αρια στο στηθος, εκανα 40 λεπτα να την βρω την ατιμη και για χαρη της δεν τουφεκισα αλλες δυο φορες που περασαν δυο πενταδες.
Δεν σου το ειχα πει Outlander;;; τσοκαρα το kicks....sarcastic.
412BiVB.jpg
Οι σελφι σου είναι όλα τα λεφτά φίλε!! :) μπραβο και πάλι.

Δεν πειραζει Δημητρη, την επομενη φορα θα ειναι καλυτερα, μας τα εχει χαλασει το χιονι εδω και ποσο καιρο...
Να ερχοσουν ενα ΣΚ πανω να καναμε λιγο το κεφι μας, δεν ειμαστε και μακρια, 5 τσιγαρα δρομος;)
Τοσα πουλια δεν εχει εδω βεβαια αλλα τις τουφεκιες μας θα τις ριχναμε.
Ωραία ήταν Μητσαρα αλλά λίγο όντως! Όμορφος τόπος να μην θες να φύγεις από το βουνό.... Τα καρτερια όντως πολυτελείας... Μόνο τραπεζάκι για καφέ δεν είχαν :D
Φοραγατε και τραγιασκες Κωστα; αντε του χρονου ευχομαι πολυ καλυτερα
Οι σελφι σου είναι όλα τα λεφτά φίλε!! :) μπραβο και πάλι.
Ευχαριστω Βασιλη, σιγα την μουτσουνα για σελφι...τωρα που πηρα πιο καλο σκουφι θα βγω πιο ωραιος:p

Φίλε εσείς φύγατε και γλιτώσατε... Εγώ στο ίδιο έργο θεατής σε συνεχόμενα επεισόδια... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να αρχίσω τα καντήλια.!!!Αύριο θα πάρω μαζί και κάτι μηδενικά που περίσσεψαν από τις χήνες γιατί μάλλον θα έχουμε αγάπες και προδερμ με τα κατσιβέλια...

Φίλε εσείς φύγατε και γλιτώσατε... Εγώ στο ίδιο έργο θεατής σε συνεχόμενα επεισόδια... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να αρχίσω τα καντήλια.!!!Αύριο θα πάρω μαζί και κάτι μηδενικά που περίσσεψαν από τις χήνες γιατί μάλλον θα έχουμε αγάπες και προδερμ με τα κατσιβέλια...
.love. μην παραγαπηθείτε πρόσεξε .sarcastic.

Φοραγατε και τραγιασκες Κωστα;
Μόνο αυτό μας έλειπε και καμιά κάρο φούστα.... Εμμμμμ σακάκι ήθελα να πω :D
Δημήτρη αυτό ήταν και το μοναδικό τραγικό της όλης φάσης.... Δεν παλεύονται οι τύποι πραγματικά.....
Δεν θυμάμαι αν το έγραψα το περιστατικό αλλά την τελευταία μέρα που βγήκα, απόγευμα πριν τα χιόνια (Παρασκευή αν θυμάμαι καλα), πάει το τουφεκίδι σύννεφο και από το σημείο που έκατσα έβλεπα τα κοπάδια που τουφεκούσαν και γέλαγα...Μιλάμε για 100-150 μετρα. Έχω πάρει 2φασσες και επέστρεφα στο αυτοκίνητο οπότε με βρίσκουν στο δρόμο δύο από τους παλίκαρους με τα αντιαεροπορικά,
Μου λέει ο ένας ρε φίλε πως τις κατέβασες? :eek:
Του λέω εσύ με τι ρίχνεις και μου έδειξε γνωστής φίρμας 36αρια, αυτά είναι παιδικά του λέω.... Εγώ έριχνα σούπερ μαγκνουμ!
Το τραγικό είναι ότι με πίστεψε και δεν του πέρασε από το μυαλό ότι έριξα σε δύο πουλιά σε αποσταση για λειοκαννο.... Τρελα .yelling.
την επόμενη θα γνωριστούμε και μαζί Δημήτρη! Υπομονή!

Ακουγα και εγω τοσες τουφεκιες σημερα και λεω αυριο να παω για φασες αλλα με εσωσες Δημητρη, σιγα μην παω να χαλαστω με ολους αυτους ,μπεκατσα και παλι μπεκατσα

.....Τοσα πουλια δεν εχει εδω βεβαια .......
Αυτα τα πουλια Αλεξ,τα ειδαμε τις τελευταιες μέρες που δεν ανεβήκαμε ψηλά λίγω παγου.
Δεν ειχαμε τετοια εικονα τις προηγούμενες μέρες. Δεν τα βλέπαμε αυτά τα κοπάδια εκει που κυνηγούσαμε .Σπαστά πουλια τουφεκούσαμε.Κι οταν ακόμη πέρναγε κανα 15αρι μια τουφεκιά σε σημαδευτό παντα.
Αυτα τα μεγαλα κοπάδια έμεναν ανεπηρέαστα απο τα γαμοτουφεκίδια . Τράβαγαν πορεία οπως στα μπασίματα.
Ειναι κρίμα να εχεις τέτοια κοπάδια δίπλα σου και αυτα να τραβάνε στο Τούρκικο .
Την πρωτελευταια μέρα που ανέβηκα,απο τις 8 εως 9 περίπου,πέρασαν πανω απο 30 κοπάδια. Οπου και κοιταζες στον ουρανο απο την πλευρα του απαγορευμένου , εβλεπες κοπαδια απο πουλιά.Τα 30αρια και τα 5αρια ήταν ελάχιστα.Κοπάδια απο 300 εως χιλιάδες. Καποια στιγμή οπως αγνάντευα μακρια,βλέπω ενα μαυρο σύννεφο. Δεν ταίριαζε στην ασπρίλα που υπήρχε αφου αρχιζε να ψιλοχιονίζει. Δεν ήθελα να το πιστεέψω .Κιομως ήταν φασσες.Χιλιαάδες πουλια.
Αν καποιος εβλεπε αυτο το σκηνικο ενα πρωί ή ένα απόγευμα ,θα ελεγε οτι μπαίνουν πιυλιά τωρα απο βορειότερα.Ομως αυτό το εργο που παιζόταν το πρωί ,επαναλαμβανόταν το απογευμα με αντίθετη φορά κάθε μέρα.
Ηταν άκρως εντυπωσιακό αλλά και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία.:D

Δύο φορές μάλωσα Δημήτρη...Αύριο αν είναι πάλι εκεί , τρίτη και καλή...:cool:
:D
Ρωτα τους βρε Δημήτρη μήπως διαβάζουν στο φορουμ τις "τουφεκιές στα όρια " και το παρεξήγησαν ; μήπως αυτοί θέλουν να κανουν πράξη το .."πέρα απο τα όρια ;"
Ειναι κρίμα να μη μπορείς να ευχαριστηθείς το κυνήγι σου με τους κατσαπλιάδες που σε περιτριγυρίζουν.

Μελαμψοί αλλοθρησκοι που χρήζουν μάκτρου....sarcastic..sarcastic.
αααα καταλαβα .threat.
πςντως πρεπει να ναι πολυ εντυπωσιακο να βλεπεις τετοιου μεγεθους κοπαδια ποσο μαλλον να τις ακους να φτερουγιζουν και κοντά σου! αλλου ειδους κυνηγια οπως και το υδροβιο που δεν θα δουμε ποτε εμεις στο νησι
παλιοτερα 30 και χρονια πισω μου εχουν πει για καποια μερη στη βορεια χιο παλιοι κυνηγοι οτι ερχοταν φασσες σε κοπαδια και τις κυνηγουσαν κυριως απο τουρκια καποτε...

Status
Not open for further replies.
Back