Φίλτατε Αρι ,οι επίλογοι είναι δυο.Ο πρώτος όμως έχει να κάνει με τους μαλάκες και δεν θέλω να ξαναμπώ σε τέτοια κουβέντα.Με όλους αυτούς που νομίζουν πως κρατάνε πολυβόλα και έριχναν 3αρες και 5αρες σ αυτά τα ύψη με ένα και μοναδικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα κοπάδια να αναγκάζονται να φεύγουν για Τουρκία και το απόγευμα να επιστρέφουν ξανά σ αυτά τα ύψη και να μπαίνουν στο απαγορευμένο.Ακόμη και σε λιγα χαμηλωμένα πουλιά το έργο ήταν το ίδιο.Τριάρες και 5αρες με μηδενικό αποτέλεσμα . Το θράσος τους ,ήταν τέτοιο που έμπαιναν και μέσα στο απαγορευμένο τα απογεύματα για να τουφεκίσουν χαμηλότερα τα μεγάλα κοπάδια που το πρωί περνούσαν πάνω απο 150μ - δηλαδή στα 130 μ.

Κι όλα αυτά δίπλα απο την Δαδιά. Όσο κιαν προσπάθησα να επικοινωνήσω με κάποιον φορέα ,στάθηκε αδύνατο. Βλέπεις σ αυτη τη χώρα κυριαρχεί και παραμένει στο απυρόβλητο ,ο μαλάκας ,ο παράνομος ,ο εξυπνάκιας .
Εμεις κυνηγούσαμε ψηλότερα όλες τις μερες και σε μερος που δεν το γνωρίζαμε .Πηγαίναμε λίγο ψάχνοντας και παρακολουθώντας ..Μια μέρα παράτησα το καρτέρι μου και περπάτησα πάνω απο 5χλμ για να δω τι γίνεται εκεί που άκουγα τις ομοβροντίες. Νόμιζες ότι οι τουφεκιές ήταν σε γάμο. Να βλέπεις να περνάνε 3 ,4 ή και 5 πουλιά σε ύψος πάνω απο 70 μ και να ακούς να αδειάζουν οι καραμπίνες. Οπότε καταλαβαίνεις .....
Τώρα για τον δεύτερο επίλογο που αφορά έμενα και τον Κώστα ,πήραμε λίγα πουλιά τα οποία τα καταευχαριστηθήκαμε .Με μετρημένες τουφεκιές και προσπαθούσαμε πάντα μονοτούφεκα να μην χαλάσουμε τα πουλιά .Την πρώτη μέρα είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά ήμασταν πολύ μετρημένοι στις ντουφεκιές .Τουφεκούσαμε μόνο μονά πουλιά καθ ότι δεν ξέραμε καλά το μέρος και το ψάχναμε για να δούμε πως θα στηθούμε καλύτερα την δεύτερη μέρα που τελικά δεν μπορέσαμε να πάμε. Ακόμη και σε κοπάδια 15 πουλιών στα 30μ δεν ρίχναμε την πρώτη μέρα .Αν θελαμε την πρωτη μερα να τουφεκίσουμε οτι μας περνούσε θα ειχαμε παρει πολλά πουλιά.
Πολύ ωραία μέρη.Πεύκο ,βελανιδιές ,ανοίγματα μεγάλα .Κυνήγι πολυτελείας και οχι αυτό το μανίκι που τραβάω στα μέρη μου.
Ωραία τα gorilla 34gr ,Φαρμάκι ! Ομως εγώ έχω και μια καψούρα με το percorso και τα τίμησα δεόντος τις τελευταιες μέρες με τις χαμηλές θερμοκρασίες.Νομίζω οτι ταχω βρει πολύ μαζί του τόσα χρόνια τώρα. Το τσοκ που είχαμε πάνω και οι δύο ήταν το carlson F.
Πολλά και τα χλμ. Κάθε μερα που ανέβαινα ,έκανα πάνω 150χλμ .Λίγες οι μέρες ,μια γιορτές ,μια οι πάγοι και τα χιόνια και πέρασαν γρήγορα ρε γαμώτο.....