Καλή αρχή Τόλη!Μια καλημερα με τν πρωτη μου για φετος με
8αρι 33
Μπράβο ρε φίλε!!!!!View attachment 4664Ενα ωραιο ντουμπλε με champion 7 34g για καπιον που ανευεικε 10 ηωρα στο βουνο
Μπηκανε πολλα σε καμπο και βουνοΜπράβο ρε φίλε!!!!!
Ωραίος Τόλη....View attachment 4664Ενα ωραιο ντουμπλε με champion 7 34g για καπιον που ανευεικε 10 ηωρα στο βουνο
Μπράβο παίχτη !View attachment 4664Ενα ωραιο ντουμπλε με champion 7 34g για καπιον που ανευεικε 10 ηωρα στο βουνο
Εδώ κόψανε αρκετά και σε ακροκαναλιες που έχει και λευκές άλλες χρονιές έβλεπα φασσες εκεί.... Τόλη λες να το ρισκάρω να πάω κάνα πρωινό?Το θεμε ειναι που τα καλαμποκια ειναι αθεριστα ακομη αλλα εχει βελανι μπολιικο
Και με αυτά , και με εκείνα φίλε Γιάννη , θέλουμε και ραβδωτά πανάθεμα μας.Η συγκεκριμένη παρέα ανέβασε ένα φετινό βίντεο που μετράνε τα κατορθώματα τους. Πέταγαν τις φασες λες και ήταν σκουπίδια, η έννοια σεβασμός στο θύραμα προφανώς τιυς είναι άγνωστη.
Επίσης.εχει αναπτυχθεί ένας ανταγωνισμός μεταξύ κάποιων παρεων ποια βάρεσε περισσότερα και ως γνωστό ο ανταγωνισμός ποιος την έχει "μεγαλύτερη" σε οδηγαει σε "λαθος μονοπάτια".
ΟρμαΕδώ κόψανε αρκετά και σε ακροκαναλιες που έχει και λευκές άλλες χρονιές έβλεπα φασσες εκεί.... Τόλη λες να το ρισκάρω να πάω κάνα πρωινό?
Έγινε θα πάω την τρίτη αν βολέψει να δω τι παίζει!!!Ορμα
Αν δεν τις παρακολουθας μονο τυχηΈγινε θα πάω την τρίτη αν βολέψει να δω τι παίζει!!!
Άντε , με το καλό να έρθουν Τέλη ,και μην της σταματάτε όλες εκεί για να κεράσετε για τα καλοσωρισματα αφήστε να έρθει και καμιά πιο κάτω .Τόλη Μόλις ήρθε ο πατέρας μου από το βουνό αλλά 3 κοπάδια των 100 είδε σήμερα
Για αυτό θα πάω να δω αν έχει και που ακριβώς και βλέπω....Αν δεν τις παρακολουθας μονο τυχη
Χαχαχα ο Τόλης της σταματάει όλες εγώ δεν πάω φάσσα γενικά αλλά υδρόβια δεν έχει τώρα σε εμάς ακόμα από κανένα οπότε θα κάνω καμιά εξόρμηση......Άντε , με το καλό να έρθουν Τέλη ,και μην της σταματάτε όλες εκεί για να κεράσετε για τα καλοσωρισματα αφήστε να έρθει και καμιά πιο κάτω .