Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
παντως εδω σε εμας παιδες κανανε μικρες ενφανισης σε κυνηγι λαγου εχθες μου περασανε καμια 15αρια γυρω στα 20μετρα πανω απο το κεφαλιμουυυυ αλα τουφεκι δεν σηκωσα μιας και τα σκυλια ψαχνανε εκηνη την ωρα,,,με 3 φυσιγκια στην καραμπινα ν4 36 γρ θα παθενανε τιποτα;;.think..sarcastic..sarcastic. επισης και ψιλα στο βουνο φιλαρακιμου ειδε ενα κοπαδακι καμια 100 πουλια και στον καμπομας επισηςςςς.well done.

Ηπειρο γενικα πρέπει να επεσε πολύ φασσα....εμφανιστηκανε μεχρι και στον καμπο της Αρτας καποια κοπαδακια χτες και σημερα...που ειχαν χρονια εξαφανισμένες.
Το θεμα ειναι τι θα κρατήσει Θοδωρή. Και πέρυσι στην Ηπειρο μετα απο χρονια ειχε καλο μπάσιμο και μετα ...."σιωπή"

Το θεμα ειναι τι θα κρατήσει Θοδωρή. Και πέρυσι στην Ηπειρο μετα απο χρονια ειχε καλο μπάσιμο και μετα ...."σιωπή"

Μήτσο εγω σου προτείνω φέτος να αλλάξεις κανέναν νομό.. Πήγαινε Γρεβενά που κάθε χρόνο γίνεται δουλίτσα.. Μια γκαζιά είσαι απο κει που μένεις..

Μήτσο εγω σου προτείνω φέτος να αλλάξεις κανέναν νομό.. Πήγαινε Γρεβενά που κάθε χρόνο γίνεται δουλίτσα.. Μια γκαζιά είσαι απο κει που μένεις..
Ρε Τζερυ που να παω να ψάχνω σε ενα νομο που δεν εχω κυνηγήσει και μαλιστα μονος. Και δεν μιλάμε για μπασιματα που αντε να πουμε οτι δουλευουν κάποια γνωστά μερη. Μετα ;
Σε μπασιματα ετσι κι αλλιως εχω κατι χρονια να παω. Αν δεν υπαρχει μια σχετική πληροφόρηση δεν το ξεκινάς. Αυτο ειναι το θεμα κι οχι η απισταση αφου ετσι κι αλλιως 15 μερες στα τελη Νοεμβρη ξετιναζομαι στα χιλιομετρα αφου φτάνω απο μεχρι τα Αλβανικά σύνορα και οχι μονο.
Φετος σκέφτομαι ενα άλλο σενάριο αν κάτσει

Σωστά πατρίδα δεν αντιλέγω.....απλά σαν πληροφορία το αναφέρω μιας κ είχα επικοινωνία σήμερα Με τον πατέρα Μ. Ο κάμπος σίγουρα δεν θα κρατήσει μιας κ τροφή δεν υπάρχει για αυτό τους έκανε κ εντύπωση μιας κ οι καλαμποκιες είναι σχεδον ανύπαρκτες.

Ειπα να βγω για τα γαλάζια κορίτσια τωρα το απόγευμα πήρα και το τέρας μαζί μου για βοήθεια έπαιξαν λίγα πουλάκια τελικά κράτησα ενα και δυο έφυγαν τραυματισμένες,4735εδωμε το τέρας στο καρτέρι μας!!4736και εδω το πρώτο απορτ σε Φασσα 5 μηνών το κοριτσι,οπλο beretta a350 τσοκ kicks full φυσίγγι ΑΟ νο6!!.sarcastic.

Last edited:
Ειπα να βγω για τα γαλάζια κορίτσια τωρα το απόγευμα πήρα και το τέρας μαζί μου για βοήθεια έπαιξαν λίγα πουλάκια τελικά κράτησα ενα και δυο έφυγαν τραυματισμένες,View attachment 4735εδωμε το τέρας στο καρτέρι μας!!View attachment 4736και εδω το πρώτο απορτ σε Φασσα 5 μηνών το κοριτσι,οπλο beretta a350 τσοκ kicks full φυσίγγι ΑΟ νο6!!.sarcastic.
Ωραιο το τερατακι σου Κωστα να σου χαρισει ευχαριστες στιγμες ακουραστα σκυλια και πολυ ενεργιτηκα πριν ενα μηνα εχασα τν δικο μου 11 χρωνων απεχτος

Ειπα να βγω για τα γαλάζια κορίτσια τωρα το απόγευμα πήρα και το τέρας μαζί μου για βοήθεια έπαιξαν λίγα πουλάκια τελικά κράτησα ενα και δυο έφυγαν τραυματισμένες,View attachment 4735εδωμε το τέρας στο καρτέρι μας!!View attachment 4736και εδω το πρώτο απορτ σε Φασσα 5 μηνών το κοριτσι,οπλο beretta a350 τσοκ kicks full φυσίγγι ΑΟ νο6!!.sarcastic.
Να σου ζήσει Κώστα!! Καλότυχη και πάντα δυνατή!!!

Χθες το πρωί δεν μπόρεσα να βγω, οπότε δεν ξερω τι εγινε απο κίνηση...
Απόγευμα όμως βγήκα και εκανα μερικά μερεμέτια στην περσινή φυλάχτρα και την έφερα στα ίσια της....
Πλεον μπήκαμε στην τελική ευθεία!! Αναμένουμε...
73321714_962470420774038_451862441081438208_o.jpg

Απόγευμα όμως βγήκα και εκανα μερικά μερεμέτια στην περσινή φυλάχτρα και την έφερα στα ίσια της....
Εκοινο μες τι μεση το κλαδι τι ειναι χωρισμα για διπλοκαρτερο χεχεχεχε

Το δεντρακι στη μεση Ηλια ειναι για να στηριζεις το οπλο? Οπως κανουν εξω με τα ραβδωτα?... .sarcastic.

Μπραβο Κωστη!!! Και στην κουκλαρα εννοείται διπλο το μπράβο .my man.

Από τις πιο περιποιημένες φυλαχτρες που έχω δει Ηλία.Τώρα μένουν μερικές γαλάζιες για να την στολίσουν.

ρηξε κανα ξουριζμαααα γιατι η ΚΛΑΡΑ ειναι πιω ομορφη απο σενααααα.yel.

Καλημέρα παίδες,
Πρώτο αλλά μικρό πέρασμα στα μέρη μου,
Απ τις 8 άρχισαν να περνάνε 10ρια και 20ρια κοπάδια, άλλα δεξιά, άλλά αριστερά πέρασαν και κάνα 2 στη μέση και τα τιμησα.
2 φασσες στην αρχή και άλλη μια προς το τέλος.
Απ τις 10 και μετά πέρναγε ένα κοπάδι ανά μισάωρο και σιγά σιγά την έκανα...
72236905_962998394054574_3209471855907831808_o.jpg

72272868_962926577395089_852338536223866880_o.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back