Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην ομάδα.Δεν έχω γράψει εδω και καιρό αφού μετά τα τρυγόνια μείναμε λίγο διάστημα σε κυνηγετικη απραξία (εκτός τα Τ.Σ.Κ του αγριοχοιρου). Μπήκαμε απο χθες στον πυρετό της ατσαλοφτερης. Πρώτη έξοδο στα βορειοδυτικά για μένα χθες και η επιλογή μας ανταμειψε με ωραίες εικόνες και ακόμη ποιο ωραία καπνίσματα με το φιλαράκι "ηγείται του κύνου". Καλό μπάσιμο για την ημερομηνία. Τα καλύτερα έρχονται 47764777

Καλησπέρα στην ομάδα.Δεν έχω γράψει εδω και καιρό αφού μετά τα τρυγόνια μείναμε λίγο διάστημα σε κυνηγετικη απραξία (εκτός τα Τ.Σ.Κ του αγριοχοιρου). Μπήκαμε απο χθες στον πυρετό της ατσαλοφτερης. Πρώτη έξοδο στα βορειοδυτικά για μένα χθες και η επιλογή μας ανταμειψε με ωραίες εικόνες και ακόμη ποιο ωραία καπνίσματα με το φιλαράκι "ηγείται του κύνου". Καλό μπάσιμο για την ημερομηνία. Τα καλύτερα έρχονται View attachment 4776View attachment 4777
Εξαιρετικά ωραίοι....
Πόσο θα ήθελα να κάνω ενα τέτοιο κυνήγι.... Μπράβο

Καλημέρα παίδες,
Πρώτο αλλά μικρό πέρασμα στα μέρη μου,
Απ τις 8 άρχισαν να περνάνε 10ρια και 20ρια κοπάδια, άλλα δεξιά, άλλά αριστερά πέρασαν και κάνα 2 στη μέση και τα τιμησα.
2 φασσες στην αρχή και άλλη μια προς το τέλος.
Απ τις 10 και μετά πέρναγε ένα κοπάδι ανά μισάωρο και σιγά σιγά την έκανα...
72272868_962926577395089_852338536223866880_o.jpg
Μπράβο ρε Ηλία τα είδα και στην σελίδα σου στο FB σου έστειλα και έτοιμα φιλίας ;)

Καλησπέρα στην ομάδα.Δεν έχω γράψει εδω και καιρό αφού μετά τα τρυγόνια μείναμε λίγο διάστημα σε κυνηγετικη απραξία (εκτός τα Τ.Σ.Κ του αγριοχοιρου). Μπήκαμε απο χθες στον πυρετό της ατσαλοφτερης. Πρώτη έξοδο στα βορειοδυτικά για μένα χθες και η επιλογή μας ανταμειψε με ωραίες εικόνες και ακόμη ποιο ωραία καπνίσματα με το φιλαράκι "ηγείται του κύνου". Καλό μπάσιμο για την ημερομηνία. Τα καλύτερα έρχονται View attachment 4776View attachment 4777
Μπράβο παλικαρε επέστρεψες δυναμικά χεχε.my man.

Καλημέρα παίδες,
Απ τις 8 άρχισαν να περνάνε 10ρια και 20ρια κοπάδια, άλλα δεξιά, άλλά αριστερά πέρασαν και κάνα 2 στη μέση και τα τιμησα.
Μπράβο Ηλία !!! ....δεν πήγαν τζάμπα τα μερεμέτια της φυλάχτρας σου !!!
Μπράβο στα παιδιά !!!....ξεκίνησαν δυναμικά τα περάσματα....καλή συνέχεια !!!

Μπράβο παίχτες !

Καλημέρα παίδες,
Μπραβο ρε παιδια!!! Καλη συνεχεια και καλα καπνισματα !!

Ωραιο το τερατακι σου Κωστα να σου χαρισει ευχαριστες στιγμες ακουραστα σκυλια και πολυ ενεργιτηκα πριν ενα μηνα εχασα τν δικο μου 11 χρωνων απεχτος
Ααα ρε μάστορα δεν το ήξερα νωρίτερα έχω γέννα τα κουτάβια είναι 40 ημερών να σου έστελνα ένα...

Καλημέρα παίδες,
72236905_962998394054574_3209471855907831808_o.jpg

Μπραβο Ηλια, αντε περιμενω κι αλλες φωτος

Ααα ρε μάστορα δεν το ήξερα νωρίτερα έχω γέννα τα κουτάβια είναι 40 ημερών να σου έστελνα ένα...
νασε καλα φιλε μου αλλα πρως το παρων δε θα παρω και μετα θα παω σε σπανιελ η κουρτσχααρ γτ πολυ τριχα το λαμπραντορ

Παιδιά είναι προφανές ότι το παιδί πάει σκοπευτήριο. Ωραία δουλειά φίλε με το καλό να τις υποδεχτείς.
Η φυλάχτρα είναι σε σχήμα Λ το μεσαίο κλαδί,(που πλέον μοιάζει με δεντρο) το κάρφωσα εκει για να γίνει καλά η γωνία που στηρίζονται οι στοίβες με τα κλαδιά ;)

Το δεντρακι στη μεση Ηλια ειναι για να στηριζεις το οπλο? Οπως κανουν εξω με τα ραβδωτα?... .sarcastic.
Είναι για να το στηρίζω οταν κάθεται καμία πανω σε κανένα σύννεφο και θέλω να κάνω σταθερή βολή :p

Εκοινο μες τι μεση το κλαδι τι ειναι χωρισμα για διπλοκαρτερο χεχεχεχε
Είναι σαν το ανέκδοτο με το σουτιέν,
"Χωρίζει την Αριστερά από την Δεξιά, συγκρατεί τις μάζες, ελκύει τον λαό και ξεσηκώνει τα πλήθη "

Η φυλάχτρα είναι σε σχήμα Λ το μεσαίο κλαδί,(που πλέον μοιάζει με δεντρο) το κάρφωσα εκει για να γίνει καλά η γωνία που στηρίζονται οι στοίβες με τα κλαδιά ;)

Είναι για να το στηρίζω οταν κάθεται καμία πανω σε κανένα σύννεφο και θέλω να κάνω σταθερή βολή :p

Είναι σαν το ανέκδοτο με το σουτιέν,
"Χωρίζει την Αριστερά από την Δεξιά, συγκρατεί τις μάζες, ελκύει τον λαό και ξεσηκώνει τα πλήθη "
Και αντι να ριχνει σηκωνει τα πουλια αχαχαχαχαχα

Μπραβο Ηλια, αντε περιμενω κι αλλες φωτος
Άλεξ στις πέτρες ηθελα να τα φωτογραφίσω τα πουλιά αλλα ειχα επισκέψεις απο τσοπανόσκυλα γύρω μου και ειχα το νου να εχω το σκύλο κοντά για να μην εχουμε κανένα ευτράπελο γιατι ηταν αρκετά τα σκυλιά... απ τη μια ηταν καλή μέρα, απ την αλλη στο τέλος έφυγα λίγο "σπασμένος"...
(τετοια εποχή κατεβάζουν οι βλαχοι τα πρόβατα και τραβάνε δρομολόγια μεσα απ τα βουνα μεχρι να βγούνε κατω στον κάμπο)

Άλεξ στις πέτρες ηθελα να τα φωτογραφίσω τα πουλιά αλλα ειχα επισκέψεις απο τσοπανόσκυλα γύρω μου και ειχα το νου να εχω το σκύλο κοντά για να μην εχουμε κανένα ευτράπελο γιατι ηταν αρκετά τα σκυλιά... απ τη μια ηταν καλή μέρα, απ την αλλη στο τέλος έφυγα λίγο "σπασμένος"...
(τετοια εποχή κατεβάζουν οι βλαχοι τα πρόβατα και τραβάνε δρομολόγια μεσα απ τα βουνα μεχρι να βγούνε κατω στον κάμπο)
Ηλια τη δουλεια τους κανουνε οι ανθρωποι μη σπαζεσε ασε που περνωντας σηκωνουν και τις φασσες και παιζουν

Ηλια τη δουλεια τους κανουνε οι ανθρωποι μη σπαζεσε ασε που περνωντας σηκωνουν και τις φασσες και παιζουν
Όχι Τόλη, δεν σπάστικα με τους ανθρώπους, τη δουλειά τους κάνουν. Σπάστηκα με το οτι μου έκατσε να πετυχω το κοπάδι την πρώτη μερα που ειχα καλό περασμα με τις φασσες, ενω τις προηγουμενες ημέρες μέρες με τις τσίχλες δεν πέρναγε κανένας.
Αν και θα πρεπε να σπαστώ και με αυτους, το μέρος που περνάνε τα πρόβατα τέτοια εποχή ειναι τουλαχιστον 800 μετρα μακρια απο εκει που ημουν εγω, απλα εχουν πολλα σκυλιά και ειναι ανεξέλεγκτα,μεχρι και μεσα στο χωριό φτάνουν, αλλα δεν ειναι του παρόντος το θέμα...

Status
Not open for further replies.
Back