Tolis SBE1
Banned
Σήμερα πόσες 1η 2?Αντε μια ακομα και τελος τα πουλια 10 λεπτα απ το σπιτι μας δε τα ζοριζουμε
Τολη τα champion με τη g3000 πως πανε συγκριτικα με τα προηγουμενα που ηταν με μβ32?View attachment 4787
Τελη αυτη για σενα champion 7 34g g3000
1 μετα τηλ η γυναικα τν καλυτερη ωρα δλδ με ψαχνει ο γιος μου και καλα να των παω παιδηκη χαρα εγω φταιω που της λενε ουκρανεζεςΣήμερα πόσες 1η 2?
Χαχαχα αυτές οι γυναίκες είναι αχ χαχα κάτι ξέρω και δεν θέλω Μπέλα στο κεφάλι μου βλέπω τι τραβάει και ο πατέρας μου από την μανα μου χαχα1 μετα τηλ η γυναικα τν καλυτερη ωρα δλδ με ψαχνει ο γιος μου και καλα να των παω παιδηκη χαρα εγω φταιω που της λενε ουκρανεζες
Γαζωνουν παντα g3000 ειχαν μβ δεν ξερω αν ειχαν αλλα θα ταν λογο ελειψης περισι προπερσι νομιζω που ειχαν ολοι προβλημαΤολη τα champion με τη g3000 πως πανε συγκριτικα με τα προηγουμενα που ηταν με μβ32?
Σκασε ρε γαιδουριΧαχαχα αυτές οι γυναίκες είναι αχ χαχα κάτι ξέρω και δεν θέλω Μπέλα στο κεφάλι μου βλέπω τι τραβάει και ο πατέρας μου από την μανα μου χαχα![]()
Τσοκαρο βαρυ κεφαλι γκρινια και δε μπωρω εχω να σκεφτω που θα παω αυριο για κυνιγιΧαχα οκκ παντόφλα?? Χαχα![]()
![]()
![]()
Είσαι μεγάλη μούρη πάντως στο FB η δραμινοι ψάχνουν φασσες ακόμα λένε ούτε είδαν αχαχαΤσοκαρο βαρυ κεφαλι γκρινια και δε μπωρω εχω να σκεφτω που θα παω αυριο για κυνιγι
Ειχες προβλημα γτ εγω δν παρατηρησα κατι εχω καταλειξει στο να μη σκαλιζω τα φυσιγγια αμα σκωτωνουν πλεων γτ κανει κακο στην ψυχολογιαΓαζωνουν παντα g3000 ειχαν μβ δεν ξερω αν ειχαν αλλα θα ταν λογο ελειψης περισι προπερσι νομιζω που ειχαν ολοι προβλημα
Γαζωνουν παντα g3000 ειχαν μβ δεν ξερω αν ειχαν αλλα θα ταν λογο ελειψης περισι προπερσι νομιζω που ειχαν ολοι προβλημα
Toλη τα 34αρια τα γεμιζε με μβ32 στο 1.70χ33.5 ....λεω για μια 5ετια πισω..Γαζωνουν παντα g3000 ειχαν μβ δεν ξερω αν ειχαν αλλα θα ταν λογο ελειψης περισι προπερσι νομιζω που ειχαν ολοι προβλημα
Ναι αλλα μπαινουν στο hl και μας κλεβουνΕίσαι μεγάλη μούρη πάντως στο FB η δραμινοι ψάχνουν φασσες ακόμα λένε ούτε είδαν αχαχα
Απ το μπαλκονι η περιμανουν να τους παρει καπιος απ το χερι ??? ΧαχαΕίσαι μεγάλη μούρη πάντως στο FB η δραμινοι ψάχνουν φασσες ακόμα λένε ούτε είδαν αχαχα
Ααα τοτε ουτε που ανοιγα φυσιγγια εδω μεσα κολλησα κακιες συνηθειεςToλη τα 34αρια τα γεμιζε με μβ32 στο 1.70χ33.5 ....λεω για μια 5ετια πισω..
ΧΑ αχαχα πολύ πιθανό περιμένουν που θα ακουστούν πουλάκια για να πάνε ετοιματζιδες τους λέω εγω κάτι τέτοιους....για αυτό που είπες ότι κοιτάνε και εδώ δηλαδή πέφτει κατασκοπεία εεΑπ το μπαλκονι η περιμανουν να τους παρει καπιος απ το χερι ??? Χαχα
Απ το δημο στο Αρτεμις τα παιρνεις φιλος καλος χρωνια τωραToλη τα 34αρια τα γεμιζε με μβ32 στο 1.70χ33.5 ....λεω για μια 5ετια πισω..