Tolis SBE1
Banned
Οχοοο μονο πεφτει!ΧΑ αχαχα πολύ πιθανό περιμένουν που θα ακουστούν πουλάκια για να πάνε ετοιματζιδες τους λέω εγω κάτι τέτοιους....για αυτό που είπες ότι κοιτάνε και εδώ δηλαδή πέφτει κατασκοπεία εε
Οχοοο μονο πεφτει!ΧΑ αχαχα πολύ πιθανό περιμένουν που θα ακουστούν πουλάκια για να πάνε ετοιματζιδες τους λέω εγω κάτι τέτοιους....για αυτό που είπες ότι κοιτάνε και εδώ δηλαδή πέφτει κατασκοπεία εε
Ο Δημος ειναι φιλος κ ειμαι πελατης του,αλλα τα φυσιγγια τα επερνα απο τον ιδιο τον Μακρη στη Δραμα..Απ το δημο στο Αρτεμις τα παιρνεις φιλος καλος χρωνια τωρα
Τωρα τα σταματισες δλδ???Ο Δημος ειναι φιλος κ ειμαι πελατης του,αλλα τα φυσιγγια τα επερνα απο τον ιδιο τον Μακρη στη Δραμα..
Σου εύχομαι φίλε μου 40 να βαρεσεις όχι 20 και τώρα που θα βγάλω το δίπλωμα θα σε επισκεφτώ....πεζει να έρθω και με τον πατέρα μου καμία φοράΕ και σιγα τις φασσες που βαρεσα ρε τελη αυτα ειναι πασαλειματα χεχεχε 1- 2 καμια να βαρεσω μια 20αρια να χωρτασω ετσι δε πιανει
Αρε γιαφκα τωρα που ειδες φοτο θα ερθεις εεεεεε για καφε δε μπωρουσες φτουσου πρωτα θα με πας στα παπια και μετα ελαΣου εύχομαι φίλε μου 40 να βαρεσεις όχι 20 και τώρα που θα βγάλω το δίπλωμα θα σε επισκεφτώ....πεζει να έρθω και με τον πατέρα μου καμία φορά
Ότι θέλει το φιλαράκι μου θα κάνω καμιά αναγνωριστική αν δω τίποτα θα πέσει τηλέφωνο να ξέρεις....τα παπάκια πάντα εκεί κατά τις 28 τα πετυχενω εδώ τότε πρέπει να μπαίνουνΑρε γιαφκα τωρα που ειδες φοτο θα ερθεις εεεεεε για καφε δε μπωρουσες φτουσου πρωτα θα με πας στα παπια και μετα ελα
View attachment 4787
Τελη αυτη για σενα champion 7 34g g3000
[/QUOTEΤολη , την ρώτησες τουλάχιστον πότε θα έρθουν οι άλλες , η αν ηρθαν που τράβηξαν .
![]()
Εδω και 6 χρονια γεμιζω δικα μου..αλλα εχω καμια 30αρια κουτια δικα του....Τωρα τα σταματισες δλδ???
Τα δικα σου ειναι αλιως βρησκεις τι συνταγη σου και εισαι αρχοντας και οταν θελεις κανεις τα πειραματα σου γνωριζοντας τοΕδω και 6 χρονια γεμιζω δικα μου..αλλα εχω καμια 30αρια κουτια δικα του....
Ορε φιλε σα γαλοπουλα ειναι ωραιοςΈκανα και την αρχή σήμερα με ένα ωραίο μεγάλο πουλί....
Φυσίγγι saga 34 gr no 6
Χρηστουγενα πιο σηγουρα!!!Ότι θέλει το φιλαράκι μου θα κάνω καμιά αναγνωριστική αν δω τίποτα θα πέσει τηλέφωνο να ξέρεις....τα παπάκια πάντα εκεί κατά τις 28 τα πετυχενω εδώ τότε πρέπει να μπαίνουν
Οπότε θες μέχρι τότε όμως θα βαράω στραβά χαχαΧρηστουγενα πιο σηγουρα!!!
Ταχυτατο φυσιγγιΈκανα και την αρχή σήμερα με ένα ωραίο μεγάλο πουλί....
Φυσίγγι saga 34 gr no 6
Για το 36αρι έχω ακούσει καλά λόγια αλλά ακριβουτσικοΤαχυτατο φυσιγγι
Ε οχι αυτο θα το κανουμε νωριτερα ρεΟπότε θες μέχρι τότε όμως θα βαράω στραβά χαχα![]()
Έγινε φιλαράκι μου και εννοείται ακολουθεί αναλογη ρετσινοκατασταση από εμέναΕ οχι αυτο θα το κανουμε νωριτερα ρε
Ε πεστοβρε να ερθω αυριο κιωλαςΈγινε φιλαράκι μου και εννοείται ακολουθεί αναλογη ρετσινοκατασταση από εμένα![]()