Tolis SBE1
Banned
Αστραπη ειναι ομωςΓια το 36αρι έχω ακούσει καλά λόγια αλλά ακριβουτσικο
Αστραπη ειναι ομωςΓια το 36αρι έχω ακούσει καλά λόγια αλλά ακριβουτσικο
Χαχαχα δίψας για τέτοια ρε κουφάλαΕ πεστοβρε να ερθω αυριο κιωλας
Ναι κάτι μου είχες πειΑστραπη ειναι ομως
Στα καλύτερα μέρη θα πας για μπασιμο!!Κυριοι καλησπέρα. Από κερδυλια εχουμε τιποτα λεω παω ΣΚ
Αν ακούσω κάτι θα σου πω....Κυριοι καλησπέρα. Από κερδυλια εχουμε τιποτα λεω παω ΣΚ
Περασε και μια τριάδα αργότερα αλλά δεν στο είπαν.περασαν και 2 κοπαδακια τον 30 πουλιων ,ορεινα της αρτας.
Μπράβο ρε Κώστα..... κανένα παπί έπαιξε?Κάμπος σερρων σημερα μαζί με την καρλα κατι κινήθηκε σημερα είχε λίγα πουλάκια View attachment 4828View attachment 4829View attachment 4830και εδω από το καρτέρι μαςView attachment 4831τελικα κρατήσαμε 4χέρι και ενα πήρε ο Στρυμώνας θερμοκρασία το πρωι 5 βαθμοί.οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ no6!!
Μπράβο Άλεξ βλέπω και το gemini κουμπουμενο πάνω θα τα έκαψες!!View attachment 4832
Καλημερα και απο εμενα , Αρκετα πουλακια ειδαμε , αλλα μεχρι να βρουμε τα καρτερια δεν προλαβαμε και πολλα .. Αλλα δεν πειραζει το ευχαριστηθηκαμε στο επακρο
Μπράβο Άλεξ βλέπω και το gemini κουμπουμενο πάνω θα τα έκαψες!!![]()
Μπραβο σε σενα και το σκυλι σου!!Κάμπος σερρων σημερα μαζί με την καρλα κατι κινήθηκε σημερα είχε λίγα πουλάκια View attachment 4828View attachment 4829View attachment 4830και εδω από το καρτέρι μαςView attachment 4831τελικα κρατήσαμε 4χέρι και ενα πήρε ο Στρυμώνας θερμοκρασία το πρωι 5 βαθμοί.οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ no6!!
Πρέπει να σε τρέμουν τα υδρόβια από εδώ και πέρα,.....Οντως ωραιες τουφεκιες ... Θελω λιγο ακομα δουλεμα και θα ειμαι αρχοντας![]()
Μπράβο Κώστα !!!Κάμπος σερρων σημερα μαζί με την καρλα κατι κινήθηκε σημερα είχε λίγα πουλάκια View attachment 4828View attachment 4829View attachment 4830και εδω από το καρτέρι μαςView attachment 4831τελικα κρατήσαμε 4χέρι και ενα πήρε ο Στρυμώνας θερμοκρασία το πρωι 5 βαθμοί.οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ no6!!
Μπράβο στα παιδιά !!! Άλεξ , το πίσω όπλο Fabarm Ellegi είναι ?View attachment 4832
Καλημερα και απο εμενα , Αρκετα πουλακια ειδαμε , αλλα μεχρι να βρουμε τα καρτερια δεν προλαβαμε και πολλα .. Αλλα δεν πειραζει το ευχαριστηθηκαμε στο επακρο
μπραβο Κωστη!!! Πελεκα γιατι θα μας φανε το καλαμποκιΚάμπος σερρων σημερα μαζί με την καρλα κατι κινήθηκε σημερα είχε λίγα πουλάκια View attachment 4828View attachment 4829View attachment 4830και εδω από το καρτέρι μαςView attachment 4831τελικα κρατήσαμε 4χέρι και ενα πήρε ο Στρυμώνας θερμοκρασία το πρωι 5 βαθμοί.οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ no6!!
2 αδα ηταν!ολα τα μαθαινω εγωΠερασε και μια τριάδα αργότερα αλλά δεν στο είπαν.![]()
Μπράβο στα παιδιά !!! Άλεξ , το πίσω όπλο Fabarm Ellegi είναι ?