Βλέποντας τη φώτο το κατάλαβα αμέσως, έχω ακριβώς το ίδιο Άλεξ, με εξωτερικά τσόκ...καλό και αξιόπιστο όπλο !!!Ναι η fabarm ellegi ειναι![]()
Βλέποντας τη φώτο το κατάλαβα αμέσως, έχω ακριβώς το ίδιο Άλεξ, με εξωτερικά τσόκ...καλό και αξιόπιστο όπλο !!!Ναι η fabarm ellegi ειναι![]()
Βλέποντας τη φώτο το κατάλαβα αμέσως, έχω ακριβώς το ίδιο Άλεξ, με εξωτερικά τσόκ...καλό και αξιόπιστο όπλο !!!
Κωστα μπραβο αλλα ασε να ρθει και καμια Δραμα μεριαΚάμπος σερρων σημερα μαζί με την καρλα κατι κινήθηκε σημερα είχε λίγα πουλάκια View attachment 4828View attachment 4829View attachment 4830και εδω από το καρτέρι μαςView attachment 4831τελικα κρατήσαμε 4χέρι και ενα πήρε ο Στρυμώνας θερμοκρασία το πρωι 5 βαθμοί.οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ no6!!
Έχω βρει μια Ellegi με εξωτερικά τσοκ πολύ προσεγμένη για τα χρόνια της......350€....Βλέποντας τη φώτο το κατάλαβα αμέσως, έχω ακριβώς το ίδιο Άλεξ, με εξωτερικά τσόκ...καλό και αξιόπιστο όπλο !!!
Παντα τετια παιδιαView attachment 4832
Καλημερα και απο εμενα , Αρκετα πουλακια ειδαμε , αλλα μεχρι να βρουμε τα καρτερια δεν προλαβαμε και πολλα .. Αλλα δεν πειραζει το ευχαριστηθηκαμε στο επακρο
Έχω βρει μια Ellegi με εξωτερικά τσοκ πολύ προσεγμένη για τα χρόνια της......350€....![]()
Πραγματικά είναι ευκαιρία , σε καρτέρι πιστεύω είναι ενα καλό όπλο. Καθαρά σκοτωματα μεχρι 30-35 μέτρα με μαμά τσοκ. Για περπατητο είναι λιγο βαριά . Ο αδερφός μου ευχαριστιέται κυνήγι με δαυτην
Εγραψε η ss παλι σημερα2η μέρα στον αγώνα,
Δυστυχώς δεν πήρα το σκύλο σήμερα με αποτέλεσμα να έχουμε και 2 χαμένες φασσες..
Σήμερα μειώθηκαν οι φασσες (3 κοπάδια μόνο), αντίθετα οι τσίχλες αυξήθηκαν πάλι όπως τις πρώτες μέρες..
![]()
Από εσάς έρχονται εδω,εγώ τα περισσέματα της Δράμας βαράω!!Κωστα μπραβο αλλα ασε να ρθει και καμια Δραμα μερια
Α ρε κωστα ωραιος χαχαχαΑπό εσάς έρχονται εδω,εγώ τα περισσέματα της Δράμας βαράω!!
μπραβω ρε κωστα με την κλαρασουυυυυΚάμπος σερρων σημερα μαζί με την καρλα κατι κινήθηκε σημερα είχε λίγα πουλάκια View attachment 4828View attachment 4829View attachment 4830και εδω από το καρτέρι μαςView attachment 4831τελικα κρατήσαμε 4χέρι και ενα πήρε ο Στρυμώνας θερμοκρασία το πρωι 5 βαθμοί.οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ no6!!
Eπιασες κοντά στην πρώτη γραμμή νομίζω ...Αντε να δούμε .
Προσεξε μη τουφεκισεις τον θεο...εκει που ανεβηκες, καλη συνεχεια Νικολα
Μου έκλεψε το αβαταρ ο σουτζουκ κιοφτε παναθεμα τονΠρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτα τα "ανηφορικα" καρτερια οταν τα πουλια ερχονται απο κατω...
Ειπα να δω καλύτερα Αλεξ όλη την περιοχή . Αν παίζει κάτι κι από που προς τα που .Προσεξε μη τουφεκισεις τον θεο...εκει που ανεβηκες, καλη συνεχεια Νικολα