Δυνατό τουφεκλερι ο μπερετογλουΠρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτα τα "ανηφορικα" καρτερια οταν τα πουλια ερχονται απο κατω...
Δυνατό τουφεκλερι ο μπερετογλουΠρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτα τα "ανηφορικα" καρτερια οταν τα πουλια ερχονται απο κατω...
Ευρύ 686 αλλά σε κάποια κυνηγάει κ μένα ,yilmaz k σε ένα άλλο με μια huglu 103....αλλά άμα ξέρεις να τουφεκας όλα τα όπλα "ίδια" είναι...χαχχαχΔυνατό τουφεκλερι ο μπερετογλου
Τάσο, παρατήρησε προσεκτικά τις βολές στα 2.44', 5.32', 7.02' και 7.43' ...Πρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτα τα "ανηφορικα" καρτερια οταν τα πουλια ερχονται απο κατω...
Και τα πουλια πατσαβουρες ουτε κιχΑυτά ρίχνει στα περισσότερα του βίντεο... Κ δε φασσες κ στις κουρούνες .. είναι δυνατό τουφέκι ο τύπος...
Μην ξηγιεσαι έτσι, τα imperial μου τα έδωσαν απο το διπλανό καρτέρι για να μην πηγαίνω στο αυτοκίνητο επειδή ήταν μακριά και τα τσιχλόνια πέρναγαν right through!Μας εχεις ζαλισει τα μεζεα με τα 28 και πας τα Gorilla Red και τα Imperial κοπιδι...![]()
Καλα σ λεει ο ΑριςΜην ξηγιεσαι έτσι, τα imperial μου τα έδωσαν απο το διπλανό καρτέρι για να μην πηγαίνω στο αυτοκίνητο επειδή ήταν μακριά και τα τσιχλόνια πέρναγαν right through!
Τα gorilla red ήταν αποθημένο από τους διθυράμβους που άκουγα τόσα χρόνια, για το καλύτερο 32αρι στον κόσμο που κόστιζε γύρω στα 7,5 € το κουτί. Τα βρήκα τον Απρίλη με 5,5 στον Σαλαπάτα και πήρα 20 κουτάκια.
Μην το κάνεις και συ σαν μερικούς που νομίζουν ότι έβγαλαν λαγό επειδή εγώ ο ίδιος είπα πως πήρα τα Red για να μου λυθεί η απορία. Τίποτα φοβερό και τρομερό πάντως. Πολύ δυνατό φυσιγγι, δεν.........!
Συνεχισε κωστα εισαι δυναμη !!!Καλημέρα και από τον ομιχλώδη κάμπο των Σερρών!!View attachment 4877δεν βλέπουμε στα 15 μέτρα ακόμα η ομίχλη δεν έχει φύγει μια πέρασε από πάνω μας και την κράτησα!!
Έλα μωρέ πανουτσο μπουρλοτιέρη δύναμηΚαλα σ λεει ο Αρις
Μας ζαλισεις τα @@ καλά καλά και μετα ριχνεις gorilles...
Πίσω gorillaaaaaaa
βρε τρελεεεε αυτοκολιτο με φασα εβαλες στο καπο στο jimniΚαλημέρα απο Βορειοδυτική Μακεδονία.Τα πουλιά στο πρωινό μπάσιμο σε σημείο φωτιά πολύ λίγα. Ο καιρος δεν βοηθάει για κάποιο καλό πέρασμα. Εμείς κατι τσαλακωσαμε και σήμερα. View attachment 4892
...Μεγάλη αλήθεια αυτή φίλε...!αλλά άμα ξέρεις να τουφεκας όλα τα όπλα "ίδια" είναι...
Μια χαρα πολυ ωραιαΚαλημέρα απο Βορειοδυτική Μακεδονία.Τα πουλιά στο πρωινό μπάσιμο σε σημείο φωτιά πολύ λίγα. Ο καιρος δεν βοηθάει για κάποιο καλό πέρασμα. Εμείς κατι τσαλακωσαμε και σήμερα. View attachment 4892
ΒαρααααΤο πρωτο νταουλι επεσε
Αστοχια ενοω ρεΒαραααα![]()
Της επομενες λέω εγώ χαχα χρειάζονται και τα κλαρίνα όλα στο πρόγραμμα είναιΑστοχια ενοω ρε