Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτα τα "ανηφορικα" καρτερια οταν τα πουλια ερχονται απο κατω...

Τάσο, παρατήρησε προσεκτικά τις βολές στα 2.44', 5.32', 7.02' και 7.43' ...
Αυτό κάνεις κι εσύ, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι, και έχεις την αίσθηση ότι ρίχνεις πάνω στο πουλί χωρίς προσκόπευση... Στις 3 πρώτες τουλάχιστον, είμαι σίγουρος ότι και ο παραπάνω τύπος τη στιγμή που ο εγκέφαλός του δίνει την εντολή για πάτημα της σκανδάλης "βλέπει" την κάννη του "πάνω" στο πουλί (ή στο κεφάλι του) ... ;)
Η τελευταία (7.43') είναι καθαρά pull-away ... σε εξαιρετική εκτέλεση.
Όπως εξαιρετικές είναι και οι βολές στα 3.11' και 4.12' με maintained lead ...

Μας εχεις ζαλισει τα μεζεα με τα 28 και πας τα Gorilla Red και τα Imperial κοπιδι... .micle.
Μην ξηγιεσαι έτσι, τα imperial μου τα έδωσαν απο το διπλανό καρτέρι για να μην πηγαίνω στο αυτοκίνητο επειδή ήταν μακριά και τα τσιχλόνια πέρναγαν right through!
Τα gorilla red ήταν αποθημένο από τους διθυράμβους που άκουγα τόσα χρόνια, για το καλύτερο 32αρι στον κόσμο που κόστιζε γύρω στα 7,5 € το κουτί. Τα βρήκα τον Απρίλη με 5,5 στον Σαλαπάτα και πήρα 20 κουτάκια.
Μην το κάνεις και συ σαν μερικούς που νομίζουν ότι έβγαλαν λαγό επειδή εγώ ο ίδιος είπα πως πήρα τα Red για να μου λυθεί η απορία. Τίποτα φοβερό και τρομερό πάντως. Πολύ δυνατό φυσιγγι, δεν.........!

Μην ξηγιεσαι έτσι, τα imperial μου τα έδωσαν απο το διπλανό καρτέρι για να μην πηγαίνω στο αυτοκίνητο επειδή ήταν μακριά και τα τσιχλόνια πέρναγαν right through!
Τα gorilla red ήταν αποθημένο από τους διθυράμβους που άκουγα τόσα χρόνια, για το καλύτερο 32αρι στον κόσμο που κόστιζε γύρω στα 7,5 € το κουτί. Τα βρήκα τον Απρίλη με 5,5 στον Σαλαπάτα και πήρα 20 κουτάκια.
Μην το κάνεις και συ σαν μερικούς που νομίζουν ότι έβγαλαν λαγό επειδή εγώ ο ίδιος είπα πως πήρα τα Red για να μου λυθεί η απορία. Τίποτα φοβερό και τρομερό πάντως. Πολύ δυνατό φυσιγγι, δεν.........!
Καλα σ λεει ο Αρις
Μας ζαλισεις τα @@ καλά καλά και μετα ριχνεις gorilles...
Πίσω gorillaaaaaaa

Καλημέρα απο Βορειοδυτική Μακεδονία.Τα πουλιά στο πρωινό μπάσιμο σε σημείο φωτιά πολύ λίγα. Ο καιρος δεν βοηθάει για κάποιο καλό πέρασμα. Εμείς κατι τσαλακωσαμε και σήμερα. View attachment 4892
βρε τρελεεεε αυτοκολιτο με φασα εβαλες στο καπο στο jimni.well done..well done. και εγω κατι παρομιο στο παπριζ πισω.yelling. εχουμε καλη τρελαααα

Και σήμερα το πρωί φυσικά στο καρτέρι για καμιά μπασιματιάρα φασσούλα, αλλά το μόνο που κατόρθωσα, ήταν να κάνω χάζι από μακριά μόνο ένα χαμηλωμένο 10ρι σμήνος κατά τις 10:15, το οποίο και έφυγε μακριά αντίθετα από εκεί που ήρθε, παίρνοντας μεγάλο ύψος, διότι κάτι τσιχλάδες πάρα πέρα, ντουφέκαγαν τσίχλες την ώρα που αυτό πλησίαζε, δυστυχέστατα... :mad: Μάλλον δεν τις πήραν χαμπάρι καθόλου που είχαν μπει μες στη χούνη, με "ολέθριο" αποτέλεσμα για όλους μας...

Καλημέρα απο Βορειοδυτική Μακεδονία.Τα πουλιά στο πρωινό μπάσιμο σε σημείο φωτιά πολύ λίγα. Ο καιρος δεν βοηθάει για κάποιο καλό πέρασμα. Εμείς κατι τσαλακωσαμε και σήμερα. View attachment 4892
Μια χαρα πολυ ωραια

Status
Not open for further replies.
Back