YouTube, μετά βάζεις το λινκ εδώΕπιστροφή από το καθιερωμένο 5 ήμερο στη Θράκη λοιπόν. Πάντα περνάμε σούπερ, φέτος όμως μας κάνανε τη χάρη και τα πουλάκια, ειδικά το πέρασμα της Κυριακής θα μας μείνει αξέχαστο.
Να είμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε το χόμπυ μας!
Ρε παιδιά πως ανεβάζω βιντεάκια; 140-160 mb είναι το καθένα και μου λέει ότι είναι πολύ μεγάλα για να ανεβουν...
Σώθηκες... Μιλάς με τον γκουρού της τεχνολογίας...YouTube, μετά βάζεις το λινκ εδώ
Αύριο θα γίνει χαμός πατριώτ !Καλημέρα από τα φασσοκάρτερα της Άρτας!!!
Ακόμα τιποτα στον ορίζοντα λίγες τσίχλες οι οποίες έκοψαν πριν λίγο!!!
Για πες τι εννοει ο ποιητής; Γιατί έχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς.Αύριο θα γίνει χαμός πατριώτ !
Και που σαι , κλείσε το γαμοκινητό πριν το μετανοιώσεις .
Κλείνεις τη μαλακία που λέγεται κινητό γιατί όπως και να χει σου αποσπά την προσοχή .Μια το φόρουμ ,μια το φατσοβιβλίο,μια τα ξέκωλα και ξαφνικά σε έχουν καβαλήσει τα γαλάζια ξέκωλα και δεν το εχεις καταλάβει .Για πες τι εννοει ο ποιητής; Γιατί έχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς.
Τζερυ σου περισσεύει καμια;Εφοδιάστηκα και με μια καταπληκτική μάσκα προσώπου για κάλυψη και είμαστε έτοιμοι!!!!!
View attachment 5267
Τζερυ σου περισσεύει καμια;
Να σε δω να επωμιζεις και τι στο κοσμοΕφοδιάστηκα και με μια καταπληκτική μάσκα προσώπου για κάλυψη και είμαστε έτοιμοι!!!!!
View attachment 5267
Πάμε σ ενα βουνό να παίξουμε την φασσα και τον κυνηγό ;Εφοδιάστηκα και με μια καταπληκτική μάσκα προσώπου για κάλυψη και είμαστε έτοιμοι!!!!!
View attachment 5267