Tolis SBE1
Banned
Ωραια τις ζεματισες αλλα λιγο λιγο να μη τις ζοριζεις πολυ και φηγουν γτ θα φερουν κι αλλες πολλες
Ωραια τις ζεματισες αλλα λιγο λιγο να μη τις ζοριζεις πολυ και φηγουν γτ θα φερουν κι αλλες πολλες
Αυτοι ρε ηλια φιλε μου βλεπουν τα πουλια απο τυχη και πανε μας κανουν χαλαστρα μετα αλλα τι να πεις ο καθε ενας κανει οτι θελει εγω χαιρομε παντως γτ θα καψουν ολα τα καρτερια και μετα θα μεινει το δικο μου και δε μπωρουν να ερθουν ξενοι εκει στη ζουγκλα μου χαχαΣήμερα έξοδος σε γνωστή περιοχή του νομού με αρκετό τουρισμό... Απ τα πρώτα πουλιά που ξεκούρνιασαν καταλάβαινες οτι τις προηγούμενες μέρες φαγαν τουφεκίδι και δεν πλησιάζαν ούτε κατα πλάτος ούτε κατα ύψος, όλες στο θεό και γραμμή πανω απ το γκρεμό.
Μονο ενα παλικάρι ξέχασε να βγάλει το μειωτήρα και του φεύγαν οι 5ρες σε όποιο κοπαδι έβλεπε... φασσα πάντως δεν ειδα απο κανέναν να ξεκρεμάει, (ποσο μαλλον να πέφτει σέκος).
Αύριο παλι σε άλλο μερος...
Μπράβο παίχτη !
Αν θες πέρασε και από δω να μας πεις δύο λόγια για εσένα.Πάλι στις επαλξεις της πρεβεζας αύριο.... για να δούμε....ΜΟΝΟ ΦΑΣΣΑ
Μπραβο ρε φιλε. Εκει τις κρύβετε τις ξεκωλιάρες και δεν τις βρίσκουμε ;
![]()
Κάνω διαχείριση τώρα κάμποσα χρόνια για να έχω κάθε χρόνο απο λίγες.Ωραια τις ζεματισες αλλα λιγο λιγο να μη τις ζοριζεις πολυ και φηγουν γτ θα φερουν κι αλλες πολλες
Τελος Νοεμβρη λεω να κατέβω Κρήτη για να δω πως παει η διαχειρηση.....Κάνω διαχείριση τώρα κάμποσα χρόνια για να έχω κάθε χρόνο απο λίγες.![]()
Οπότε γουστάρεις!Τελος Νοεμβρη λεω να κατέβω Κρήτη για να δω πως παει η διαχειρηση.....![]()
Πάντα θα είσαι τα μάτια μου από πίσω Γατούλη....Πάλι στις επαλξεις της πρεβεζας αύριο.... για να δούμε....ΜΟΝΟ ΦΑΣΣΑ
Μπράβο ρε Μύρο....
Ήταν η μέρα σου σήμερα.....
Η καλύτερη παρέα!! Και στα ταιρια της!Αρκετά κοπάδια σήμερα σε εμάς αλλά σε μεγάλο ύψος,σε εμένα ήρθε ένα κοπαδακι λίγο βολικό και πήρα μια και άλλη μία μου έφυγε λαβωμένη,είχα πάρει και την κόρη μου σήμερα μαζί και ξετρελαθηκε.
.
Μπραβο φιλε,να χαιρεσαι την κορακλα σου!!Αρκετά κοπάδια σήμερα σε εμάς αλλά σε μεγάλο ύψος,σε εμένα ήρθε ένα κοπαδακι λίγο βολικό και πήρα μια και άλλη μία μου έφυγε λαβωμένη,είχα πάρει και την κόρη μου σήμερα μαζί και ξετρελαθηκε.
.
Το πουγκί είναι γεμάτο φάσσες ;Σήμερα η μέρα ξημέρωσε διαφορετική από τη χθεσινή .
Το ελαφρύ βοριαδάκι και η ψύχρα σε προδιέθεταν για κατι καλυτερ. Οτι δηλαδή σημερα ίσως γίνει κάποιο καλό μπάσιμο.
Όντως γύρω στις 7:20 φάνηκαν τα δύο πρώτα κοπάδια από μακριά και χαμηλωμένα ,από 30 με 50 πουλιά το καθένα τα οποία έκαναν κύκλους και φαινόταν σαν να ήθελαν να ψάξουν την περιοχή ή να καθίσουν να ξεκουραστούν.
Εκείνη τη στιγμή πίσω και αριστερά μου σκάνε πάνω από το λόφο γύρω στα είκοσι πουλιά γλειφοντας τις κορφες των δεντρων.Με το που γυρίζω ξαφνιάζονται και βουτάνε στην πλαγιά ,στρίβουν και βουτανε κατω. Προλαβαίνω όμως και με μια ντουφεκια και παλι με το formula206 ,πήρα μια. Απ οτι φαίνεται ,όλο στο 1-0 θα με έχουν οι ξεκωλιάρες.
Απο κει και μετα και μεχρι τις 11 δεν ξαναφάνηκε τιποτα.
Παντως ντουφεκιές περα απο 3 με 4 δεν ακουσα σε όλη την περιοχή.
Αν θεωρήσω ως καλο οιωνό τα πουλια που ειδα σήμερα ,ίσως η αυριανή ή οι επομενες μέρες να ειναι καλυτερες.
image storage