Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πουγκί είναι γεμάτο φάσσες ;

Μαρτυριάρη. .very funny.

Πάρα πολλά πουλιά σήμερα στην Πελοπόννησο... Μπουλούκια 100αρια 200αρια 30αρια 50αρια ένας χαμός....Ένα ζευγάρι ντουφέκισα μάδησα την μία και έφυγε...Θα πρέπει να κόβουμε εισιτήρια αύριο από τον κόσμο
Εμαθα κι εγω οτι μπηκαν πολλα κοπαδια αλλα πολυ ψηλωμένα με πορεια προς Πατρα και Ιόνιο. Αυρα σιγουρα συνεχιζαν για νοτια.

Μαρτυριάρη. .very funny.

Εμαθα κι εγω οτι μπηκαν πολλα κοπαδια αλλα πολυ ψηλωμένα με πορεια προς Πατρα και Ιόνιο. Αυρα σιγουρα συνεχιζαν για νοτια.
Αξιόπιστες οι πηγές σου...Αν δεν ήταν οι γνωστοί μαλάκες γύρω γύρω θα κάναμε καλή δουλειά Μητσάρα!

Αξιόπιστες οι πηγές σου...Αν δεν ήταν οι γνωστοί μαλάκες γύρω γύρω θα κάναμε καλή δουλειά Μητσάρα!
Αυτοι ειναι σαν τα μανιτάρια. Τους συναντάς παντού αυτη την εποχή και ειδικα τέτοιες μερες ,πόσο μάλλον που ειναι τριήμερο.

Πάρα πολλά πουλιά σήμερα στην Πελοπόννησο... Μπουλούκια 100αρια 200αρια 30αρια 50αρια ένας χαμός....Ένα ζευγάρι ντουφέκισα μάδησα την μία και έφυγε...Θα πρέπει να κόβουμε εισιτήρια αύριο από τον κόσμο
Το μόνο σίγουρο τα εισιτήρια Νικόλα...
Κάτσε στην είσοδο... .sarcastic.

Το μόνο σίγουρο τα εισιτήρια Νικόλα...
Κάτσε στην είσοδο... .sarcastic.
Μπααα φίλε δεν θα πάρω θέλω τα νεύρα μου ήρεμα όχι σαν τον άλλο τον καραγκιόζη που ήρθε και έκατσε στα 20 μέτρα από πάνω μου στις 7 το πρωί κυριλέ και εμάς με έκοψε το κρύο από το προηγούμενο απόγευμα στις 8 για να πιάσουμε εκεί που θέλουμε χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν...

Μπααα φίλε δεν θα πάρω θέλω τα νεύρα μου ήρεμα όχι σαν τον άλλο τον καραγκιόζη που ήρθε και έκατσε στα 20 μέτρα από πάνω μου στις 7 το πρωί κυριλέ και εμάς με έκοψε το κρύο από το προηγούμενο απόγευμα στις 8 για να πιάσουμε εκεί που θέλουμε χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν...
Δυστυχώς ρε Νικόλα.....από τέτοιους...............γεμάτος ο τόπος φιλαράκι....δν υπάρχει λογική από δαύτους.

Να νε καλα αυτοι που τουφεκανε στα 100+ μετρα και ερχετε καμια κατα μενα οσπου μια μερα θα τους κανωτα ιδια να δουμε αν ξαναρθουν
Μπράβο ρε Τόλη σαν κοτόπουλο είναι συνέχισε το ροκανισμα!!! .sarcastic.

Σήμερα το πρωί φάνηκε νωρίς ένα 20άρι το οποίο πέρασε μακριά... Αργότερα είδα και μια δυάδα η οποία ερχόταν "λουκούμι" σε έναν φίλο βετεράνο κυνηγό αλλά αυτός... "κοιμότανε τον ύπνο του δικαίου" και μόλις ξύπνησε ήτανε ήδη πολύ αργά...! Συμβαίνουν κι αυτά...
Αυτά όλα κι όλα...

Σήμερον περι την 7ην πρωινήν η Ελλάς θα δεχτει εισβολην απο γαλάζια ξέκωλα.
Ολοι στις επάλξεις,στις ράχες και στα βουνά, να βροντοφωνάξωμεν το ΟΧΙ σε καθε εισβολέα.
.sarcastic.
Μηνυμα εληφθην.stop
Πολεμιστε με σθενος και πυγμην.stop
Μην εκλαμπανιασετε τας ραχες προκαλυψεως.stop
Επανω και τς φαγαμε.
Σημα απο μενα για σενα καθαρο.

Τελικά ο εχθρός έκλασε μέντες και οπισθοχώρησε . .yel.
Και σήμερα μία από τα ίδια και μινάμε πάλι στο 1-0 .
Σήμερα διάλεξα να καθίσω από την άλλη πλευρά μία και ήταν καλύτερα όπως βγαίνουν τα πουλιά τις προηγούμενες ημέρες αλλά οι καριόλες σήμερα ήρθαν από κει που καθόμουνα τις δύο προηγούμενες μέρες και μαλιστα σαν φαντομάδες. Πάρα πολύ στρωτά πάνω στα δέντρα και απο χαμηλά , με αποτέλεσμα να σκάσουν μπροστα μου ξαφνικά και αμέσως να διπλωσουν απ την άλλη πλευρα στην πλαγιά μέσα στα δέντρα.
Ευτυχώς τουλάχιστον που πρόλαβα και πήρα μία η οποια και με ταλαιπώρησε μισή ώρα για να την βρω .
Παει κι αυτη η μερα και για μπασιμο ,εδω τουλάχιστον ,ουτε λογος να γινεται. Μετα τα δυο κππαδια που ειδα χθες ,πιστευα σε κατι καλύτερο σήμερα .
Αυτα τα πουλιά ήταν γύρω στα 8 και περνάνε καθε μέρα με διαφορετικό τρόπο.

image uploading service

Last edited:
Καλημερα σε ολους απο την μαρτυρικη Ηπειρο!

3ημερο κυνηγι φασσας......με λιγα λογια...κλαμα!
Αν και καθε μερα βλεπαμε 10 τουλαχιστον κοπαδια....αυτα πετουσαν στον Θεο. Μικρα σχετικα κοπαδια..τα οποια μαλλον ειναι ντοπιαρικα...και εχουν φαει τοσο τουφεκιδι...οπου πλεον δεν πετανε σε υψος καλης βολης.

Μιλωντας με Ζακυνθινους που εχουν πιασει καρτερια απο τις 14/10.....φετος τα μπασιματα ειναι απελπισια στην Ηπειρο.

Αυτα...γιατι πρεπει να ετοιμαστω για την επιατροφη! Τα υπολοιπα....αυριο!

Τελικά ο εχθρός έκλασε μέντες και οπισθοχώρησε . .yel.
Και σήμερα μία από τα ίδια και μινάμε πάλι στο 1-0 .
Σήμερα διάλεξα να καθίσω από την άλλη πλευρά μία και ήταν καλύτερα όπως βγαίνουν τα πουλιά τις προηγούμενες ημέρες αλλά οι καριόλες σήμερα ήρθαν από κει που καθόμουνα τις δύο προηγούμενες μέρες και μαλιστα σαν φαντομάδες. Πάρα πολύ στρωτά πάνω στα δέντρα και απο χαμηλά , με αποτέλεσμα να σκάσουν μπροστα μου ξαφνικά και αμέσως να διπλωσουν απ την άλλη πλευρα στην πλαγιά μέσα στα δέντρα.
Ευτυχώς τουλάχιστον που πρόλαβα και πήρα μία η οποια και με ταλαιπώρησε μισή ώρα για να την βρω .
Παει κι αυτη η μερα και για μπασιμο ,εδω τουλάχιστον ,ουτε λογος να γινεται. Μετα τα δυο κππαδια που ειδα χθες ,πιστευα σε κατι καλύτερο σήμερα .
Αυτα τα πουλιά ήταν γύρω στα 8 και περνάνε καθε μέρα με διαφορετικό τρόπο.

image uploading service

Ωραιο κοντακι εχεις φτιαξει φιλε μου

Status
Not open for further replies.
Back