Μπραβο ρε Νικο!
Πάνω ή κάτω ;
Φάνηκαν καινούργια πουλιά;
Μπραβο ρε Νικο!
Β.Ευβοια? Απο που εισαι φιλε?Καλημέρα
Για μένα ο σωστοσ φασσοκυνηγος που σέβεται τον κόπο του για να βρει τα πουλιά δεν αφήνει αποδείξεις της παρουσίας του στον τόπο. Έτσι διατηρεί και το περιβάλλον καθαρό. Μπάσιμο τσιχλασ χθες προχθεσ μόνο μερικές πιασμένες συνεχεια σε θερισμένα καλαμπόκια για καμία φασσα ούτε την είδα πάλι καλά που υπάρχουν και πολλά μάλιστα αγριοπεριστερα και έκανα μερικές τουφεκιές, Β.Εύβοια
Κάτω . Σήμερα το απόγευμα φάνηκαν . Όχι πολλά όμως . Αύριο σκέφτομαι να πάω πάνω . Βρέχει πάνω κι το σκέφτομαι ...Μπραβο ρε Νικο!
Πάνω ή κάτω ;
Φάνηκαν καινούργια πουλιά;
Μπραβο Νικο!!!Για πανω δεν ξερω...ρισκο ειναι σε μας....βαρυς ακομη ο καιρος
Μπράβο Νίκο, καλά σου πήγε το απόγευμα.
Ναι όντως .Μπραβο Νικο!!!Για πανω δεν ξερω...ρισκο ειναι σε μας....βαρυς ακομη ο καιρος
Καλησπέρα leoΤην καλησπέρα μου . Μπραβο Νικολα..
Για τα μερη που λέμε επανω,δεν εχει βροχή Νίκο .Ανέβα μπας και τις πετύχεις τις καριόλες πριν το ΣΚ.Κάτω . Σήμερα το απόγευμα φάνηκαν . Όχι πολλά όμως . Αύριο σκέφτομαι να πάω πάνω . Βρέχει πάνω κι το σκέφτομαι ...
Κατάγομαι από την περιοχή Μαντουδίου αλλά μένω ΧαλκίδαΒ.Ευβοια? Απο που εισαι φιλε?
Εγω ειμαι βορειοτερος! Το Σαββατο θα ανεβω να δω την κατασταση στα ψηλα!Κατάγομαι από την περιοχή Μαντουδίου αλλά μένω Χαλκίδα
Κατι κάνειςΚαλό μήνα φασσαδες κάμπος σερρων με ψιλόβροχο το πρωι κινήθηκαν λίγα πουλάκια πήρα στο χέρι 4 και έχασα και 2 δεν είχα παρει το τέρας μαζί μου σημερα!!View attachment 5595οπλο beretta a 350 τσοκ kicks full φυσίγγι ΑΟ νο4!!
Το ίδιο εργαλείο έχουμε πούπουλο φοβερή καραμπίνα
Ωραίος ο Κώστας !!!!! ....έφυγε ο @Alex76 και ξανάρθαν τα πουλιάΚαλό μήνα φασσαδες κάμπος σερρων με ψιλόβροχο το πρωι κινήθηκαν λίγα πουλάκια πήρα στο χέρι 4 και έχασα και 2 δεν είχα παρει το τέρας μαζί μου σημερα!!View attachment 5595οπλο beretta a 350 τσοκ kicks full φυσίγγι ΑΟ νο4!!
Και να σου πουν ‘ όχι στο σωρό σημάδεψε μια ‘ !!!!
αρχισε το ροκανισμα παλι!αυτα ειναι!Καλό μήνα φασσαδες κάμπος σερρων με ψιλόβροχο το πρωι κινήθηκαν λίγα πουλάκια πήρα στο χέρι 4 και έχασα και 2 δεν είχα παρει το τέρας μαζί μου σημερα!!View attachment 5595οπλο beretta a 350 τσοκ kicks full φυσίγγι ΑΟ νο4!!
το να ριξεις στο σωρο και να μην πεσει καμια το σκέφτεσαι??? Δυα φαρμακεια χαπια δεν θα σε φτανουν για να κοιμηθεις το βραδυΚαι να σου πουν ‘ όχι στο σωρό σημάδεψε μια ‘ !!!!![]()
Μην γελάτε καθόλου έχω δει σε κοπάδι 500αρι να αδειάζουν 2 καραμπίνες και να μην πέφτει τίποτα!!το να ριξεις στο σωρο και να μην πεσει καμια το σκέφτεσαι??? Δυα φαρμακεια χαπια δεν θα σε φτανουν για να κοιμηθεις το βραδυ![]()