Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βιάζεστε παρά πολύ μάγκες για να κρίνεται τη χρόνια στις φασσες από τώρα είναι παρά πολύ νωρίς από τώρα τα πράγματα θα κριθούν από αρχές Δεκέμβρη και μετά που θα φανεί η φασσα στην άρια μέχρι τότε θα δουλέψει ο δέντρος,πάντως εδώ στις Σέρρες μέχρι τώρα έχει παρά πολύ παιχνίδι περισσότερο από κάθε άλλη χρόνια που θυμάμαι μέχρι τώρα από αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τώρα δεν πέρασε μέρα που να πήγα και να μην έκανα πουλιά,πέρυσι στις Σέρρες όλο τον Οκτώβρη πολύ λίγες μέχρι και τέλη Νοέμβρη νεκρά και από εκεί και μετά γινόταν χαμός!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Με νοτιάδες και 21,22 βαθμούς είναι δύσκολα τα πράγματα

Διαβάζω αλλά έχω και φίλους έξω που μου λένε ότι είναι φουλ στα πουλιά εκτός μπεκάτσας παπιά δε μιλάμε για πολλά πουλιά

Τα πουλιά είναι ακόμα Ευρώπη ο μεγαλύτερος πληθυσμός και είναι λογικό

Έχω φίλο Ρουμανία που ακόμη βαράει ορτύκια

Όλα θα γίνουν τέλος του μήνα έτσι θέλω να πιστεύω που πέφτει λίγο η θερμοκρασία

10 πουλιά είδαμε όλα και όλα και είχε πλάκα γιατί περνάει το κοπαδάκι απο μένα ρίχνω μια τουφεκιά παίρνω μια.. Μετά απο καμιά ώρα βλέπω 9 πουλιά (Ήταν σίγουρα το ίδιο κοπάδι) τουφεκάει ο φίλος 2 τουφεκιές παίρνει άλλη μια.. Και το απόγευμα μου ξαναπέρασαν 8 (Πάλι το ίδιο κοπάδι) και πήρα άλλη μια.. .sarcastic... Τώρα πρέπει να έιναι 7..

10 πουλιά είδαμε όλα και όλα και είχε πλάκα γιατί περνάει το κοπαδάκι απο μένα ρίχνω μια τουφεκιά παίρνω μια.. Μετά απο καμιά ώρα βλέπω 9 πουλιά (Ήταν σίγουρα το ίδιο κοπάδι) τουφεκάει ο φίλος 2 τουφεκιές παίρνει άλλη μια.. Και το απόγευμα μου ξαναπέρασαν 8 (Πάλι το ίδιο κοπάδι) και πήρα άλλη μια.. .sarcastic... Τώρα πρέπει να έιναι 7..

Παρτε λεβεντακο μου κανενα σοβαρο οπλο να μαζευετε καμια ακομα, αλλιως παρτε μονοκανο, μια μια καθε φορα να το παιζετε κ ιστορια... .love.

Παρτε λεβεντακο μου κανενα σοβαρο οπλο να μαζευετε καμια ακομα, αλλιως παρτε μονοκανο, μια μια καθε φορα να το παιζετε κ ιστορια... .love.

Διαχείριση αγαπητέ Σαμπάνη.. Με την πρώτη 3αρα τα πουλιά θα σου είχαν έρθει στον Ταύγετο.. Αφού τα ξέρεις μωρή μουσίτσα.

Νοτιοκεντρική Στερεά αγαπητέ Κυριάκο...
Και ένας φίλος που έχει φάει πολλές μέρες σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία τα ίδια χάλια με σένα μου περιγράφει....
Τι να πω, μετά από το ονειρικό πέρασμα στις 20/10 στο Σουφλί πίστευα ότι θα κατέβουν πολλά πουλιά και προς εμάς. Δεν απελπιζομαι όμως, έχει πολλά πουλιά πίσω...

Είναι ακόμα νωρίς, πολύ νωρίς για τον καιρο που κάνει κ για τις διευθύνσεις των ανέμων.. Κ εδώ σε εμάς, Μακεδονία, σχετικά λίγα τα περασματα έως τώρα, ντόπια αρκετά κ εξαιτίας αυτών οι καρπώσεις καλές σχετικά.. Τα πουλιά θα περάσουν όμως....

Και τι δε θα έδινα γιά ένα τέτοιο καρτέρι...

Αν σπάσεις το αμάξι σου....αν κάνεις αμέτρητα χιλιόμετρα...αν "κάψεις" πολλές μέρες στο βουνό...τότε είνα σίγουρο ότι θα βρείς όχι ένα....αλλά αρκετά τέτοια καρτέρια!

Λένε...η πέρδικα θέλει πόδια....και η φάσσα αμάξι!

Η φάσσα...δεν είναι τσιχλοκάρτερο!

Φιλικά!!

Αν σπάσεις το αμάξι σου....αν κάνεις αμέτρητα χιλιόμετρα...αν "κάψεις" πολλές μέρες στο βουνό...τότε είνα σίγουρο ότι θα βρείς όχι ένα....αλλά αρκετά τέτοια καρτέρια!

Λένε...η πέρδικα θέλει πόδια....και η φάσσα αμάξι!

Η φάσσα...δεν είναι τσιχλοκάρτερο!

Φιλικά!!
Και επισης όρεξη και ποδάρια για. περπάτημα αφου αφησεις το αμάξι.
Εκει το χαλάνε οι περισσότεροι.

Status
Not open for further replies.
Back