Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
@ilias_sp πολλοί νομίζουν οτι η φάσσα είναι τσίχλα γιαυτό και δεν μπορούν να καταλάβουν και παρεξηγούν το οτι δεν λέμε μέρη και νομούς και καρτέρια κλπ.. Άμα ο άλλος έχεις σπάσει το αμάξι του στο βουνό κάποιες μέρες και έχει χαλάσει και κανά 2 ντεπόζιτα βενζίνα και βρει κάποια πουλιά δεν θα στο πει ρε φίλε και καλά θα κάνει.. Έχουμε πει οτι η φάσσα είναι ο συνδυασμός των 2 Χ.. Χρόνος-Χρήμα.. Άπο κει και πέρα.. Ή έχεις κονέ με βοσκούς-ντόπιους στα χωριά που πας και τους κάνεις και το δωράκι τους.. Ή σπάς αμάξι και πόδια.
.my man. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις γατάκι ;

Αδερφέ καλά κάνεις, κι εγώ μαζί σου. Γιατί μου απαντάς εμένα όμως; Δεν σχολίασα κάτι από αυτά που έγραψες.
Ως "αφορμή" πιάστηκα απ το σχόλιο σου αλλά απάντησα πιο γενικά. Κακώς το έβαλα σαν να απαντάω προσωπικά σε εσένα.

Που ,εις την δύσην ;; .sarcastic.
.my man. Λες ε ; Γι αυτο έσπασα γόνατο και μέση ;

χωρίς πλάκα τώρα,όταν ήμουν σε άλλη δουλειά πριν ανοίξω το μαγαζί,είχα ελέυθερο το ΣΚ έφευγα από Παρασκεύη πάλι όμως είτε σαν φιλοξενούμενος είτε με πληροφορία ,,τώρα τα έχω ξεχάσει αυτά γιατί μπορώ να λείψω το πολύ 2 μέρες και όχι πάντα ( η μια το ρεπό μου και η άλλη να φάει στρίμωγμα η κοπέλα που θα την πληρώσω φυσικά ) στις δύο αυτές μέρες δεν κάνεις τίποτα απολύτως ειδικά για φάσσα αν πας ξεκάρφωτος να αρχίσεις το ψάξιμο,,,μόνο να σε περιμένει φίλος να σε πάει συστημένο οπότε εγώ ανήκω στην κατηγορία του φλώρου Αθηναίου με τα δώρα που λέει και ο Τζέρυ .sarcastic.

Το να μην θελω να βγάλω ντελάλη δημόσια εσυ το λες μυστικοπάθεια; Στα μερη που κυνηγάς δωσε και στίγμα αν θες, για τα μερη που κυνηγάω επιλέγω εγω αν θελω να πω κατι δημόσια ή όχι.

Φιλε δεν το λεω για να μην μου χτυπήσουν τις φασσες, δεμένες δεν τις εχω, σημερα ειναι αυριο δεν ειναι, όσο δικές μου ειναι αλλο τοσο ειναι και δικές σου.
Οποιος θελει ας μου στειλει μήνυμα και τον παω μεχρι και στο καρτέρι. Το θέμα μου ειναι με τη σαρα και τη μαρα που μπαινει στις ομαδες και στα forum μονο και μόνο για τα έτοιμα. Που μάθανε να τους πανε μια ζωη οι αλλοι για κυνηγι και δεν δέχονται να λασπώσουν το αμαξάκι ή να κάψουν λίγη παραπανω βενζίνη για να πανε να ψαξουν... δημόσια οχι νομό, ουτε περιφέρεια δεν ξαναγράφω...
Νομο ζήτησε ο άνθρωπος νομο όχι στίγμα δλδ αν γράψεις πχ νομο Ιωαννίνων αυτόματα μαρτυρησες τα καρτερια?????επαναλαμβανω νομο!!!!!ημαρτον!!!

Μπράβο ρε Ηλία

Για τα μέρη τώρα έχω να πω πολλά αλλά και ο φίλος που στεναχωρήθηκε γιατί δεν ανέφερες τον νομό δεν έχω σχόλιο χα χα χα

Ένα απλό ψάχνεις βρίσκεις εεεεεεε θέλει χιλιόμετρα και όρεξη
Άλλο στενοχώρια άλλο απογοήτευση για τον τρόπο σκέψης!!!!εχει διαφορά!!!!!

Το σωστό δεν είναι να μην σου πει ο άλλος ψέματα.

Το σωστό είναι να μην Ρωτάς που πήγε ο άλλος κυνήγι....
Γιατί τότε ο άλλος θα σε απαντήσει πολύ ευγενικά με ένα μεγάλο ψέμα.

Πρώτα κοιτάς να μην φέρεις τον άλλον σε δύσκολη θέση. Και μετα κρίνεις.....
Ναι ρε φιλε στο μυαλο μου εισαι...Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω...Εγω ποτέ δεν ρωταω πού...για να μην φερω τον αλλο σε δυσκολη θεση...Δυστυχως ομως(δεν μιλαω για εδω μεσα αλλα για συντοπιτες μου) οι περισσοτεροι θα ξεκινησουν απο ''που τα βρηκες;'' κ μετα θα σου πουν καμια καλη κουβεντα...

Το σωστό δεν είναι να μην σου πει ο άλλος ψέματα.

Το σωστό είναι να μην Ρωτάς που πήγε ο άλλος κυνήγι....
Γιατί τότε ο άλλος θα σε απαντήσει πολύ ευγενικά με ένα μεγάλο ψέμα.

Πρώτα κοιτάς να μην φέρεις τον άλλον σε δύσκολη θέση. Και μετα κρίνεις.....
φίλοι μου εγώ δεν είπα να ρωτήσεις τον ξένο τα λόγια μου ήταν ξεκάθαρα μίλησα για ανθρώπους γνωστούς ανθρώπους που σε ξέρουν ,δεύτερον εγώ δεν είπα να σου πουν το μέρος εγώ είπα αντρικια να σου πουν δεν σου λέω ,τρίτον ξέρετε όλοι μετά από χρόνια γινόμαστε κυνηγαρεοι και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν γεννηθηκαμε με τους τόπους που περνούν οι φασσες ούτε με τους τόπους που κρατάνε μπακατσες ,όλοι από κάποιον μάθαμε κάποιον ακούγαμε κάποιος μας έμαθε τα βασικά ,τώρα οκ εάν υπάρχουν και κάποιοι που είναι αυτοδίδακτοι και όλα τα μέρη που κυνηγάνε τα μάθανε μόνοι τους μεγια τους με χαρά τους ,εγώ πάντως τέτοιους δεν ξέρω κανέναν .Που είναι το κακο φίλοι μου σε έναν πιτσιρικά που κυνηγάει και αγαπάει το κυνήγι να του πω ένα μπεκατσομερος ,που είναι το κακο κάποιος να με ρωτήσει που πήγα και βαρεσα μπεκάτσες .Εγώ κύριοι όταν ήμουν πιτσιρίκος με το πάθος που είχα δεν ντραπικα καθόλου να ρωτησω μεγαλύτερους και πιο έμπειρους από εμένα που να πάω κυνήγι μερικοί μου είπαν και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου ,άλλοι δεν μου είπαν σκασιλα μου ,παράλληλα σαφέστατα και βρήκα και μέρη μόνος μου ,όπως σαφέστατα και εγώ δικά μου μέρη που μόνος μου έχω βρει και δεν θα εκθεσω μέρος που μου είπε άλλος θα τα πω σε νέους ανθρώπους με χαρά .Κύριοι καλό είναι να προστατεύουμε κάποια μέρη που το 60% από αυτά κάποιος μας το είπε αλλά μην πηγαινουμε λ και στην άλλη άκρη του στυλ δεν είναι ωραίο να ρωτάς τον άλλον που πήγε κυνήγι ,διότι κύριοι όλοι μας εμεσα η άμεσα ρωτήσαμε και έτσι μάθαμε !!!!!!πολλές φορές ξέρετε μου έχουν πει και μέρη να πάω για μπεκάτσες χωρίς να το ζητήσω ,αυτούς μάλλον πρέπει να τους κάψουμε στην πυρά !!!

Μάλλον εσύ δεν Κατάλαβες τι είπα. Καθ θα ανήκεις στην κατηγορία που δεν την έχεις πατήσει από κανέναν.
Το πάθημα σου γίνεται μάθημα.
Τώρα για μένα προσωπικά όλα μα όλα τα μέρη μου τα έμαθα μόνος μου. Γιατί με ανάγκασε το πάθος μου. Να ψάξω να βρω.
Πότε δεν ρώτησα κανέναν....

ΥΓ. Όταν θα κάψεις 3 4 μπεκατσομερη τότε έλα να τα πούμε...
Συμφωνώ απόλυτα
Εγώ μια πληροφορία την εμπιστεύομαι μόνο όταν αυτός που θα μου την πει δεν κυνηγάει το συγκεκριμένο θήραμα .......

Αν είναι έτσι φίλε ποιος ο λόγος να επίμενεις και να ρωτάς?? Φυσικά και δεν θα ανεβάσει κάποιος επακριβώς σημείο εκτός αν είναι ντιπ μλκς και αυτό πάλι χωρίς θέληση.
Εάν το όλο ζήτημα είναι ο νομος, είναι απλό πάει κάποιος Γρεβενά και ψάχνει μέρα νύχτα.

Status
Not open for further replies.
Back