Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δε νομίζω να αλλάξουν τα πράματα σημαντικά ως τα τέλη του μήνα και αρχές Δεκέμβρη. Που το στηρίζω αυτό? Στο γεγονός ότι δεν έχει μπει τίποτα και από τις παρακολουθήσεις οι εγκαταστάσεις είναι αμελητέες. Τεσπα καλή μου έξοδο αύριο στα λίγα ντόπια που θα κατά στρώσω σχέδιο να τουφεκισω.
Μου την εδοσε τόσο πολύ που πήρα κάποια εξπρές να ρηξω .sarcastic.

Προφανώς εννοεις κουρούνα Ηλία. Γινεται συχνά λόγος για κόρακες και εννοούμε κουρούνες.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων . ;)
Ναι Δημήτρη, κουρούνα ήταν. Και 'γω πολλες φορές τα λεω όλα "κοράκια"..ασχετα αν ειναι κουρούνες,χαβαρόνια,καργιες κλπ...

Δε νομίζω να αλλάξουν τα πράματα σημαντικά ως τα τέλη του μήνα και αρχές Δεκέμβρη. Που το στηρίζω αυτό? Στο γεγονός ότι δεν έχει μπει τίποτα και από τις παρακολουθήσεις οι εγκαταστάσεις είναι αμελητέες. Τεσπα καλή μου έξοδο αύριο στα λίγα ντόπια που θα κατά στρώσω σχέδιο να τουφεκισω.
Εισαι καλος για παρηγοριά . .yel.

Μια από τα ίδια αύριο και εμεις θα κάνω μια βόλτα μήπως σταθουμε τυχεροί. Ποια express πήρες τα αμερικανικά ή τα ελληνικά?

Έκανα και εγώ την βόλτα μου το πρωί γιατις φασσουλες αλλά όπως λέει και η παροιμία η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Παρέα σήμερα είχα την κόρη και τον σπρινγκερακο μου,μετο που κατεβαίνω απο το αμάξι μου πέφτει το κινητό σε μια μικρή λομπα με νερό με αποτέλεσμα να κλείσει και να μην ανοίξει ξανά (πριν λίγο πήρα καινούργιο) ωραία λέω ξεκινήσαμε, αφού κάτσαμε στο καρτέρι μετά απο κάνα 20 λεπτό βλέπω ένα κοπάδι φασσες γύρω στα 60 με 70 πουλιά να έρχονται κατευθείαν απάνω μας,λέω στην κόρη να κάτσει κάτω και να μην κουνηθεί καθόλου αλλά τελευταία στιγμή πριν σκάσουν τα πουλιά επάνω μας κουνιέται για να τις δει καλύτερα και τα πουλιά άρχισαν να γυρίζουν,εκεί προλαβαίνω τις τελευταίες και τις ρίχνω 2 τουφεκιές με αποτέλεσμα να σπάσω το φτερό από μια και αυτή να πάει να πέσει στη απέναντι ράχη.Γρηγορα πάμε στο αυτοκίνητο για να πάμε να βρούμε την φάσσα (είχα βάλει καλό σημάδι που είχε πέσει), φτάνουμε στο σημείο με δυσκολία γιατί ο δρόμος από τις πολλές βροχές έχει κοπεί,κατεβάζω τον Δία και πάω στη μεριά που είχα βάλει σημάδι,μετά από 2 λεπτά ψάξιμο καταφέρνει ο σπρινγκερακος μου και την βρίσκει,ωραία λέω τυχεροί είμαστε πάμε να την κάνουμε, όπως πάμε να φύγουμε γλιστράει το αμάξι και πέφτουμε σε μια νεροφαγια του χωματόδρομου και κολλάμε, κινητό δεν έχω να ειδοποιήσω κάποιον και επί μία ώρα περίπου προσπαθούσα να το ξακολισω μόνος μου με αποτέλεσμα στο τέλος αφού έχω κόψει σχεδόν όλα τα κλοναρια από μια βελανιδιά να καταφέρω να βγω.....
Υ.Γ άμα δεν είχε κουνηθεί η κόρη μου θα είχα κατεβάσει πολλά ξεκολα....
Και το καλό που μου είπε μετά "Μπαμπά σήμερα στο κυνήγι πέρασα τέλεια ήταν ωραία η περιπέτεια μας".....

Έκανα και εγώ την βόλτα μου το πρωί γιατις φασσουλες αλλά όπως λέει και η παροιμία η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Παρέα σήμερα είχα την κόρη και τον σπρινγκερακο μου,μετο που κατεβαίνω απο το αμάξι μου πέφτει το κινητό σε μια μικρή λομπα με νερό με αποτέλεσμα να κλείσει και να μην ανοίξει ξανά (πριν λίγο πήρα καινούργιο) ωραία λέω ξεκινήσαμε, αφού κάτσαμε στο καρτέρι μετά απο κάνα 20 λεπτό βλέπω ένα κοπάδι φασσες γύρω στα 60 με 70 πουλιά να έρχονται κατευθείαν απάνω μας,λέω στην κόρη να κάτσει κάτω και να μην κουνηθεί καθόλου αλλά τελευταία στιγμή πριν σκάσουν τα πουλιά επάνω μας κουνιέται για να τις δει καλύτερα και τα πουλιά άρχισαν να γυρίζουν,εκεί προλαβαίνω τις τελευταίες και τις ρίχνω 2 τουφεκιές με αποτέλεσμα να σπάσω το φτερό από μια και αυτή να πάει να πέσει στη απέναντι ράχη.Γρηγορα πάμε στο αυτοκίνητο για να πάμε να βρούμε την φάσσα (είχα βάλει καλό σημάδι που είχε πέσει), φτάνουμε στο σημείο με δυσκολία γιατί ο δρόμος από τις πολλές βροχές έχει κοπεί,κατεβάζω τον Δία και πάω στη μεριά που είχα βάλει σημάδι,μετά από 2 λεπτά ψάξιμο καταφέρνει ο σπρινγκερακος μου και την βρίσκει,ωραία λέω τυχεροί είμαστε πάμε να την κάνουμε, όπως πάμε να φύγουμε γλιστράει το αμάξι και πέφτουμε σε μια νεροφαγια του χωματόδρομου και κολλάμε, κινητό δεν έχω να ειδοποιήσω κάποιον και επί μία ώρα περίπου προσπαθούσα να το ξακολισω μόνος μου με αποτέλεσμα στο τέλος αφού έχω κόψει σχεδόν όλα τα κλοναρια από μια βελανιδιά να καταφέρω να βγω.....
Και το καλό που μου είπε μετά "Μπαμπά σήμερα στο κυνήγι πέρασα τέλεια ήταν ωραία η περιπέτεια μας".....
Κανε κανα εξορκισμό πατριωτ ! .sarcastic.

Χρήστο πάλι καλά που δεν σου είπε η μικρή "Μπαμπά αυτές τις κλαμπάνισες.yel.".
Και μόνο για την τελευταία της φράση άξιζε όλο το κυνήγι σου όμως:)

Λοιπόν πέσανε κάποια κοπαδακια από 7:15 εως8:15 περί τα 600 πουλια περίπου Σε 30αρια 50αρια και κάνα δυο περισσότερα. Εμενα μου βγήκε ένα δεκαπενταρι στα 40 μετρα ανάποδα από πίσω. Πήρα ένα και το άλλο ένα μαξιλάρι φτερά άφησε αλλά σαν να μη τουφεκίστηκε συνεχεισε με το υπόλοιπο κοπαδι

Νέκρα σήμερα...6 πουλιά στο θεό περάσαν και μετά πύκνωσε περισσότερο η ομίχλη...
Ευτυχώς ήρθε ενας κόρακας βολικα και δεν εφυγα ατουφέκιστος.
75088353_991736824514064_4388494422233317376_o.jpg
Φιλε ηλια μια απ τα ιδια

Έκανα και εγώ μια έξοδο δεν είχε τπτ το ενδιαφέρον πέρα από κάτι ανήσυχα πιασμένα,μια χαρά δεδομένων των συνθηκών για φέτος.!Όπλο 930i τσοκ gemini full φυσίγγια No7 36gr Ρουμελιώτης

Attachments

• IMG_20191117_204705.jpg
    IMG_20191117_204705.jpg
    539,3 KB · Προβολές: 119
Έκανα και εγώ μια έξοδο δεν είχε τπτ το ενδιαφέρον πέρα από κάτι ανήσυχα πιασμένα,μια χαρά δεδομένων των συνθηκών για φέτος.!Όπλο 930i τσοκ gemini full φυσίγγια No7 36gr Ρουμελιώτης
Αχ αυτη η νεολεα με τα κοκινα τα οπλα ωραιο κοσμιμα

Πάνο καλησπέρα και τα ταίρια τους.. Ρε φιλε επειδή εγώ στη φασσα ρίχνω νο5,6 απορία το έχω με τα 7αρια μέχρι τι αποστάσεις κρατάς τα πουλιά? Δλδ σηκώνεις όπλο στα γαλάζια που περνάνε στα 40-45μ με τα 7αρια???

Άλλη μια βολτίτσα και για εμάς.. Το πρωινό στον κάμπο αποδείχτηκε παταγώδης αποτυχία. Αναδίπλωση γρήγορα ανεβαίνοντας στο βουνό με μια σχετική κίνηση να υπάρχει από θέμα πουλιών. Εν τέλει άλλα δύο πουλάκια μας ακολούθησαν.. 63326333

Άλλη μια βολτίτσα και για εμάς.. Το πρωινό στον κάμπο αποδείχτηκε παταγώδης αποτυχία. Αναδίπλωση γρήγορα ανεβαίνοντας στο βουνό με μια σχετική κίνηση να υπάρχει από θέμα πουλιών. Εν τέλει άλλα δύο πουλάκια μας ακολούθησαν.. View attachment 6332View attachment 6333
Μπράβο Κώστα !!! Η επιλογή του βουνού είναι πιο ασφαλής αν ξέρεις τα περάσματα των πουλιών ......ο κάμπος είναι ρίσκο , μπορεί να σου κάτσει ..μπορεί και όχι...

Κάμπος Σερρών σήμερα με ψιλόβροχο βγήκαν κάποια πουλάκια ήμουν μόνος δυστυχώς αν είχα παρέα το φιλαράκι μου σήμερα θα κάναμε καλή δουλειά τελικά πηρα 6 τις 4 στο χέρι,είχα και το τέρας μαζί μου αλλιώς δεν θα έβρισκα καμία!!Η μια έπεσε σε απόσταση πάνω από 70 μέτρα και μέσα σε καλάμια και έφυγε μόνη της η καρλα και πήγε και την βρήκε και μουν την έφερε φτερουγιαρα!!Καθε μέρα με εντυπωσιάζει όλο και πιο πολύ το τέρας 6 1/2 μηνών τώρα!!6338οπλο beretta a 350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ νο4!!

67
Άλλη μια βολτίτσα και για εμάς.. Το πρωινό στον κάμπο αποδείχτηκε παταγώδης αποτυχία. Αναδίπλωση γρήγορα ανεβαίνοντας στο βουνό με μια σχετική κίνηση να υπάρχει από θέμα πουλιών. Εν τέλει άλλα δύο πουλάκια μας ακολούθησαν.. View attachment 6332View attachment 6333
Με την παρέμβαση που έχεις κάνει δοκίμασε το

Status
Not open for further replies.
Back