Έκανα και εγώ την βόλτα μου το πρωί γιατις φασσουλες αλλά όπως λέει και η παροιμία η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Παρέα σήμερα είχα την κόρη και τον σπρινγκερακο μου,μετο που κατεβαίνω απο το αμάξι μου πέφτει το κινητό σε μια μικρή λομπα με νερό με αποτέλεσμα να κλείσει και να μην ανοίξει ξανά (πριν λίγο πήρα καινούργιο) ωραία λέω ξεκινήσαμε, αφού κάτσαμε στο καρτέρι μετά απο κάνα 20 λεπτό βλέπω ένα κοπάδι φασσες γύρω στα 60 με 70 πουλιά να έρχονται κατευθείαν απάνω μας,λέω στην κόρη να κάτσει κάτω και να μην κουνηθεί καθόλου αλλά τελευταία στιγμή πριν σκάσουν τα πουλιά επάνω μας κουνιέται για να τις δει καλύτερα και τα πουλιά άρχισαν να γυρίζουν,εκεί προλαβαίνω τις τελευταίες και τις ρίχνω 2 τουφεκιές με αποτέλεσμα να σπάσω το φτερό από μια και αυτή να πάει να πέσει στη απέναντι ράχη.Γρηγορα πάμε στο αυτοκίνητο για να πάμε να βρούμε την φάσσα (είχα βάλει καλό σημάδι που είχε πέσει), φτάνουμε στο σημείο με δυσκολία γιατί ο δρόμος από τις πολλές βροχές έχει κοπεί,κατεβάζω τον Δία και πάω στη μεριά που είχα βάλει σημάδι,μετά από 2 λεπτά ψάξιμο καταφέρνει ο σπρινγκερακος μου και την βρίσκει,ωραία λέω τυχεροί είμαστε πάμε να την κάνουμε, όπως πάμε να φύγουμε γλιστράει το αμάξι και πέφτουμε σε μια νεροφαγια του χωματόδρομου και κολλάμε, κινητό δεν έχω να ειδοποιήσω κάποιον και επί μία ώρα περίπου προσπαθούσα να το ξακολισω μόνος μου με αποτέλεσμα στο τέλος αφού έχω κόψει σχεδόν όλα τα κλοναρια από μια βελανιδιά να καταφέρω να βγω.....
Υ.Γ άμα δεν είχε κουνηθεί η κόρη μου θα είχα κατεβάσει πολλά ξεκολα....
Και το καλό που μου είπε μετά "Μπαμπά σήμερα στο κυνήγι πέρασα τέλεια ήταν ωραία η περιπέτεια μας".....