Καλησπέρα και καλή έναρξη και από εμένα. Το κοπαδακι με τις μπλε κυρίες που είχα επισημάνει όλο το καλοκαίρι ήταν συνεπες στο ραντεβού του.
Πέρασε όταν το περίμενα, όπως το περίμενα και βάρεσα το πιο μικρό πουλί,ενα όμορφο φετειναρι.
Δεν βάρεσα άλλη από αυτές γιατί το κοπάδι είναι όλο όλο 8 πουλιά. Μετά όσο και αν περίμενα δεν είδα κάτι. Στο μεταξύ με κορόιδευαν όλη την ώρα πάνω από 20-25 ελατοτσιχλες και όταν έφευγα βάρεσα μια έτσι για το άχτι.
Όλο το διάστημα είχα και ένα κοτσυφα που πραγματικά όλο προκαλούσε το σκύλο. Έπιανε ο κακόμοιρος ο σκύλος ένα μέρος να κρυφτεί όλο κοντά του ο κοτσυφας.
Τον φερμαρε ο σκύλος από θαμνο σε θαμνο. Χάνονταν ο κοτσυφας μετά από 5 λεπτά πάλι το ίδιο. Στο τέλος τον έβλεπε και τον γαυγίζε ο σκύλος και κοιταγε και εμένα βλοσυρά που δεν τον τακτοποιουσα... Ε τον εκτελεσα και συμπληρώθηκε η τριάδα...

Με ικανοποίησε πολύ ο σκυλακος και με τα απορτ του και με το ποσό ωραία κρυβόταν στις ξερες φτερες και ήταν πραγματικά ένα με το περιβάλλον. 2 ετών και συμπεριφερεται σαν μεγάλος ολοκληρωμένο σκυλος.
Φυσικά είχε και τη μάχη του με τα αγριογουρουνα πρωί πρωί πηγαίνοντας να πιάσουμε το μέρος και έγινε ίδιος με αυτά εκεί που πήγε και τα ξετρύπωσε...
Όπλο Winchester SX3 Field edition, choke Carlson's LM, Φυσίγγι NSI 206 formula 33 gr No7 μου φαινόταν ότι κλώτσαγε πολύ αλλά αποτελεσματικότατο και φονικότατο και τις 3 φορές... Περιοχή Παρνωνας...