Ευτυχώς έχει στο μαγαζί η γυναίκα θάλαμο κατάψυξη 1000 τετραγωνικά και τα ψιλοβολευω!!![]()
Ευτυχώς έχει στο μαγαζί η γυναίκα θάλαμο κατάψυξη 1000 τετραγωνικά και τα ψιλοβολευω!!![]()
Και ξέρω τι έγινε μετά......Δητε της καριολες που κατσανε,μεσα στο χωριο μεσημεριατικα![]()
![]()
Κριβε λογιαΚαι ξέρω τι έγινε μετά......
Μπαμ... Και έμεινε το χωριό χωρίς τηλέφωνο... Έκανε το θαυμα της η sipe..![]()
Γιαννη αυτες εινια στη φαση απομονοσης ζευγαροματως να ξερεις στα νισια ξεκινανε πολυ νωριςΔητε της καριολες που κατσανε,μεσα στο χωριο μεσημεριατικα![]()
![]()
Μπράβο Χρήστο!Ολοήμερο στις γαλάζιες σήμερα....
.
Νατα κ τα άι μα ταααααΟλοήμερο στις γαλάζιες σήμερα....
.
Φίλε μου φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση με S4 νούμερο 5, τσοκ το Carlson coyote και οι αποστάσεις απο 20μετρα μέχρι long rangeΜπράβο Χρήστο!
Φυσίγγια, τσόκ, αποστάσεις, σκάγια?
Για πες...
Το ξαναέγραψα ότι είναι υλικό αυτήν δουλεύω και εγώ...Ολοήμερο στις γαλάζιες σήμερα....
Φίλε μου φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση με S4 νούμερο 5, τσοκ το Carlson coyote και οι αποστάσεις απο 20μετρα μέχρι long range...
Στο καμπο τις βρηκατε καλαμποκια???Ένα μαγικό ολοήμερο Σαββάτου. Πρώτη φορά κυνήγι φάσσας στο χιόνι, με πολύ κρύο αλλά και υπέροχη φύση και χρώματα! Θυμήθηκα εικόνες από τότε που έκανα χειμερινή ορειβασία, αν και τώρα με πολύ λιγότερο χιόνι. Η ακινησία στο χιόνι δύσκολη και βασανιστική αλλά με τις πρώτες γαλάζιες εμφανίσεις τα ξεχνάς όλα! View attachment 40604View attachment 40605View attachment 40606
Καλά καλαμπόκια θα απάνταγε ο άλεξ αυτήν την φόρα...Δεν φταίω τα ήθελες χαχαΣτο καμπο τις βρηκατε καλαμποκια???
Όχι φίλε μου, σε ρεματιές στα ορεινά της Μαγνησίας. Θυμάσαι που σου έλεγα ότι με τις προσεκτικές τουφεκιές της προηγούμενης φοράς τα πουλιά δεν τα τρομάξαμε; Ε, δύο βδομάδες μετά ήταν εκεί, ήρεμα και ανενόχλητα!Στο καμπο τις βρηκατε καλαμποκια???
Μια χαρα τοτε αφου ηταν εκει ουτε τα ενωχλισε και κανεις αλλος τα τσκισατε αχαχαχαχΌχι φίλε μου, σε ρεματιές στα ορεινά της Μαγνησίας. Θυμάσαι που σου έλεγα ότι με τις προσεκτικές τουφεκιές της προηγούμενης φοράς τα πουλιά δεν τα τρομάξαμε; Ε, δύο βδομάδες μετά ήταν εκεί, ήρεμα και ανενόχλητα!
Και το Sauer μπορεί να καταβάλει φασσες δεν είναι μόνο για τα τσιχλακια....Ένα μαγικό ολοήμερο Σαββάτου. Πρώτη φορά κυνήγι φάσσας στο χιόνι, με πολύ κρύο αλλά και υπέροχη φύση και χρώματα! Θυμήθηκα εικόνες από τότε που έκανα χειμερινή ορειβασία, αν και τώρα με πολύ λιγότερο χιόνι. Η ακινησία στο χιόνι δύσκολη και βασανιστική αλλά με τις πρώτες γαλάζιες εμφανίσεις τα ξεχνάς όλα! View attachment 40604View attachment 40605View attachment 40606
Φυσικά φίλε μου αλλά η αλήθεια είναι ότι με 900 πιέσεις και άρα μέχρι 32gr φυσίγγια δείλιασα να το πάρω... Είναι και δυσεύρετες οι άτιμες.. Αν ήμουν στους κάμπους της Αγγλίας, εννοείται θα το έπαιρνα και θα έριχνα 30gr N.6!Και το Sauer μπορεί να καταβάλει φασσες δεν είναι μόνο για τα τσιχλακια....
Δεν ξέρω αν το ξέρεις αυτό χαχαχα.........
Μπράβο σας ωραίο αποτελεσμα!!!
900 bar πίεση δοκιμής αντιστοιχεί στα 650 bar καθημερινής χρήσης...Φυσικά φίλε μου αλλά η αλήθεια είναι ότι με 900 πιέσεις και άρα μέχρι 32gr φυσίγγια δείλιασα να το πάρω... Είναι και δυσεύρετες οι άτιμες.. Αν ήμουν στους κάμπους της Αγγλίας, εννοείται θα το έπαιρνα και θα έριχνα 30gr N.6!