Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ολοήμερο στις γαλάζιες σήμερα....
Μπράβο Χρήστο!.love.

Φυσίγγια, τσόκ, αποστάσεις, σκάγια?

Για πες...
Φίλε μου φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση με S4 νούμερο 5, τσοκ το Carlson coyote και οι αποστάσεις απο 20μετρα μέχρι long range :cool:...

Ολοήμερο στις γαλάζιες σήμερα....

Φίλε μου φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση με S4 νούμερο 5, τσοκ το Carlson coyote και οι αποστάσεις απο 20μετρα μέχρι long range :cool:...
Το ξαναέγραψα ότι είναι υλικό αυτήν δουλεύω και εγώ....love.

Ένα μαγικό ολοήμερο Σαββάτου. Πρώτη φορά κυνήγι φάσσας στο χιόνι, με πολύ κρύο αλλά και υπέροχη φύση και χρώματα! Θυμήθηκα εικόνες από τότε που έκανα χειμερινή ορειβασία, αν και τώρα με πολύ λιγότερο χιόνι. Η ακινησία στο χιόνι δύσκολη και βασανιστική αλλά με τις πρώτες γαλάζιες εμφανίσεις τα ξεχνάς όλα! 1643009883225.jpg1643009883217.jpg1643009883176.jpg

Last edited:
Ένα μαγικό ολοήμερο Σαββάτου. Πρώτη φορά κυνήγι φάσσας στο χιόνι, με πολύ κρύο αλλά και υπέροχη φύση και χρώματα! Θυμήθηκα εικόνες από τότε που έκανα χειμερινή ορειβασία, αν και τώρα με πολύ λιγότερο χιόνι. Η ακινησία στο χιόνι δύσκολη και βασανιστική αλλά με τις πρώτες γαλάζιες εμφανίσεις τα ξεχνάς όλα! View attachment 40604View attachment 40605View attachment 40606
Στο καμπο τις βρηκατε καλαμποκια???

Στο καμπο τις βρηκατε καλαμποκια???
Όχι φίλε μου, σε ρεματιές στα ορεινά της Μαγνησίας. Θυμάσαι που σου έλεγα ότι με τις προσεκτικές τουφεκιές της προηγούμενης φοράς τα πουλιά δεν τα τρομάξαμε; Ε, δύο βδομάδες μετά ήταν εκεί, ήρεμα και ανενόχλητα!

Όχι φίλε μου, σε ρεματιές στα ορεινά της Μαγνησίας. Θυμάσαι που σου έλεγα ότι με τις προσεκτικές τουφεκιές της προηγούμενης φοράς τα πουλιά δεν τα τρομάξαμε; Ε, δύο βδομάδες μετά ήταν εκεί, ήρεμα και ανενόχλητα!
Μια χαρα τοτε αφου ηταν εκει ουτε τα ενωχλισε και κανεις αλλος τα τσκισατε αχαχαχαχ

Ένα μαγικό ολοήμερο Σαββάτου. Πρώτη φορά κυνήγι φάσσας στο χιόνι, με πολύ κρύο αλλά και υπέροχη φύση και χρώματα! Θυμήθηκα εικόνες από τότε που έκανα χειμερινή ορειβασία, αν και τώρα με πολύ λιγότερο χιόνι. Η ακινησία στο χιόνι δύσκολη και βασανιστική αλλά με τις πρώτες γαλάζιες εμφανίσεις τα ξεχνάς όλα! View attachment 40604View attachment 40605View attachment 40606
Και το Sauer μπορεί να καταβάλει φασσες δεν είναι μόνο για τα τσιχλακια....
Δεν ξέρω αν το ξέρεις αυτό χαχαχα.........

Μπράβο σας ωραίο αποτελεσμα!!!

Και το Sauer μπορεί να καταβάλει φασσες δεν είναι μόνο για τα τσιχλακια....
Δεν ξέρω αν το ξέρεις αυτό χαχαχα.........

Μπράβο σας ωραίο αποτελεσμα!!!
Φυσικά φίλε μου αλλά η αλήθεια είναι ότι με 900 πιέσεις και άρα μέχρι 32gr φυσίγγια δείλιασα να το πάρω... Είναι και δυσεύρετες οι άτιμες.. Αν ήμουν στους κάμπους της Αγγλίας, εννοείται θα το έπαιρνα και θα έριχνα 30gr N.6!

Φυσικά φίλε μου αλλά η αλήθεια είναι ότι με 900 πιέσεις και άρα μέχρι 32gr φυσίγγια δείλιασα να το πάρω... Είναι και δυσεύρετες οι άτιμες.. Αν ήμουν στους κάμπους της Αγγλίας, εννοείται θα το έπαιρνα και θα έριχνα 30gr N.6!
900 bar πίεση δοκιμής αντιστοιχεί στα 650 bar καθημερινής χρήσης...
Δυστηχως τα γραμμάρια δεν συμβαδίζουν παντοτε με τις πιεσεις....
Μπορεί ένα φυσίγγι 32γρ να είναι ακατάλληλο για το όπλο σου κ ενα στα 34γρ να είναι νορμαλ....
Το θέμα είναι, να είναι σοβαρος κ ντόμπρος ο κατασκευαστής που μας δίδει τα στοιχεία του φυσιγγιου του.....

Status
Not open for further replies.
Back