Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχθες οι ρουφιανες πολυ αγριεμενες τα χερια στη τσεπη -11 μου ειρθαν τρεις φορες για σκωτομα και τις τρεις δε προλαβα να κουνειθω αλαζανε πορεια κατευθειαν με τη παραμικρη κινηση αστο μια πηρα και αυτη εστριψε αποτομα αλλα την εδωσα ενα φιλακι στο μαγουλο με κοκκινο 4 αρι αχαχαχαχχαα

900 bar πίεση δοκιμής αντιστοιχεί στα 650 bar καθημερινής χρήσης...
Δυστηχως τα γραμμάρια δεν συμβαδίζουν παντοτε με τις πιεσεις....
Μπορεί ένα φυσίγγι 32γρ να είναι ακατάλληλο για το όπλο σου κ ενα στα 34γρ να είναι νορμαλ....
Το θέμα είναι, να είναι σοβαρος κ ντόμπρος ο κατασκευαστής που μας δίδει τα στοιχεία του φυσιγγιου του.....
Ετσι κι αλιως ολοι στην τσιγκουνια τοIMG-4be124c14f2e241c67dfe1cab5465e02-V.jpg
ριξανε μη φοβαστε αχαχαχχααχ αυτο ειναι ενα σκασιμο καθαρα απο ξενο σωμα λογηκα σφουκγαρακι αποντην κωλοθηκη η συγγεντρωτας οχι απο υπερβολικες πιεσεις

Εχθες οι ρουφιανες πολυ αγριεμενες τα χερια στη τσεπη -11 μου ειρθαν τρεις φορες για σκωτομα και τις τρεις δε προλαβα να κουνειθω αλαζανε πορεια κατευθειαν με τη παραμικρη κινηση αστο μια πηρα και αυτη εστριψε αποτομα αλλα την εδωσα ενα φιλακι στο μαγουλο με κοκκινο 4 αρι αχαχαχαχχαα
Δεν σε πιστευω. Ο Αμυρας μου ειπε , οτι με -11, καθονται ζαβλακομενες στα χαμηλα κλαδια και τις μαζευεις με τα χερια , σαν τα ροδακινα. .yel.

Δεν σε πιστευω. Ο Αμυρας μου ειπε , οτι με -11, καθονται ζαβλακομενες στα χαμηλα κλαδια και τις μαζευεις με τα χερια , σαν τα ροδακινα. .yel.
Ναι γι αυτο κλεινει το κυνηγι αχαχα !!!!καλα απολογουμε εγω δε τολμισα να βγαλω χερι απο την τσεπη να μαζεψω αχαχαχαχαψ

Πρωι μονο σημερα δυο ωριτσες, το μεσημερι ψοφησα στον υπνο, βρηκα λιγα πουλια αλλα ενταξει δεν παραπονιεμαι...κι αυτα καλα ειναι εχει καποιο ενδιαφερον, η μια με περκορσο νο6 και η 2η η κοντινη με ρουμελ 35 νο5 που την πετυχα οριακα γιατι με αιφνιδιασε
20220205_085058.jpg

Πρωι μονο σημερα δυο ωριτσες, το μεσημερι ψοφησα στον υπνο, βρηκα λιγα πουλια αλλα ενταξει δεν παραπονιεμαι...κι αυτα καλα ειναι εχει καποιο ενδιαφερον, η μια με περκορσο νο6 και η 2η η κοντινη με ρουμελ 35 νο5 που την πετυχα οριακα γιατι με αιφνιδιασε
View attachment 41658
Αυτη,με το αίμα τη βρήκες ζωντανή❓ποιο φυσίγγιο ❓

Αυτη,με το αίμα τη βρήκες ζωντανή❓ποιο φυσίγγιο ❓
Αυτη φιλε την πετυχα οριακα στην κοιλια και γι αυτο εχει τοσο αιμα, ναι ζωντανη ηταν γιατι ηταν αρκετα κοντα και τουφεκισα πολυ αναποδα μιας και με αιφνιδιασε, χτυπηθηκε καποια δευτερολεπτα και μετα τεζαρισε...με λιγα λογια ουτε το 1/3 τηςτουφεκιας δεν την βρηκε ;) 35γρ νο5 εριξα

Ολοημερο κυνήγι σήμερα μαζί με την κοράκλα μου για γαλάζιες και τα περάσαμε ωραία........
.
Χρήστο χίλια μπράβο.
Είναι χιλιοειπωμένο αλλά δεν βλάπτει η επανάληψη.
Να τη χαίρεσαι την αμαζόνα σου.
Να είστε και οι δυο γεροι και να κάνετε συντροφιά στα κυνηγια σας για όσα χρόνια μπορείτε.

Status
Not open for further replies.
Back