Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρήστο χίλια μπράβο.
Είναι χιλιοειπωμένο αλλά δεν βλάπτει η επανάληψη.
Να τη χαίρεσαι την αμαζόνα σου.
Να είστε και οι δυο γεροι και να κάνετε συντροφιά στα κυνηγια σας για όσα χρόνια μπορείτε.
Σε ευχαριστώ πολύ Άγγελε και να είσαι πάντα καλά φίλε μου!!!

Πουλιά;
Πουλί θα λες ένα και καλό χαχαχα
Τα πουλιά κατέβηκαν χαμηλά από ότι τα είδαμε γιατί από χιόνι και τρομερό αέρα λογικά πήγανε χαμηλά που τα είδαμε στο φεύγα
Μιά ζακετούλα πρέπει να την ήθελες, το πρωί θα είχε λίγο ψύχρα φαντάζομαι.....
.big smile.
Έβλεπα και τα γκρεμια από κάτω ακόμα κρύωνω χαχα

View attachment 42223

Καλημερα , καπως ετσι μας εκλεισε η κυριακη
Αλέξη Καλημέρα!:)

Βλέπω ομίχλες, νερά στην κάνη, είχε και κρύο πολύ ε?

Για αυτό δεν πέφτουν και εύκολα αυτές μ' αυτές τις συνθήκες...δεν ξέρω για αυτό το σχολιάζω...ΝΑ Αιγαίο τι να κλ@σει!!! έχουμε ζέστες εμείς...

Αλέξη Καλημέρα!:)

Βλέπω ομίχλες, νερά στην κάνη, είχε και κρύο πολύ ε?

Για αυτό δεν πέφτουν και εύκολα αυτές μ' αυτές τις συνθήκες...δεν ξέρω για αυτό το σχολιάζω...ΝΑ Αιγαίο τι να κλ@σει!!! έχουμε ζέστες εμείς...
Καλημέρα Γιαννη , ε ολυμπος ειναι αυτος εχει το κρυο του .
Σημερα ειχε βροχη το πρωι μεχρι 9 περιπου για αυτο και τα πουλια δεν παιξανε οπως εχθες . Βλεπεις τυχη μεγαλη εχω.
Σημερα εκανα δυο τουφεκιες που προσωπικα δεν κανω συχνα . Οποτε εφυγα γεματος απο εικονες κτλπ.
Το υψος ειναι καμια 800 μετρα , πιο πανω εχει χιονι ακομα χιονισε και σημερα το πρωι .
Αν εχεις υπομονη και κανεις κανα 6 ωρο κυνηγι θα παρεις καλα πουλια , αλλα εγω ειμαι για διωρο μετα αρχιζω και ξύνομαι χαχα

Καλημέρα Γιαννη , ε ολυμπος ειναι αυτος εχει το κρυο του .
Σημερα ειχε βροχη το πρωι μεχρι 9 περιπου για αυτο και τα πουλια δεν παιξανε οπως εχθες . Βλεπεις τυχη μεγαλη εχω.
Σημερα εκανα δυο τουφεκιες που προσωπικα δεν κανω συχνα . Οποτε εφυγα γεματος απο εικονες κτλπ.
Το υψος ειναι καμια 800 μετρα , πιο πανω εχει χιονι ακομα χιονισε και σημερα το πρωι .
Αν εχεις υπομονη και κανεις κανα 6 ωρο κυνηγι θα παρεις καλα πουλια , αλλα εγω ειμαι για διωρο μετα αρχιζω και ξύνομαι χαχα
Σημασία έχει που το φχαριστήθηκες...;)

Στον αντίποδα εγώ , βάλε επίπεδο θάλασσας , μέγιστο ύψος στο νησί 150 μέτρα, έναρξη του ενδημικού με 25-35 C, άμα έχουμε 25 λέμε δροσιά , ( εντούτοις πρωινή υγρασία κάργα ), ...αν ξεκινήσω νωρίς ως συνήθως και είμαι τυχερός με 1-2 κομμάτια, 10-11 το πολύ είμαι σπίτι, με τα θηράματα καθαρισμένα ,τεμαχισμένα ...:)

Είναι κόπος , καλά γούστα είναι αυτά άλλος γυρίζει βράδυ, όποιος του αρέσει καλά κάνει, δεν κρίνω...εγώ δεν θα πάρω...!!!.sarcastic.
Υ.Γ: βέβαια , 1-2 μήνες πριν, τρέχω στα βουνά σαν απτάλης ε; να βρω τα πόστα τους, τις διαδρομές τους....παίρνω ταυτότητες!!!!.my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back