Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραιος ο Αλεξ, ωραίο τοπίο/καιρος που παραθέτει στις ομορφιές. Μακρινές οι τουφεκιες?
Ευχαριστω κωστα , ο ολυμπος ειναι εντυπωσιακος . Ειδικα οταν παω στα 1300 και φαινεται το στεφανι στα ποδια σου ειναι τρομερο .
Η πρωτη τουφεκια ηταν στα 25 μετρα? Αλλα ηταν ρουαγιαλ που εγω αυτες τις χανω και εκανε κατι κωλοτουμπες στον αερα και το γουσταρα .
Η δευτερη ομως ηρθε τουφεκισμενη απο τον φιλο με γρηγορη ταχυτητα ισα με τα δεντρα υψος 10 μετρα αλλα αποσταση κανα 40αρι ηταν
Οποτε εριξα αναμεσα σε δεντρα και οταν την ειδα να πεφτει παλι φωναζα σαν τρελος χαχα .

Ειναι πυκνο το μερος οπως σου εβαλα την φωτο παρακατω και την βρηκα στα 80 μετρα απο εμενα με την φορα που ειχε.
Και καθως κατεβηκα να την παρω ερχονται 7 και καθονται πανω στο καρτερι μου χαχα αλλα δεν πειραζει με γεμισαν αυτες οι δυο .

Να συμπληρωσω οτι αυτο το eley 36 gr No5 με εχει αφησει με το στομα ανοιχτο σαν φυσιγγι . Μπραβο του

Attachments

• 272654348_331875182170893_5251406708020737524_n.jpg
    272654348_331875182170893_5251406708020737524_n.jpg
    853,6 KB · Προβολές: 67
Σημασία έχει που το φχαριστήθηκες...;)

Στον αντίποδα εγώ , βάλε επίπεδο θάλασσας , μέγιστο ύψος στο νησί 150 μέτρα, έναρξη του ενδημικού με 25-35 C, άμα έχουμε 25 λέμε δροσιά , ( εντούτοις πρωινή υγρασία κάργα ), ...αν ξεκινήσω νωρίς ως συνήθως και είμαι τυχερός με 1-2 κομμάτια, 10-11 το πολύ είμαι σπίτι, με τα θηράματα καθαρισμένα ,τεμαχισμένα ...:)

Είναι κόπος , καλά γούστα είναι αυτά άλλος γυρίζει βράδυ, όποιος του αρέσει καλά κάνει, δεν κρίνω...εγώ δεν θα πάρω...!!!.sarcastic.
Υ.Γ: βέβαια , 1-2 μήνες πριν, τρέχω στα βουνά σαν απτάλης ε; να βρω τα πόστα τους, τις διαδρομές τους....παίρνω ταυτότητες!!!!.my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Ολο τον χρονο ζεστη αν ειχα θα ειχα αρρωστησει χαχα ... Θελω το κρυο και το μπατακι ο χαζος αλλα και το καλοκαιρι το τρυγονι .
Γενικα ζω σε καλο μερος που εχει ολα τα θηραματα αν θες . Αν ποτε ερθεις προς τα εδω ριξε κανα σφυριγμα

Μπράβο ρε φιλε ωραιος.. Απλά πιστεύω ότι σου έχει ταιριάξει σαν φυσιγγιο. Καλή συνέχεια..
Μαλλον ειναι ενας συνδυασμος ολων , στραβος εγω ψιλο καλο φυσιγγι ε βγηκε μια ακρη χαχαχ .. Καλη συνεχεια φιλε μου ;)

Μπράβο ρε φίλε , αυτές είναι εικόνες , έτσι γεμίζουν οι μπαταρίες μας .
Τεο μου καλημερα , να σου πω οτι τις τελειωσα τις μπαταριες με τοση ανηφορα που εχω παει θα γελασεις χαχαχ.
Αλλα ειναι ομορφα και πραγματικα νιωθεις θεος εκει πανω . Για αυτο αλλωστε παω ποιος τις γ..ει τις φασσες .

Τεο μου καλημερα , να σου πω οτι τις τελειωσα τις μπαταριες με τοση ανηφορα που εχω παει θα γελασεις χαχαχ.
Αλλα ειναι ομορφα και πραγματικα νιωθεις θεος εκει πανω . Για αυτο αλλωστε παω ποιος τις γ..ει τις φασσες .
Καλημερα φίλε μου , σε χαίρομαι πραγματικά , και μπράβο σου , είσαι παληκάρι .

Πήραμε ένα πουλάκι και ευχαριστημένη είμαστε.Απορω όμως με μερικούς μερικούς ,πήρες αρκετά πουλιά ρε φίλε στο πρωινό γιατί κάθεσαι στην κουρνια και εκαψες την μεριά .Για αυτό μας κράζει όλος ο κόσμος μετά ,ποτέ δεν είχαμε παιδία και ούτε θα αποκτήσουμε ο άνθρωπος μια ζωή είναι πλεονέκτης . Αυτά από μένα .FB_IMG_1644754584319.jpg

Πήραμε ένα πουλάκι και ευχαριστημένη είμαστε.Απορω όμως με μερικούς μερικούς ,πήρες αρκετά πουλιά ρε φίλε στο πρωινό γιατί κάθεσαι στην κουρνια και εκαψες την μεριά .Για αυτό μας κράζει όλος ο κόσμος μετά ,ποτέ δεν είχαμε παιδία και ούτε θα αποκτήσουμε ο άνθρωπος μια ζωή είναι πλεονέκτης . Αυτά από μένα .View attachment 42242
Και τα ταίρια της Κώστα. Με τι τσοκ και φυσιγγια κυνηγάς τα γαλάζια με το κόσμημα?

Και τα ταίρια της Κώστα. Με τι τσοκ και φυσιγγια κυνηγάς τα γαλάζια με το κόσμημα?
Ευχαριστώ Κώστα, συνήθως στο βουνό στα μπασιματα τον Οκτώβριο την κυνηγάω με την 302 3*και καμιά φορά 2* και lambro καφέ 33γρ νούμερο 6-5.Αυτη εδώ είχα 4*και 2* και φυσίγγια νούμερο 5 Remington 35γρ μου είχαν μείνει από λαγό τουφεκισα ένα ντουμπλε τίποτα ήταν ψηλά πολύ έπεζαν στον κάμπο σε ένα ρέματακι, και άλλαξα τσοκ έβαλα το XF τις Beretta που βγαίνει έσω έξω και στην κάτω τον Άσσο και με φυσίγγι πάλι Remington 5νουμερο και με πολύ προσκοπευση δεν κατάλαβε τίποτα.Το σούπερ πόζε δεν το πολυχρησιμοποιω τους ζεστούς μήνες με κλωτσαει άσχημα,μετά το Γενάρη κάθε χρόνο το παίρνω, το είχα πάρει να το βρει ο Γιος έχω αλλά για κυνηγιIMG_20220213_112656.jpg

View attachment 42223

Καλημερα , καπως ετσι μας εκλεισε η κυριακη
Μπράβο Άλεξ ωραίο κυνήγι και φοβερή φωτογραφία, μας πήγες βόλτα στον Όλυμπο !!! φαντάζομαι να σου βγαίνουν μέσα από την χαράδρα από κάτω μπροστά σου ... :)

View attachment 42223

Καλημερα , καπως ετσι μας εκλεισε η κυριακη
Μαγικές εικόνες από το βουνό των θεών! Έχω κάνει ορειβασία στον Όλυμπο και έπειτα από 7 ώρες ανάβασης διανυκτερεύσαμε στο καταφύγιο στο οροπέδιο των Μουσών. Αξέχαστες εμπειρίες από μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφτεί έστω και μία φορά στη ζωή του.

Αλέξη Καλημέρα!:)

Βλέπω ομίχλες, νερά στην κάνη, είχε και κρύο πολύ ε?

Για αυτό δεν πέφτουν και εύκολα αυτές μ' αυτές τις συνθήκες...δεν ξέρω για αυτό το σχολιάζω...ΝΑ Αιγαίο τι να κλ@σει!!! έχουμε ζέστες εμείς...
Εσείς είναι σαν να κυνηγάτε σε χαμάμ ρε Τζων‼️

Εσείς είναι σαν να κυνηγάτε σε χαμάμ ρε Τζων‼️
Ναι ρε συ!!!.shake hands.

Στην έναρξη εγώ προσωπικά δεν αντέχω... ορισμένοι πως μπορούν ...κάθονται και μετά το μεσημέρι με 30-35 βαθμούς η πάνε τρώνε και ξαναβγαίνουν .... να πάρεις ακόμα ένα πουλί, άντε δυο...

Υ.Γ1: τέλος πάντων να μη μιλήσω, κατά τις 20 του Οκτώβρη , ξεκινά η γκρίνια..." δεν έχει πουλιά", "φεύγουνε από τα 200 μέτρα τα πουλιά" , "και τι έγινε?", ...πως να έχει?...πως έγινε?...54 τετ. χιλιόμετρα είναι το νησάκι τι να σου κάνει...

Υ.Γ2: είμαι σίγουρος με αυτές τις συνθήκες, οτι ολα τα θηράματα πέφτουν άνετα και με πολύ ελαφρότερες γομώσεις από αυτές που ρίχνουμε στα Cal.12,16 & 20...

Τόλη σπάσε την άγκουσα της θα πέσει κι άλλο το μεικτό φορτίο, δεν την έχουμε ζωντανή να κοτσιλισει για να πάρουμε κι αποβαρο
Ουτε νερο δεν ιπιε κωστα ενημεροτικα την εβαλα ρε συ δε την πουλαω χαλαρωσε

Status
Not open for further replies.
Back