Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πόσο μου έχει λείψει το κυνήγι της φασσας φέτος,εκτός από ένα διήμερο στο Τσοτύλι αρχές Νοεμβρίου δεν ξαναπήγα,λόγω προβλήματος του κολλητού,τώρα τελευταία Κυριακή που έρχεται και μπορώ να πάω δεν έχω εικόνα καθόλου για το που θα μπορούσα να βρω λίγα πουλιά.

Πόσο μου έχει λείψει το κυνήγι της φασσας φέτος,εκτός από ένα διήμερο στο Τσοτύλι αρχές Νοεμβρίου δεν ξαναπήγα,λόγω προβλήματος του κολλητού,τώρα τελευταία Κυριακή που έρχεται και μπορώ να πάω δεν έχω εικόνα καθόλου για το που θα μπορούσα να βρω λίγα πουλιά.
Κοντα σε καμπο το πιο πιθανο η καμια κουρνια

Εσείς είναι σαν να κυνηγάτε σε χαμάμ ρε Τζων‼️
Και που να ρθεις σε εμας Γιαννη
Να κανεις εναρξη περδικα με 35+
Για φασσα εναρξη τον Αυγουστο ανετα εισαι στους 40
Το ´´παραπονό´´ μου ειναι που χειμωνιαζει οσε εμας οταν το ενδημικο σχεδον εχει τελειωσει

Το ´´παραπονό´´ μου ειναι που χειμωνιαζει οσε εμας οταν το ενδημικο σχεδον εχει τελειωσει
Χρύσανθε Καλημέρα!:)

Από σαιτ δικά σας που βλέπω, για το λόγο αυτό βλέπω πολλούς και δουλεύουν δίκαννα, και ελαφριές γομώσεις, και αυτοί που γεμίζουν γεμίζουν "χαμηλά" σε πυρίτιδες...

Υ.Γ: δεν σου κρύβω οτι παίρνω πολλά από τα ιδιογομωτικά σαιτ, κλίνουν περισσότερο κοντά στο κλίμα του νησιού...;)

Κύπρο ε❓‼️ ήταν να έρθω ,όχι για κυνήγι, για μωρό...ευτυχώς που τσάκισε ...πριν τα ξεπούλησω όλα....

Status
Not open for further replies.
Back