Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχθες συναντησα ενα παλικαρι στο βουνο και μου λεγε για τις φυλες των φασσων βιτωριανες μαλτεζικες και ντοπιες παιζει τετιο σεναριο το εχει ξανα ακουσει κανεις?
Αυτες που εχω διπλα στο σπιτι και θαυμαζω το πρωι και το απογευμα ειναι σκανδιναβες
Κανουν κατι ανοιγματα πανεμορφα μπροστα μου λες και το πευκο ειναι γαλβανιζε στυλος.big smile..sarcastic.
Βρεχει τωρα με ομιχλη και ειναι στα φορτε τους τα κοριτσια

Αυτες που εχω διπλα στο σπιτι και θαυμαζω το πρωι και το απογευμα ειναι σκανδιναβες
Κανουν κατι ανοιγματα πανεμορφα μπροστα μου λες και το πευκο ειναι γαλβανιζε στυλος.big smile..sarcastic.
Βρεχει τωρα με ομιχλη και ειναι στα φορτε τους τα κοριτσια
Αφού δεν κάνουν pole dancing πάλι καλά‼️ Καλημέρες κυπροοοοοος‼️

Πρωινο με τον φιλο σημερα παιξανε πουλια στα ψηλα, αν δουλευε και ο ασυρματος η ειχα σημα στο κινητο θα ειχαμε αλλα 5 πουλια σιγουρα, δεν πειραζει ομως μια χαρα περασαμε.
View attachment 42666
Μπράβο Αλέξανδρε, μεγάλη επιτυχία!

Πρωινο με τον φιλο σημερα παιξανε πουλια στα ψηλα, αν δουλευε και ο ασυρματος η ειχα σημα στο κινητο θα ειχαμε αλλα 5 πουλια σιγουρα, δεν πειραζει ομως μια χαρα περασαμε.
View attachment 42666
Αλέξανδρε, είσαι ωραίος φίλε μου!

View attachment 42666
Ωραία φάση!!!

Ζηλεύω καλοπροαίρετα πάντα!!!!

View attachment 42666
Πω πω πω, τι ομορφιές είναι αυτές ρε Άλεξ; Πάντα τέτοιες εικόνες και κυνήγια.

View attachment 42666
Μπράβο ρε Αλεξ τις τεντωσες στο τέλος. Έχει συνέχεια και αύριο?

Καλησπερα σας.
Τέλος και η φαασα σήμερα.
Είχα δύο ευκαιρίες σε μια μονη και σε ένα κοπαδακι σήμερα να κλείσω με καρπωση την σεζόν αλλά δεν ήταν η μέρα μου.
Δεν πειράζει όμως και έτσι καλά ήταν με καφεδάκι και μαλακό καιρό πέρασα ομορφα.

Ωραία ήταν αν και με μικρή καρπωση σε σχέση με τα πουλιά που είδα κια επαιξαν στις περιοχες που κυνηγησα.
Καλά ήταν όμως με ωραίες βόλτες σε όμορφα τοπία.
Και του χρόνου με Υγεία να ξαναροβολησουμε στα γνωστά μας μέρη.

Καλημερα στην παρεα, η τελευταια φασσα της σαιζον χθες, ειχε παλι λιγα πουλια αλλα κινηθηκαν αλλιως χθες σε σχεση με προχθες...περασαν ολα αρκετα πιο χαμηλα χωρις να εχουμε ευκαιρια για τουφεκια.
Καλα ηταν φετος δεν εχω παραπονο, ξεκουραση απο εδω και περα και ραντεβου ξανα με τις καριολες στα επομενα μπασιματα.20220220_101716.jpg

Καλημέρα και από μένα. Τέλειωσε και για φέτος το κυνήγι του αγαπημένου μας θηράματος . Οι εικόνες που έμειναν, απο τις εξορμήσεις μαζί με τους δύο φίλους που κυνήγησα, θα μας συντροφεύουν ευχάριστα μέχρι την έναρξη της νέας περιόδου . Οπως επίσης ήταν μεγάλη χαρά για μένα που κυνήγησα πάλι με τον αδελφό μου (μετά απο κάποια χρόνια) και κάναμε ωραίες εξορμήσεις τους δύο τελευταίους μήνες. Η χρονιά σε γενικές γραμμές καλή ήταν, απλώς ήθελε περισσότερο ψάξιμο γιατί τα πουλιά μετά τα μπασίματα έφυγαν και αναζήτησαν άλλες περιοχές σε σχέση με τα κλασικά σημεία που τα έβρισκες προηγούμενες χρονιές.
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να ξαναζήσουμε και του χρόνου νέες συγκινήσεις και νέες περιπέτειες !!!
IMG_20220219_080148.jpg

View attachment 42666
Τα φαγες ρε μπραβο ωραιοι

View attachment 42666
Μολις ηρθε το μπενελλι κοντα ζημια εγινε μεγαλη αχαχαχχαχα

Καλημερα στην παρεα, η τελευταια φασσα της σαιζον χθες, ειχε παλι λιγα πουλια αλλα κινηθηκαν αλλιως χθες σε σχεση με προχθες...περασαν ολα αρκετα πιο χαμηλα χωρις να εχουμε ευκαιρια για τουφεκια.
Καλα ηταν φετος δεν εχω παραπονο, ξεκουραση απο εδω και περα και ραντεβου ξανα με τις καριολες στα επομενα μπασιματα.View attachment 42795
Καλημέρα και από μένα. Τέλειωσε και για φέτος το κυνήγι του αγαπημένου μας θηράματος . Οι εικόνες που έμειναν, απο τις εξορμήσεις μαζί με τους δύο φίλους που κυνήγησα, θα μας συντροφεύουν ευχάριστα μέχρι την έναρξη της νέας περιόδου . Οπως επίσης ήταν μεγάλη χαρά για μένα που κυνήγησα πάλι με τον αδελφό μου (μετά απο κάποια χρόνια) και κάναμε ωραίες εξορμήσεις τους δύο τελευταίους μήνες. Η χρονιά σε γενικές γραμμές καλή ήταν, απλώς ήθελε περισσότερο ψάξιμο γιατί τα πουλιά μετά τα μπασίματα έφυγαν και αναζήτησαν άλλες περιοχές σε σχέση με τα κλασικά σημεία που τα έβρισκες προηγούμενες χρονιές.
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να ξαναζήσουμε και του χρόνου νέες συγκινήσεις και νέες περιπέτειες !!!
View attachment 42812
Και του χρόνου με υγεία παιχταράδες μου πρώτα ο Θεός. Οι αναμνήσεις της σεζόν θα μας κρατούν συντροφιά μέχρι τον πολυπόθητο Οκτώβριο για να συναντήσουμε και πάλι τα αγαπημένα μας γαλάζια.. Καιρός για ξεκούραση και όνειρα...

Status
Not open for further replies.
Back